Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2016 - Anul XXI, nr. 85 (6198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Traiectorie interesantă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Newcastle a pierdut şi meciul cu Southampton, şi contactul cu plutonul. De ce ne-ar interesa acest lucru? Pentru că acum fix o lună, ajunsă în buza prăpastiei, Newcastle a schimbat antrenorul, numele celui adus să salveze situaţia fiind Rafa Benitez. Să recunoaştem, nu-i de colo să începi sezonul la Real Madrid, deci favorit la titlu în Spania, şi să-l sfârşeşti retrogradând în Anglia! Căci asta pare să i se întâmple lui Benitez, care n-a reuşit decât un singur punctuleţ în cele patru etape pe banca noii sale echipe. Ca orice parior, am pândit un rezultat bun al celor porecliţi The Magpies (Coţofenele), ca urmare a emulaţiei fireşti la schimbarea antrenorului. Că doar emulaţia nu ajunge pe termen lung e altă treabă, dar statistic vorbind chiar se obţin puncte după asemenea eveniment. De data asta nu s-a confirmat, când Newcastle trebuia să facă măcar egal în deplasare, a pierdut de fiecare dată, iar când a făcut egal, s-a întâmplat pe teren propriu. Retrogradarea nu e matematică, mai sunt vreo şase etape, însă mi-e greu să cred că echipa se va urni la modul diesel şi va evolua apoi fără greşeală, aşteptându-le să calce repetat în străchini pe Sunderland şi Norwich. De altfel, aceasta din urmă a şi învins-o pe Newcastle acum o etapă, într-un veritabil baraj de supravieţuire (cum ar veni, canarii au bătut coţofenele). Ca fapt divers, Arsenal a pus punct socotelilor pe care şi le mai făcea Wenger pentru titlu, după un 3-3 cu West Ham.

În schimb, în Spania, lucrurile s-au complicatîn lupta la vârf, după ce Barcelona a pierdut la Sociedad (un singur punct în ultimele trei etape pentru catalani!). Apatia asta s-ar putea să-i coste nu neapărat în campionat, căci meciuri grele n-ar mai fi, ci în Liga Campionilor, acolo unde se simte orice consum suplimentar de energie. Doar am văzut ce-a păţit Realul la Wolfsburg, după ce bătuse la Barcelona!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traiectorie interesantă.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traiectorie interesantă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei