Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2012 - Anul XVII, nr. 282 (5187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Concurs

Misterul legendelor din Olimp, la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Misterul legendelor din Olimp a fost tema aleasă de elevii Colegiului Tehnic „Laţcu Vodă” Siret pentru Balul Bobocilor. Gazdele evenimentului, desfăşurat la jumătatea lunii noiembrie, au fost Pallas Athena (Zeiţa Înţelepciunii), impozantul Zeus şi iubita sa Hera, care au supus unor probe interesante, în scopul dobândirii tronului din Olimp, zece perechi de boboci, demni de aprecierea publicului.

Zeii din Olimp au surprins publicul cu filmuleţe haioase şi dansuri atractive, ce au stârnit numai zâmbete şi aplauze îndelungate din partea publicului.

 

Probe din concurs

Juriul şi publicul au avut plăcerea să descopere talentul şi graţia bobocilor, pe parcursul a trei probe extrem de bine conturate. Prezentarea acestora s-a desfăşurat într-un mod inedit, prin participarea lor la emisiunea “Laţcu Show”, unde au răspuns cu umor la întrebările adresate de cei doi prezentatori, dar şi la întrebarea surpriză, care, iniţial, le-a stârnit mari emoţii.

Ritmul, expresivitatea, eleganţa şi sincronizarea au devenit repere pentru cei opt membri ai juriului, printre ei şi doi profesori de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, care au urmărit cu atenţie cele trei reprezentaţii: tabloul coregrafic, dansul quick-step şi dansul popular.

Proba de aptitudini a ilustrat talentul tinerilor, remarcându-se prin originalitate şi execuţie, la momentele artistice conturate de dans, scenete sau interpretări live. S-a remarcat eleva Rebeca Voloc, care a câştigat inima celor din public cu piesa britanicei Adele „Set Fire to the Rain”.

Ultima probă-surpriză a scos în evidenţă spontaneitatea „micilor zei”. În urma extragerii unor plicuri din Cutia Pandorei, bobocii au fost supuşi unor adevărate provocări, precum dansul cu mătura, pictarea pe faţă a partenerului, bărbieritul unui balon etc. Printre invitaţii care s-au dovedit a fi pe placul celor din public, elevi, profesori, dar şi părinţi, prin prestaţia artistică de pe scenă, au fost: Roxana Atofane, din clasa a VII-a, trupa Symbol din Suceava, dar şi talentatul Mihai Boicu. Cei care au dat startul clipelor de dans, atât pe scenă, cât şi în public, au fost invitaţii speciali: George Hora & Kamelia.

 

Desemnarea câştigătorilor

La finalul concursului, juriul a anunţat cei mai frumoşi şi talentaţi boboci de la „Laţcu Vodă” Siret. Miss şi Mister Boboc Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret au fost desemnaţi elevii Andra Nimerschi şi Alin Hurjui.

Titlul de Miss Frumuseţe i-a fost acordat elevei Ionela Petrasuc, în timp ce Marius Cernăuţean a primit titlul de Mister Frumuseţe.

Miss şi Mister Popularitate au fost aleşi de juriu bobocii Diana Dănilă şi Robert Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Misterul legendelor din Olimp, la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret.
 Vizualizări articol: 3266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misterul legendelor din Olimp, la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei