Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Cristian Irimie: Zona de munte a judeţului are nevoie de un senator care a demonstrat că poate să realizeze ceea ce promite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, doctorul Cristian Irimie, consideră că locuitorii din zona de munte a judeţului au nevoie să fie reprezentaţi de un senator care a demonstrat că poate să realizeze ceea ce a promis. Cristian Irimie a declarat că începând cu data de 10 decembrie 2012 îşi propune să susţină în Parlamentul României toate dorinţele şi proiectele cetăţenilor şi primarilor din colegiul în care candidează. Irimie a subliniat că a demonstrat că poate să realizeze ceea ce a promis prin ceea ce a făcut pentru judeţul Suceava în perioada 2009 – 2012, atunci când a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Candidatul ARD în colegiul de Senat din zona de munte a judeţului a arătat că în această perioadă au fost alocate sume importante de bani pentru reabilitarea spitalelor din Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Rădăuţi şi Siret, şi a acordat sprijin primăriilor pentru accesarea de fonduri europene în vederea reabilitării şi dotării ambulatoriilor de specialitate din spitalele Suceava, Rădăuţi şi Siret. De asemenea, Cristian Irimie a arătat că a susţinut deschiderea centrului de dializă din Rădăuţi, precum şi reabilitarea staţiilor de Ambulanţă din Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni şi Rădăuţi. Irimie a mai spus că tot în această perioadă, mai multe primării sucevene au fost sprijinite pentru deschiderea şi reabilitarea unor cabinete medicale rurale.

Cristian Irimie a ţinut să sublinieze că în calitate de senator în zona de munte a judeţului îşi propune mai multe obiective de realizat în perioada 2012 – 2016, amintind de continuarea şi dezvoltarea sprijinului pentru reabilitarea infrastructurii spitaliceşti şi rutiere, sprijinirea primăriilor pentru obţinerea fondurilor necesare reabilitării dispensarelor umane şi veterinare, susţinerea deschiderii de farmacii, crearea unei staţii de dializă în Vatra Dornei şi crearea unei substaţii de Ambulanţă şi a unui SMURD în oraşul Broşteni.

Candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 a spus că îşi propune să sprijine realizarea unor unităţi de producţie pentru crearea de locuri de muncă, în parteneriat public-privat, „astfel încât cei care vor să se întoarcă acasă din străinătate să aibă unde să muncească”.

Cristian Irimie a declarat că unul dintre proiectele importante pe care îl va susţine în calitate de senator va fi crearea unui areal turistic Giumalău – Rarău, care va deveni „un puternic centru al sporturilor de iarnă”, prin reluarea tradiţiei schiului biathlon, schi fond, şi prin construcţia de trambuline olimpice şi de pârtii de schi. Nu în ultimul rând, el a arătat că în calitate de senator va face toate demersurile necesare pentru autorizarea sanitară a şcolilor din colegiul pe care vrea să-l reprezinte în Parlamentul României.

„Voi fi senatorul tuturor cetăţenilor şi primarilor din Colegiul nr. 1 pentru Senat, Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, indiferent de culoarea politică  a acestora”, a ţinut să mai precizeze Cristian Irimie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Irimie: Zona de munte a judeţului are nevoie de un senator care a demonstrat că poate să realizeze ceea ce promite.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristian Irimie: Zona de munte a judeţului are nevoie de un senator care a demonstrat că poate să realizeze ceea ce promite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasa-ne frate trimis de
( 7 dec 2012, 13:59:45
Ati fost secretar de stat la Ministerul sanatatii.Ati inchis spitale si dispensare.Ati vrut sa privatizezi sistemul sanitar in dezavantajul oamenilor.Ati vrut sa privatizezi Smurd ca oamenii sa plateasca si serviciul de urgenta.Ati alungat afara din tara doctori si asistente.Ati blocat posturile in spitale.Lasa-ne in durerea noastra.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei