Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Steaua

Meci capital în grupele Ligii Campionilor

"

Portarul columbian al FC Steaua, Robinson Zapata, a declarat la Punto Radio Sevilla că meciul de marţi, cu FC Sevilla, din grupa H a Ligii Campionilor, este o finală pentru echipa "roş-albastră", care îşi joacă soarta în dubla cu formaţia spaniolă. "E o finală, ne jucăm calificarea, atât aici, la Sevilla, cât şi la Bucureşti, din cauza începutului prost pe care l-am avut în grupele Ligii Campionilor. Suntem o echipă ordonată, cu jucători buni, rapizi, filozofia noastră este să atacăm încă de la început. Toţi îi cunoaştem pe Kanoute, Kone, Luis Fabiano, Palop, sunt jucători excelenţi, cu o mare forţă", a spus Zapata. Portarul stelist nu ştie de ce nu este titular la FC Sevilla compatriotul său Aquivaldo Mosquera. "E un jucător extraordinar, care atunci când joacă pentru echipa naţională ne conferă linişte. Vă garantez că până la urmă va demonstra ce mare jucător este", a spus Zapata, care a mărturisit că îl va suna pentru a pune un pariu pe meciul Sevilla - Steaua, câştigătorul urmând să facă cinste cu o cină. Jucătorii FC Steaua au avut program liber luni dimineaţă. Dacă unii au preferat să viziteze diverse centre comerciale, alţii, printre care Cornel Cernea, Vasilică Cristocea, Eugen Baciu, Dorin Goian sau Adrian Neaga, s-au plimbat prin Piaţa Nervion.

 

Antrenorul celor de la Sevilla vrea victoria

 

Antrenorul FC Sevilla, Juande Ramos, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că speră ca după meciul cu Steaua echipa sa să se distanţeze la şase puncte de "roş-albaştri". "În toate partidele din Liga Campionilor trebuie să ai ritm şi intensitate mari, numai aşa poţi câştiga. Nu cunoşteam primele de joc pe care evoluează Steaua, dar orice jucător profesionist când intră pe teren uită de prime. Este greu de spus dacă Steaua e mai bună decât ultima dată când am întâlnit-o, nu am urmărit Steaua cu frecvenţă ca să pot spune. Steaua, ca şi noi, a început campionatul sub auspicii nu foarte bune. Şi ei, ca şi noi, vor să iasă din această situaţie. Valorile între echipele din Liga Campionilor sunt apropiate, şi deci meciurile sunt echilibrate. Noi încercăm să ne depărtăm de Steaua în clasament, jucăm şi pe teren propriu, şi sperăm să avem şase puncte în plus după acest meci. Trebuie să existe un echilibru între apărare şi atac, vom încerca să facem tot ce e mai bine, pentru ca lucrurile să fie în favoarea noastră", a spus tehnicianul spaniol. Ramos a afirmat că echipa sa trebuie să joace la intensitate maximă încă din primul minut, aceasta fiind, în opinia sa, singura cale de a se impune. "În Liga Campionilor orice rezultat e posibil, vrem victoria însă pentru a ne distanţa în clasament", a spus el.

Meciul FC Sevilla - Steaua va avea loc, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, în etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor şi va fi transmis în direct de Pro TV.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meci capital în grupele Ligii Campionilor.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci capital în grupele Ligii Campionilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei