Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2012 - Anul XVII, nr. 282 (5187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condiţii normale

Băişanu anunţă că locuitorii din „blocul groazei” din Suceava au din nou căldură şi apă caldă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că locuitorii blocului nr. 48 din Suceava, cunoscut ca şi „blocul groazei”, beneficiază din nou de căldură şi apă caldă. Băişanu a subliniat că îl bucură să anunţe acest lucru, având în vedere că în ultimele trei luni una dintre priorităţile sale a fost să facă toate demersurile pentru reluarea furnizării agentului termic la acest bloc.

„Am reuşit în ultimele trei luni ceea ce nu credeam că voi reuşi vreodată, cu toate că m-am înhămat serios în problema asta. Este vorba de faptul că prin ţevile blocului 48, acolo unde există câteva sute de garsoniere în care trăiesc câteva sute de oameni, curge din nou apă caldă. Avem căldură şi apă caldă la un bloc la care nu a fost căldură de cinci ierni. Le mulţumesc pentru aceasta tuturor celor care au sprijinit ideea mea de a ajuta aceşti oameni, tuturor celor care s-au gândit anul acesta în mod serios la viaţa pe care o duceau aceşti oameni la -20 sau – 30 de grade. Şi iată că având sprijinul celor de la Termica, al directorului de la ACET, şi cu implicarea evidentă a domnului primar Ion Lungu, am reuşit împreună să facem ca lucrurile să ajungă la normal”, a declarat Alexandru Băişanu, care candidează din partea USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava. 

În acelaşi timp, el a solicitat conducerii Primăriei Suceava să plătească toate datoriile pe care municipalitatea le are faţă SC Termica SA. Alexandru Băişanu a făcut referire la datoriile acumulate de către sucevenii care locuiesc în apartamentele aflate în proprietatea primăriei.

„Domnilor de la primărie, plătiţi datoriile către Termica. Datorită faptului că cei pe care i-aţi pus în blocuri ai căror proprietari sunteţi nu şi-au plătit datoriile, aceste blocuri au fost debranşate. Şi iată că pe de o parte primăria nu plăteşte către Termica, şi pe de altă parte blocuri întregi de oameni sunt debranşaţi de la căldură şi apă caldă”, a mai spus Băişanu.

El a arătat că Primăria Suceava trebuie să plătească datoriile pe care locuitorii blocului 48 le au către Termica, după care aceştia îşi vor putea acoperi cheltuielile curente cu agentul termic.

„Sunt multe blocuri în care primăria are locuinţe în care chiriaşii nu-şi plătesc datoriile către Termica. În momentul în care tu, care eşti proprietar, laşi chiriaş acolo un om care nu şi-a plătit o lună, un an, doi ani apa caldă şi căldura, trebuie să iei măsuri. Ori plăteşti tu ca primărie şi faci un gest de ajutorare socială maximă, ori dacă nu îl trimiţi acasă. Nu debranşezi un bloc pentru că ţii tu acolo doi votanţi”, a încheiat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu anunţă că locuitorii din „blocul groazei” din Suceava au din nou căldură şi apă caldă.
 Vizualizări articol: 1788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.84/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 25 voturi
Băişanu anunţă că locuitorii din „blocul groazei” din Suceava au din nou căldură şi apă caldă4.8525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari domnului Baisanu trimis de
( 1 dec 2012, 11:09:57
Felicitari domnule deputat,asa se ajuta oamenii din colegiu,direct si concret.Blocul groazei primeste caldura si apa calda.Acesti oameni au fost tratati pana acuma ca animalele.A venit Baisanu si dupa trei luni a reusit imposibilul.Acesti cetateni amarati au revenit la statutul lor de oameni care traiaesc intr-o tara din UE.Domnul Baisanu s-a implicat si in rezolvarea problemelor de la Termica pentru ca sucevenii sa aiba caldura toata iarna.El face demersuri sustinute la domnul Radu Stroe ministrul administratiei pentru a rezolva problema.Domnul deputat vine cu fapte nu cu voarbe goale si povesti cum face PDL.
1.1  RE: Felicitari domnului Baisanu trimis de
( 1 dec 2012, 14:06:10
de ce se cheltuiesc banii sucevenilor pentru persoane care nu lucreaza si nu platesc impozite si probabil sunt infractori, dar desigur e campanie electorala. astea sunt fapte? un bloc plin de tigani racordat la caldura pe banii sucevenilor? De ce nu se continua lucrul la Centura Sucevei, de ce nu se continua investitiile in turism, sau Bucovina nu mai are nevoie de turisti?
1.2  RE: Felicitari domnului Baisanu trimis de
( 1 dec 2012, 17:41:05
Nu ati inteles ca Baisanu asta e sigur ca amaratii astia o sa-l voteze ?
Normal nu?ba v-am dat apa calda sa aveti cu ce va spala ca de 5 ani nu se mai spala niciunul
Felicitari pe naiba dlui Baisan PUTEA SA O FACA PE BANII LUI si atunci da ,felicitari
O sa se bucure si ei de sarbatori si apoi se inchide robinetul lui dl Baisan
ASTEA DA REALIZARI A DLUI BAISAN e de ras
Chiar se crede inca ca mai purtam legatoare la ochi??????????????????

2.   Felicitări domnului Băișanu. trimis de
( 1 dec 2012, 12:39:02
Aș dori ca de acum domnul Băișanu să se ocupe de toate datoriile sucevenilor, iar toți cei care suferă din cauza unor rău platnici să aibă apa caldă și căldură. Recomand insistent locuitorilor Sucevei să nu-și mai plătească datoriile la Termica, Acet e-on gaz și e-on energie, deoarece domnul Băișanu are nevoie de posibilitatea de a face bine sucevenilor, și dacă sucevenii n-au datorii, el ce face? Că în țara asta, ăștia care nu fac nimic primesc sprijin, iar cei ce muncesc și-și plătesc la timp datoriile primesc un șut în.... diverse locuri.
3.   Voturi trimis de
( 1 dec 2012, 13:44:15
Sa vedem daca am inteles bine. Banii primariei sun banii sucevenilor. Vine Baisanu si decide sa plateasca din banii sucevenilor datoriile nu stiu cui ca sa ne arate el cat de filantrop e si ca sa mai obtina niste voturi. Corect, nu? (Radumasii, mai lasa-ne ca ai devenit patetic.)
4.   Catre toti basistii anteriori trimis de
( 1 dec 2012, 14:13:41
Referitor la centura Sucevei s-a discutat aici la comentarii luni intregi.Din 2011 PDl nu a mai dat un ban pentru centura.A venit acum Ponta si a platit restantele si a programat banii pentru terminarea centurii Sucevei.
Baisanu a facut ceva concret pentru oameni.Flutur si Ardeleanu doar discuta "discutii".
4.1  RE: Catre toti basistii anteriori trimis de
( 1 dec 2012, 16:29:15
Bai, Radu mă-tii, sa plătească baisanu de la el din traista datoriile la aia, nu din banii mei. Clar? Sau din banii tai. M-am saturat de gargara electorală. Centura e făcută de Lolek, mai rămâne sa spui ca si spitalul tot de asta e făcut. Minti ca o gazeta sovietică, asistatule social ce ești.
5.   Catre MUGGSS trimis de
( 1 dec 2012, 18:47:07
Vorbeste civilizat si decent ca n-am pascut oile impreuna.Despre centura Sucevei s-a vorbit aici luni de zile.Flutur n-a fost in stare sa faca in patru ani un flintic de 30 km.A trebuit sa vina Ponta sa dea banii pentru centura.N-a fost in stare sa faca groapa de gunoi de la Moara.A trebuit sa vina Nechifor sa inceapa lucrarile.A zis ca banii de la aeroport i-a furat Fenechiu si Adomnitei de la Iasi.Si licitatia a avut loc.Cine mai crede toate gogosile lui Flutur?Proprietarul blocului groazei este Primaria Suceava,deci primaria trebuie sa plateasca agentul termic.
6.   Comentariu trimis de
( 1 dec 2012, 20:21:27

''Domnul deputat vine cu fapte nu cu voarbe goale si povesti cum face PDL''.
Care deputat fraiere cu limba aspra, cine dracu' crezi ca-l va vota, doar unul ca tine si ca , coloratii asistati din blocul mai sus amintit?
Asta promovati tu si comunistii tai: nemunca, necinstea, hotia, minciuna si toate celalalte rele aduse de bolsevicii rosii care-au ocupat Romania cu sprijinul alor tai la 23 aug.1944, fortand un rege natural sa abdice, sa puteti voi astazi sa mancati c....at cu polonicu'!
7.   Catre Dorint trimis de
( 1 dec 2012, 20:55:44
In primul rand vorbeste civilizat si decent ca nu am pascut oile impreuna.Te exprimi la fel ca mentorul tau adica ca in crasma din marginea portului.Nemunca, necinstea, hotia, minciuna le+a promovat regimul dictatorial si corupt PDL.
8.   DONATIE trimis de
( 1 dec 2012, 22:01:43
VA DONAM CENTRALA DE LA C--LUNG,SI ASA PTR NOI ESTE INUTILA ,IN CIUDA MODIFICARILOR FACUTE SI PLATITE PANA IN PREZENT.CAT CREDETI CA VA MAI TINE ,,BULANGEALA'' INUTILITATI IN MEDIU LA STANDARDE SOV-ROM????
8.1  RE: DONATIE trimis de
( 1 dec 2012, 22:05:26
:))) Corect. Pe Radumasii il punem sef de proiect, poate ii iese si lui de-o ciorba.
9.   Mersi Blankpage27 trimis de
( 2 dec 2012, 06:15:33
Mersi ca te gandesti la bunastarea mea.Dar as prefera sa fiu sef de proiect pentru modificarea constitutiei in 2013.
9.1  RE: Mersi Blankpage27 trimis de
( 2 dec 2012, 11:42:30
Deci Radu e jurist.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei