Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

LIGA CAMPIONILOR

Chivu, eliminat de pe teren

"

Fundaşul Cristian Chivu a debutat şi la formaţia italiană Internazionale Milano în Liga Campionilor şi a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene în meciul câştigat, marţi, cu scorul de 2-0 (2-0), în faţa formaţiei olandeze PSV Eindhoven, în etapa a II-a a grupei G a competiţiei. Chivu a fost sancţionat cu primul cartonaş galben în minutul 29, iar în minutul 65 l-a primit şi pe cel de-al doilea şi implicit pe cel roşu. Chivu va fi suspendat pentru următorul meci al Interului, cu ŢSKA Moscova. În primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor susţinut de Internazionale Milano, în urmă cu două săptămâni, la Istanbul, cu Fenerbahce, Chivu nu a evoluat deoarece era accidentat. Golurile formaţiei Internazionale au fost marcate de Zlatan Ibrahimovici în minutele 15 (penalti) şi 31.

În celălalt meci al grupei G, ŢSKA Moscova şi Fenerbahce Istanbul au terminat la egalitate, scor 2-2. Pentru ŢSKA au marcat Krasici '49 şi Vagner Love '53 (penalti), în timp ce pentru Fenerbahce au înscris Alex '9 şi Deivid '85.

După două etape, clasamentul grupei G este următorul: 1. Fenerbahce - 4 puncte; 2. Internazionale Milano - 3 puncte; 3. PSV Eindhoven - 3 puncte; 4. ŢSKA Moscova - 1 punct.

Etapa următoare programează în grupa G, la 23 octombrie, meciurile: ŢSKA Moscova - Internazionale Milano (ora 19.30) şi PSV Eindhoven - Fenerbahce Istanbul.

Fundaşul Tiberiu Ghioane a fost titular în partida pe care echipa ucraineană Dinamo Kiev a pierdut-o, marţi, pe teren propriu, scor 1-2 (1-2), în faţa formaţiei portugheze Sporting Lisabona, în etapa a II-a a grupei F a Ligii Campionilor. Ghioane a fost schimbat, în minutul 56, cu Gusev. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tonel '14 şi Polga '38, în timp ce pentru gazde a înscris Vasciuk, în minutul 28. În celălalt meci al grupei F, echipa italiană AS Roma, fără mijlocaşul Adrian Piţ, care nu a fost convocat pentru această întâlnire, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia engleză Manchester United. Unicul gol al partidei a fost marcat de Rooney, în minutul 70.

Clasament: 1. Manchester United 6 puncte, 2. AS Roma 3 puncte, 3. Sporting Lisabona 3 puncte, 4. Dinamo Kiev 0 puncte.

 

Programul partidelor din etapa a III-a a grupei F, care se vor disputa la 23 octombrie: Dinamo Kiev - Manchester United şi AS Roma - Sporting Lisabona.

Atacantul Ciprian Marica a debutat cu o înfrângere în Liga Campionilor, în partida pe care echipa germană VfB Stuttgart a pierdut-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 0-2 (0-0), în faţa formaţiei spaniole FC Barcelona, în etapa a II-a a grupei E.

Marica a fost introdus pe teren, în minutul 63, în locul lui Osorio.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Puyol '53 şi Messi '67.

În cealaltă partidă a grupei E, echipa scoţiană Glasgow Rangers a învins, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia franceză Olympique Lyon. Golurile învingătorilor au fost marcate de McCulloch '23, Cousin '48 şi Beasley '53.

Clasament: 1. FC Barcelona 6 puncte, 2. Glasgow Rangers 6 puncte, 3. VfB Stuttgart 0 puncte, 4. Olympique Lyon 0 puncte.

Programul partidelor din etapa a III-a a grupei E, care se vor disputa la 23 octombrie: VfB Stuttgart - Olympique Lyon şi Glasgow Rangers - FC Barcelona.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chivu, eliminat de pe teren.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chivu, eliminat de pe teren0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează