Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2016 - Anul XXI, nr. 85 (6198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Constatare

Cătălin Miron: ” Locurile de joacă pentru copii, făcute printre buncăre, sunt o rușşine pentru Rădăuți”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Printre numeroasele nevoi pe care municipiul Rădăuți le are, una este cu adevărat strigătoare la cer. Potrivit lui Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcția de primar în Rădăuți, ceea ce se petrece acum cu locurile de joacă pentru copii reprezintă cel mai mare afront pe care oamenii acestui oraş îl pot suporta.

„Avem nevoie de lucruri extrem de simple, dar făcute cu simț de răspundere. Avem nevoie de locuri de joacă pentru copiii noştri, la fel cum avem nevoie şi de terenuri de sport. Avem nevoie de locuri de joacă  moderne şi sigure. Ceea ce se întâmplă astăzi în Rădăuţi este strigător la cer. O bătaie de joc generalizată la adresa familiilor cu copii. Locuri de joacă făcute între buncăre de gunoaie, într-o mizerie de nedescris. Acele scrâncioburi distruse şi acele tobogane vechi pun în pericol integritatea fizică a copiilor noştri. Din păcate, aceste realități nu reprezintă vreo  prioritate pentru autoritățile locale de astăzi din Rădăuți. Această realitate se va schimba radical după 5 iunie”, a arătat Cătălin Miron.

Candidatul liberalilor pentru funcția de primar în Rădăuți a precizat că intenția clară şi pentru care există deja planuri concrete este aceea de a fi amenajate, în fiecare cartier, minim două-trei locuri de joacă pentru copii, dar şi câte un teren de sport în fiecare cartier.

„Acolo unde Primăria nu dispune de terenul necesar pentru amenajarea locurilor de joacă pentru copii şi pentru terenurile de sport, se vor  achiziționa suprafețele necesare prin  licitație de oferte publice. Cred că Rădăuțiul are nevoie de proiecte de acest fel, proiecte care vor fi generalizate şi în alte domenii, iar aici mă gândesc la construcția de locuințe de tip familial, proiecte de infrastructură, dar şi care să permită dezvoltarea mediului de afaceri”, a conchis Cătălin Miron. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: ” Locurile de joacă pentru copii, făcute printre buncăre, sunt o rușşine pentru Rădăuți”.
 Vizualizări articol: 2227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cătălin Miron: ” Locurile de joacă pentru copii, făcute printre buncăre, sunt o rușşine pentru Rădăuți”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei