Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2012 - Anul XVII, nr. 282 (5187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grupare de contrabandişti din Argeş, cu ramificaţii la Suceava, săltată de procurorii DIICOT

Duminică, 2 Decembrie 2012 (18:10:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Piteşti au acţionat duminică împotriva unei grupări acuzate că făcea contrabandă cu ţigări de la începutul acestui an, 11 indivizi, nouă din Argeş şi doi din Suceava, fiind ridicaţi de la domicilii şi duşi la audieri.

Conform unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, au fost efectuate 12 percheziţii domiciliare la adresele membrilor grupului, în judeţele Argeş şi Suceava, precum şi la sediile sociale a două firme folosite în activitatea infracţională, tot din Argeş, fiind puse în executare toate cele 11 mandate de aducere emise de instanţă.

Din investigaţiile coordonate de DIICOT Argeş rezultă că în perioada ianuarie - decembrie a.c., suspecţii au transportat, depozitat, distribuit şi comercializat, în judeţul Argeş, ţigări de contrabandă, obţinând venituri ilicite de peste 500.000 de lei. În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 196.240 de ţigarete, de diferite mărci, fără timbru de marcaj valabil pe teritoriul României.

Anchetatorii spun că ţigările introduse în ţară prin localităţi din judeţul Suceava erau comercializate în Argeş. Duminică după-amiază suspecţii erau audiaţi la sediul DIICOT Argeş, urmând a se face propuneri de arestare instanţei de judecată.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupare de contrabandişti din Argeş, cu ramificaţii la Suceava, săltată de procurorii DIICOT.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupare de contrabandişti din Argeş, cu ramificaţii la Suceava, săltată de procurorii DIICOT0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei