Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoana cauta solutii pentru excluderea lui Iliescu

Joi, 4 Octombrie 2007 (15:22:38)
"Conducerea executiva a PSD cauta in acest moment o solutie pentru sanctionarea si excluderea lui Ion Iliescu, banuit ca a votat miercuri impotriva motiunii de cenzura.

Potrivit unor surse de la varful partidului, filmarile realizate in Parlament de cameramanul PSD nu pot dovedi faptul ca Iliescu a votat impotriva motiunii, acesta fiind motivul pentru care Geoana nu a anuntat nici o sanctiune la adresa acestuia. Mai mult, Geoana si apropiatii sai se tem ca o eventuala excludere a lui Iliescu ar putea scinda partidul.

Motivul tine de loialitatea fata de Iliescu a unei parti importante a senatorilor PSD. Mai mult, si in organizatiile din teritoriu exista adepti ai fostului presedinte, adepti care, potrivit informatiilor existente la centru, ar fi dispusi sa iasa din PSD si sa participe la formarea unui nou partid.

Geoana si Iliescu - razboi prin declaratii

Ziua de joi a debutat cu declaratiile extrem de dure ale lui Ion Iliescu, care a spus, pentru RFI, ca eventuala excludere din partid a celor care au votat contra motiunii ar fi "o rusine".

In replica, Mircea Geoana a spus, la Radio Romania Actualitati - citat de Rador, ca "ar trebui sa-i fie rusine domnului Iliescu" pentru ca a fost aplaudat de PNL-isti dupa momentul votului.

Sanctiuni pentru oamenii lui Iliescu si Nastase

Mircea Geoana a anunta joi sanctionarea a patru membri PSD, acuzati ca au votat contra motiunii. Celor patru li s-a retras sprijinul politic si au fost amenintati cu excluderea doar pe baza unor declaratii publice, si nu in urma inregistrarilor video.

Potrivit surselor de la varful partidului, numele celor patru exclusi au un mesaj precis: Dan Mihalache si Alin Teodorescu sunt considerati apropiatii lui Adrian Nastase (si el indezirabil pentru actuala conducere a PSD), iar Razvan Teodorescu si Ioan Solcanu ii sunt fideli lui Ion Iliescu.

Deciza de excludere a celor patru parlamentari va fi discutata pe 6 octombrie in Comitetul National Executiv al PSD. Totodata, cu ocazia acestei reuniuni se va analiza si influenta pe care Ion Iliescu si Adrian Nastase o exercita asupra membrilor PSD."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoana cauta solutii pentru excluderea lui Iliescu.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoana cauta solutii pentru excluderea lui Iliescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează