Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Regrete tardive

El şi-a ucis cu sălbăticie fosta soţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Îşi regretă fapta, dar este prea târziu. Grigore Iacob, individul care şi-a căsăpit fosta soţie cu nu mai puţin de 13 lovituri de cuţit, spune că a văzut negru în faţa ochilor când i s-a interzis să-şi vadă fiica. Ieri, când a fost adus la Tribunalul Suceava în vederea emiterii mandatului de arestare, Grigore Iacob, de 38 de ani, a mărturisit că-i pare rău pentru modul cum s-a terminat totul, dar crede că singura persoană vinovată de această tragedie este moarta. „Nu mă lăsa să-mi văd fetiţa. Asta m-a scos din minţi şi am făcut ce am făcut”, a declarat Iacob.

Nici căinţa sa târzie şi nici celelalte justificări nu i-au înduplecat pe judecători, care au emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile pe numele criminalului de la Stamate pentru omor calificat, faptă pentru care riscă până la 25 de ani de puşcărie.

Între timp, rudele se pregăteau să o înmormânteze pe Petronela Carmen Iacob şi îl blamau în cor pe cel care i-a luat viaţa într-un mod atât de brutal.

Tragedia s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 8.30, în grajdul gospodăriei unde locuia Petronela Iacob. Imediat după ce şi-a condus fetiţa de numai 7 ani la şcoala din Stamate, femeia s-a întors acasă şi a intrat în grajd să mulgă vaca. Aici o aştepta fostul soţ, de care instanţa o separase cu o zi mai devreme, luni, 1 octombrie. Între cei doi a avut loc o discuţie aprinsă, iar femeia i-a spus lui Grigore să nu se mai apropie de ea şi de fetiţă. Bărbatul a turbat pur şi simplu şi după ce şi-a legat fosta parteneră de viaţă cu mâinile la spate a început să o lovească cu sălbăticie. Şi ca şi cum aceasta nu ar fi fost de ajuns, a scos din buzunar cuţitul cu care venise la Stamate şi a înjunghiat-o pe Petronela de 13 ori. Femeia a fost abandonată agonizând în bălegarul de la vacă, iar Grigore a încercat să se facă nevăzut. A reuşit să fugă din Stamate şi a aruncat cuţitul pe un câmp dintre Vereşti şi Corocăieşti, iar după ce a sunat-o pe mama Petronelei pentru a o anunţa că i-a ucis fiica, s-a predat la sediul din Suceava al Poliţiei.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului El şi-a ucis cu sălbăticie fosta soţie.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
El şi-a ucis cu sălbăticie fosta soţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent