Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2012 - Anul XVII, nr. 282 (5187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încredere

Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor Constantin Galan, primit cu entuziasm de cetăţenii din Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Uniunii Social-Liberale (USL) pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 6 Rădăuţi-Milişăuţi, omul de afaceri rădăuţean Constantin Galan, liderul Organizaţiei Partidului Naţional Liberal Rădăuţi, s-a aflat în fiecare zi, şi din cea de-a treia săptămână de campanie electorală, în mijlocul cetăţenilor, fie că a fost vorba de oraşul Milişăuţi, de comunele Horodnic de Jos, Burla, Volovăţ, Iaslovăţ, Satu-Mare sau de municipiul Rădăuţi. În toată această perioadă, la întâlnirile pe care le-a avut cu oamenii, Galan a adus argumente potrivit cărora, în calitate de parlamentar, poate aduce viitoarea guvernare a României cât mai aproape de localităţile din Colegiul 6, arătând  că este singurul candidat care poate elimina definitiv, din Colegiul Rădăuţi-Milişăuţi, „politica antinaţională portocalie, politica PDL”, după cum a afirmat la o întrunire cu cetăţenii din comuna Arbore.

 

Vor fi luate măsuri în ceea ce priveşte digurile de apărare de pe cursurile apelor din zonă

În satul Ţibeni, din comuna Satu-Mare, candidatul USL a parcurs, împreună cu caravana electorală, majoritatea străzilor din localitate. Constantin Galan a fost abordat de săteni, care l-au asigurat de sprijinul lor şi i-au semnalat mai multe aspecte din comunitatea în care trăiesc.

„Ştiu că aici, la Ţibeni, de fapt în toată comuna Satu-Mare, prioritatea numărul unu este legată de rezolvarea problemei reţelei de apă-canal şi de staţia de epurare a apelor uzate. La fel, am aflat de corpul de clădire de la şcoală, corp construit în urmă cu mai bine de o sută de ani unde există un pericol permanent pentru copiii de acolo, din cauza stării avansate de degradare. Priorităţile dumneavoastră sunt şi priorităţile mele în viitoarea calitate de deputat şi vreau să vă asigur că nu voi omite aceste probleme. Doresc să vă mai spun că am luat legătura cu Apele Române şi în momentul când timpul va permite, după ce se va face o evaluare în teren, vor fi luate măsuri în ceea ce priveşte digurile de apărare de pe cursurile apelor din zonă, ape care au făcut prăpăd la inundaţiile din anii trecuţi”, a arătat candidatul USL la o întâlnire cu alegătorii din Ţibeni.

 

În relaţia mea cu primarii din colegiu nu voi ţine cont de culoarea lor politică

La Clit, comuna Arbore, şi la Călugăriţa, comuna Horodnic de Jos, Constantin Galan a fost primit de câteva sute de susţinători, care l-au asigurat de tot sprijinul lor la 9 decembrie.

„Îl cunosc pe domnul Galan de prin anii 80 şi ştiu că-i un om gospodar căruia nu-i place să vorbescă, ci să facă. Ştiu că are afacerea lui, ştiu că are de toate, şi de aceea sunt sigur că va merge la Parlament pentru a ne reprezenta cu cinste pe noi, cei din Bucovina. Să-i ajute Dumenezeu, şi să ştie că horodnicenii sunt cu el!”, a spus Nicolae Prelipcean, pensionar din Horodnicu de Jos.

Candidatul USL a avut întâlniri în această săptămână, în mai multe rânduri, şi cu cetăţenii din municipiul Rădăuţi. „Sunt rădăuţean, la fel ca şi dumneavoastră, ştiu că mai sunt multe de făcut pentru urbea noastră, şi când spun aceste cuvinte mă gândesc la reţelele de apă-canal, la modernizarea unor străzi din municipiu, la şoseaua de centură, cât şi la celelalte probleme cu care ne confruntăm în fiecare zi. Mi-am propus ca în calitate de deputat să-i asigur tot suportul primarului Olărean, pentru că în relaţia mea cu primarii din colegiu nu voi ţine cont de culoarea lor politică, şi în acelaşi timp să iniţiez cât mai multe proiecte pentru Bucovina în Parlament, proiecte pentru sprijinul şi pentru bunăstarea cetăţenilor din Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi”, a spus Constantin Galan, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor Constantin Galan, primit cu entuziasm de cetăţenii din Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi.
 Vizualizări articol: 1165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.95/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 21 voturi
Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor Constantin Galan, primit cu entuziasm de cetăţenii din Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi5.0521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cata NESIMTIRE la GOLAN !! trimis de
( 1 dec 2012, 17:18:41
E dornestean..nu radautean,mincinosul !! Si el se plange de inundatii si de starea albiei raului SUCEAVA ?? El...IUDA ? Care..,,mana-n mana" cu APELE ROMANE...in special cu pila lui, BOERIU...a exploatat si ultima piatra din albia raului,prin exploatarile ilegale de-a lungul zonei MANEUTI-DORNESTI-TIBENI !!??? HOTUL STRIGA HOT !!! Sa nu uite vorba asta...a lasat gropi imense,uriase..in zonele inundabile,fara sa-i pese de pericolul care se poate abate asupra cetatenilor !! D-zeu il va bate..asa cum si-a batut joc el de toti,de cand era MORAR SEF la moara RADAUTI si fura faina !
2.   Raspuns celor de sus trimis de
( 2 dec 2012, 21:28:09
lasati critica deoparte mai bine aveti grija de fratele vostru Onofrei care nu a facut nimic in 20 ani pentru Radauti si Suceava in plus cum si-a castigat averea case la Londra hotel la Cluj a furat ca toti PDL-isti face voia deavolului avand pensiune si crasma asa ca aveti grija cine e IUDA
3.   333 trimis de
( 3 dec 2012, 09:17:20
cea mai mare teapa va lua galan.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei