Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2016 - Anul XXI, nr. 85 (6198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întrebări

Balan îi sesizează ministrului Aafacerilor Iinterne deficitul de personal la posturile de poliţie din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan îi sesizează ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, deficitul de personal la posturile de poliţie din judeţ. Într-o interpelare adresată ministrului, parlamentarul liberal arată că deficitul de poliţişti este mai mare în mediul rural, subliniind că sunt posturi care funcţionează cu unul sau cel mult doi poliţişti. "În judeţul Suceava deficitul de personal în posturile de poliţie s-a acutizat în ultimul an. Astfel, câteva zeci de posturi de poliţie din judeţ îşi desfăşoară activitatea cu unul sau cel mult doi poliţişti. Judeţul Suceava este un judeţ de frontieră, iar provocările şi sarcinile poliţiştilor sunt mult mai numeroase, mai complexe şi implică un efort profesional mai mare. De asemenea, trebuie să precizez faptul că deficitul de personal este mult mai acut în mediul rural, dar acesta priveşte deopotrivă şi marile aşezări urbane din judeţ. În plus, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie majoritatea funcţiilor de conducere sunt exercitate de ofiţeri interimari, situaţie care împietează asupra eficienţei instituţiei şi asupra găsirii unor soluţii la actuala stare de fapt", spune Ioan Balan în interpelarea către ministrul Afacerilor Interne.

Deputatul sucevean i-a adresat lui Petre Tobă două întrebări la care aşteaptă răspuns în scris. "În contextul în care Ministerul Afacerilor Interne a demarat deja un amplu proces de recrutare de personal, cum consideraţi că vor fi stimulaţi noii angajaţi ai Poliţiei Române să ocupe posturi în zonele din mediul rural, unde condiţiile de lucru sunt net inferioare? Când anticipaţi că se va termina interimatul de la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava şi vor fi numiţi pe funcţie ofiţeri care au probat performanţe profesionale care să justifice desemnarea lor?", sunt cele două întrebări la care Ioan Balan aşteaptă răspuns în scris. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan îi sesizează ministrului Aafacerilor Iinterne deficitul de personal la posturile de poliţie din judeţ.
 Vizualizări articol: 2811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balan îi sesizează ministrului Aafacerilor Iinterne deficitul de personal la posturile de poliţie din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei