Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă o încercare

Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a propus data de 5 octombrie pentru alegerile judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegerile din Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL ar putea să aibă loc la începutul lunii octombrie 2013. La propunerea liderului liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Suceava a aprobat ieri ca alegerile judeţene să aibă loc pe 5 octombrie, urmând ca această dată să fie propusă spre aprobare conducerii centrale a PNL. De precizat că această propunere a fost făcută după ce Biroul Permanent Naţional al PNL a decis la sfârşitul lunii iunie a.c. că alegerile în cadrul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL vor avea loc la termen, adică la expirarea mandatului actualei structuri de conducere judeţene.

Iniţial, deputatul Alexandru Băişanu, anunţase în cursul lunii mai a.c. că alegerile în cadrul organizaţiei judeţene au fost programate pentru data de 8 iunie 2013. Stabilirea acestei date a fost contestată de 13 membri ai PNL Suceava la conducerea centrală a liberalilor, care în cele din urmă a decis că alegerile la nivel judeţean trebuie să fie organizate la termen.

Pentru şefia PNL Suceava şi-au anunţat candidatura actualul lider judeţean, Alexandru Băişanu, şi primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a anunţat că Delegaţia Permanentă a votat pentru susţinerea lui Mihai Moraru la conducerea Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Suceava. Băişanu a spus că în momentul de faţă şefia acestei organizaţii nu este ocupată de nimeni, având în vedere că cel care a ocupat-o interimar, Cătălin Pintea, avea drept să deţină această funcţie timp de trei luni, până la organizarea alegerilor. Alegerile din cadrul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Suceava au fost anulate în urma unui scandal de fraudare a votului. Alexandru Băişanu a spus că decizia de susţinere a lui Mihai Moraru va fi înaintată conducerii centrale a tineretului liberal, care urma să ia o decizie finală cu privire la viitorul preşedinte interimar de la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a propus data de 5 octombrie pentru alegerile judeţene.
 Vizualizări articol: 1141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a propus data de 5 octombrie pentru alegerile judeţene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei