Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2016 - Anul XXI, nr. 85 (6198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Fostul ministru Liviu Pop susţine candidatura lui Stelian Simeria pentru Primăria Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul ministru delegat pentru dialog social în Guvernul condus de Victor Ponta, senatorul Liviu Pop, susţine candidatura lui Stelian Simeria, din partea PSD, pentru funcţia de primar al oraşului Gura Humorului. Liviu Pop s-a aflat la finalul săptămânii trecute în judeţul Suceava, la invitaţia liderului PSD Suceava, Cătălin Nechifor, şi a senatorilor Neculai Bereanu şi Ovidiu Donţu, având întâlniri de lucru în Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi.

Liviu Pop consideră că Stelian Simeria este cel mai potrivit primar pentru Gura Humorului, fiind candidatul care se potriveşte cel mai bine cu profilul comunităţii locale. „La Gura Humorului PSD propune un candidat de primar care trebuie să continue lucrurile bune din comunitate şi să aducă elemente de noutate pentru locuitorii acestui oraş. Şi mai mult, profilul candidatului nostru, Stelian Simeria, este asemănător cu cel al actualului primar, în momentul în care acesta a câştigat funcţia de primar”, a spus Liviu Pop. El a subliniat că Stelian Simeria este un tânăr de perspectivă şi care vine în faţa electoratului cu o echipă extraordinară. Fostul ministru a ţinut să mai precizeze că este foarte important ca un primar PSD să conducă acest oraş, pentru a putea continua politicile bune adoptate de social-democraţi în perioada guvernării Ponta.

„Trebuie să fim realişti şi să spunem că s-au făcut şi lucruri bune în acest oraş, dar candidatul nostru vrea să le perfecţioneze odată cu preluarea funcţiei de primar şi să elimine acele derapaje care s-au mai făcut în administraţia locală. În ultimii patru ani foarte multe lucruri au stagnat în Gura Humorului, iar alte proiecte vor trebui promovate pentru a fi finanţate cu fonduri europene în următorii patru ani”, a mai declarat Liviu Pop. El este convins că Stelian Simeria are capacitatea ca împreună cu echipa sa să dezvolte în continuare oraşul Gura Humorului.

Candidatul PSD pentru Primăria Gura Humorului, Stelian Simeria, are 39 de ani, fiind de profesie economist. Simeria a anunţat că a decis să candideze pentru funcţia de primar deoarece consideră că ştie ce trebuie făcut pentru ca acest oraş să devină mai înfloritor şi mai prosper decât este în prezent. Stelian Simeria a subliniat că le propune locuitorilor din Gura Humorului o transparenţă totală în cheltuirea banilor publici. Candidatul PSD pentru funcţia de primar în Gura Humorului a precizat că unul dintre principalele sale obiective va fi realizarea de investiţii în infrastructura din toate cartierele oraşului, nu numai în zona centrală, dar şi amenajarea de locuri de joacă pentru copii, înfiinţarea unui club al pensionarilor, o prioritate fiind şi atragerea de investitori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul ministru Liviu Pop susţine candidatura lui Stelian Simeria pentru Primăria Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Fostul ministru Liviu Pop susţine candidatura lui Stelian Simeria pentru Primăria Gura Humorului4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei