Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

FOTBAL CLUB CETATEA

Streinu n-a mai suportat statutul de rezervă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Supărat fiind că intră tot mai rar în vederile antrenorilor Marian Pană şi Florin Cristescu, fundaşul central Claudiu Streinu (foto) nu s-a mai prezentat de 4 zile la şedinţele de pregătire ale FC Cetatea. Vinerea trecută, după meciul cu Laminorul Roman, fotbalistul a purtat o discuţie cu principalul Marian Pană, anunţându-l pe acesta că se simte nedreptăţit şi din această cauză intenţionează să părăsească echipa. „Nu agreez deloc modul brutal în care a pus Streinu problema, astfel că din punctul meu de vedere el nu mai are ce căuta la echipă. În plus, cred că şi-a ales şi prost momentul de a revendica locul de titular, din moment ce echipa nu a încasat încă nici un gol în cele 7 meciuri de campionat susţinute până acum”, a declarat Marian Pană. La rândul său, preşedintele Dumitru Moldovan a precizat că Streinu va fi penalizat pentru fiecare absenţă de la antrenamente, conform Regulamentului de Ordine Interioară. „Dragoste cu sila nu se poate. Streinu să nu uite însă că mai are contract cu Cetatea până anul 2011, unde pentru avantajele materiale şi-a asumat şi o serie de obligaţii. Dacă nu revine cât mai curând la sentimente mai bune, ne va forţa să procedăm şi noi în aceeaşi măsură”, a adăugat oficialul sucevean.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Streinu n-a mai suportat statutul de rezervă.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Streinu n-a mai suportat statutul de rezervă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează