Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Sucevenii pot să le dea sfaturi viitorilor europarlamentari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Sucevenii care vor să dea sfaturi şi să traseze sarcini viitorilor europarlamentari pot face acest lucru pe panourile special amenajate în acest sens în centrul municipiului Suceava. Şi asta deoarece tinerii liberali suceveni au demarat ieri un proiect intitulat „Promovăm oamenii, produsele şi valorile României”, prin care intenţionează să afle de la locuitorii municipiului Suceava ce ar trebui să facă reprezentanţii României în Parlamentul European. Pentru asta, liberalii au montat un panou în parcul din zona bisericii catolice pe care oamenii pot să se exprime în scris.

Primii care şi-au lăsat impresiile pe panou au fost liderii liberali Ion Lungu şi Angela Zarojanu, dar şi candidatul PNL Suceava pentru Parlamentul European, prorectorul universităţii sucevene, Aurel Burciu.

În ceea ce-l priveşte pe Ion Lungu, acesta a declarat că viitorii europarlamentari români vor trebui să promoveze creativitatea şi profesionalismul tinerilor, frumuseţile ţării şi zonele cu potenţial turistic deosebit, precum Bucovina, identitatea culturală, tradiţiile şi folclorul, frumuseţea sufletească a românilor şi în mod special a bucovinenilor.

„Nu în ultimul rând, trebuie să e promovăm produsele noastre. Şi dacă suntem aici în Bucovina, noi avem câteva băuturi, cum e afinata, frăgata, şi de ce nu păstrăvul afumat în cobză. Sunt produse reprezentative pentru România şi Bucovina, şi ele trebuie promovate în toată Europa. Dacă se vor îndeplini aceste deziderate eu cred că putem cu toţii visa, şi cred că aici au un rol important şi europarlamentarii români, la o Europă Unită, la o Românie modernă şi la oraşe civilizate. Şi dacă ne referim la Suceava, ne preocupă să avem un municipiu civilizat, cu cetăţeni prosperi”, a spus Lungu.

De asemenea, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Angela Zarojanu, consideră că „România va avea un cuvânt de spus în Uniunea Europeană atunci când şi românii vor avea un cuvânt de spus în ţară. Liberalii pot să facă acest lucru”.

Prezent alături de cei doi lideri liberali la demararea acestui proiect, candidatul PNL Suceava la Parlamentul European, Aurel Burciu, consideră că europarlamentarii din regiunea de nord est a României vor trebui să susţină şi să se preocupe de construirea de autostrăzi, şi să ţină legătura cu Europa şi cu spaţiul CSI.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot să le dea sfaturi viitorilor europarlamentari.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii pot să le dea sfaturi viitorilor europarlamentari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent