Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2012 - Anul XVII, nr. 282 (5187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acces gratuit pe Patinoarul Areni, de Ziua Naţională a României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie, de astăzi, luciul de gheaţă al Patinoarului Areni, care se deschide chiar de Ziua Naţională a României, începând cu ora 12.00.

„În prima zi de funcţionare a patinoarului, accesul va fi gratuit pentru toată lumea, să se poată bucura de această facilitate, mai ales că este şi o sărbătoare naţională, a tuturor românilor”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei, care a îndemnat sucevenii să vină cu mic, cu mare la inaugurarea unui nou sezon de funcţionare a patinoarului artificial.

Pregătirea acestuia a dat ceva bătăi de cap municipalităţii sucevene, temperaturile exterioare foarte ridicate pentru această perioadă nefiind deloc propice formării luciului de gheaţă.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a explicat că inaugurarea patinoarului nu putea fi posibilă dacă acesta nu era dotat cu o nouă uzină de frig, o investiţie destul de costisitoare, efectuată relativ recent: “Chiar dacă afară este cald, am pornit instalaţiile de frig pentru ca patinoarul să poată fi deschis pe 1 decembrie. Preţurile au rămas neschimbate faţă de anul trecut, iar sucevenii vor putea să patineze de marţi până duminică, după următorul program: marţi şi miercuri de la 15.30 până la ora 19:30, joi şi vineri de la 13.30 până la 19.30, iar sâmbătă şi duminică de la 11.00 la 19.30”.

În perioada vacanţei elevilor,  patinoarul va fi deschis în toate zilele, inclusiv luni, cu program între orele 11:00-19:30.

Tarifele de intrare, închirierea patinelor şi de ascuţire a acestora sunt aceleaşi ca şi anii trecuţi. Astfel, taxa de intrare pentru preşcolari, elevi şi studenţi este de numai patru lei.

Tot pentru ei, taxa de închiriere a patinelor este de numai trei lei de pereche, încât cu şapte lei, copiii, elevii şi studenţii au asigurată o oră şi jumătate de distracţie pe gheaţă.

Pentru adulţi, taxa de intrare la patinoar este de şapte lei de persoană, iar în caz de nu vin cu propriile patine, pot închiria de acolo o pereche, cu cinci lei.

Taxa de ascuţire a patinelor este de doi lei de pereche.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acces gratuit pe Patinoarul Areni, de Ziua Naţională a României.
 Vizualizări articol: 1499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Acces gratuit pe Patinoarul Areni, de Ziua Naţională a României5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei