Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2016 - Anul XXI, nr. 85 (6198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie la hoţi!

Poliţia avertizează că au reînceput furturile de biciclete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încălzirea vremii şi scoaterea bicicletelor pe străzi a adus, imediat, şi reclamaţii privind biciclete furate. Poliţia a transmis un semnal de alarmă cu privire la modul de asigurare a bicicletelor şi regulile minime care trebuie respectate, practica demonstrând că hoţii sunt foarte tentaţi să pună mâna pe astfel de vehicule, pe care le pot vindeimediat, pe sume importante.

Acum două zile, sâmbătă, în jurul orei 11.15, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Suceava, care a reclamat că bicicleta fiicei sale a fost sustrasă din faţa magazinului Profi, de pe esplanada centrală. Bicicleta a fost furată în momentul în care minora a intrat în magazin, lăsând vehiculul neasigurat în faţa unităţii.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Suceava au deschis un dosar penal pentru furt calificat, valoarea prejudiciului fiind estimată la 400 de lei.  

Poliţiştii recomandă ca bicicletele să fie depozitate doar în spaţii închise, iar atunci când nu este posibil să fie asigurate cu sisteme de siguranţă.

„Nu lăsaţi bicicletele nesupravegheate în parcuri sau în afara magazinelor, pentru că, prin natura lor, reprezintă o ţintă uşoară pentru hoţi, care îşi pot asigura imediat scăparea, deplasându-se chiar cu obiectul infracţiunii – respectiv bicicleta în cauză. Asiguraţi blocarea roţilor cu lanţuri speciale şi alte sisteme de siguranţă. Nu depozitaţi bicicletele în zone neiluminate, în scări de bloc, mai ales dacă nu sunt prevăzute cu interfon. Păstraţi documentele de achiziţie şi alte date de identificare a bicicletelor”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia avertizează că au reînceput furturile de biciclete.
 Vizualizări articol: 1976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţia avertizează că au reînceput furturile de biciclete0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(11 apr 2016, 20:21:23
Hotii sunt tiganii din Scheia. Toata lumea stie, toata lumea ii vede, doar politia nu se baga deoarece... sunt minori si sunt discriminati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei