Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

RAPID

Nemţii ne văd favoriţi la calificare

"

Antrenorul Hans Meyer a declarat, miercuri, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că va fi o surpriză dacă FC Nurnberg va câştiga partida cu Rapid, programată, joi, de la ora 17.00, în cadrul manşei secunde a turului I al Cupei UEFA. "În fotbal întotdeauna speri la o surpriză. Dacă noi vom câştiga, mâine (n.r. - joi) aici, după ce am făcut 0-0 acasă, pentru mine va fi o surpriză. Nu va fi o victorie de senzaţie, dar în mod cert o surpriză. Când o echipă este slab clasată şi nici nu joacă bine, ca noi, atunci speri tot timpul la un rezultat bun care să te scoată din pasa proastă în care te afli", a spus Meyer. Tehnicianul a explicat că se aşteaptă la un meci greu pe stadionul Giuleşti, amintind de faptul că două echipe mai bune ca FC Nurnberg, SV Hamburg şi Hertha Berlin, au pierdut în faţa formaţiei Rapid. "Vom vedea cum va fi mâine. Ce a făcut SV Hamburg aici? A pierdut. Ce a făcut Hertha Berlin? A pierdut. Dacă două echipe care erau clar mai bune decât noi au pierdut la Bucureşti în faţa Rapidului, cum aş putea eu spune că ne va fi uşor mâine? Va fi foarte greu", a adăugat Hans Meyer. Acesta a mai spus că rezultatul de 0-0 din tur nu este unul liniştitor. "De la tragerea la sorţi am spus că Rapid este o echipă despre care se vorbeşte mult în presa germană pentru că au eliminat două echipe din Germania. Am urmărit evoluţia Rapidului şi la meciul cu Steaua, 0-0, în deplasare. Ştim ce ne aşteaptă. Noi avem obiectivele noastre. Ar fi frumos dacă am contribui şi noi la coeficientul UEFA al Germaniei, dar nimeni nu ne va tăia capul dacă nu se întâmplă asta", a punctat tehnicianul german. Tehnicianul german a menţionat că rezultatul partidei de joi va arăta dacă Rapid a fost avantajată pentru că nu a evoluat în etapa a IX-a din Liga I. "Indiferent de această amânare, noi, în 16-17 zile am jucat 6 meciuri. Mereu există un semn de întrebare dacă echipa este în formă privind condiţia fizică. Nu ştiu dacă este un avantaj pentru Rapid că au stat în ultimele 7 zile fără niciun meci, în pat, la căldurică", a spus Meyer.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nemţii ne văd favoriţi la calificare.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nemţii ne văd favoriţi la calificare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează