Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Primarul din Vereşti către locuitorii comunei: Aveţi aceeaşi încredere în primarul dumneavoastră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Vereşti, Dănuţ Gavriliuc, a declarat că îşi doreşte al doilea mandat pentru a putea continua proiectele începute în această comună, dar şi pentru a le demonstra oamenilor că tot ceea ce a făcut a făcut pentru ei şi pentru bunăstarea lor. Dănuţ Gavriliuc a spus că trebuie să le respecte încrederea pe care locuitorii din Vereşti i-au acordat-o atunci când l-au ales primar.

„Aveţi în continuare aceeaşi încredere în primarul dumneavoastră”, este mesajul lui Dănuţ Gavriliuc pentru locuitorii din Vereşti. El a spus că în ultimii patru ani oamenii din comună au demonstrat că sunt alături de el, sprijinindu-l în proiectele pe care le-a iniţiat şi realizat. Dănuţ Gavriliuc a subliniat că este un primar care va fi întotdeauna aproape de locuitorii din Vereşti, comuna în care trăieşte şi familia sa. El a ţinut să precizeze că respectul faţă de oameni şi de familia sa nu s-a schimbat în ultimii patru ani de mandat, ţinând să precizeze că îşi vizitează mama, în vârstă de 68 de ani, în fiecare dimineaţă de sâmbătă.

Făcând referire la proiectele pe care urmează să le realizeze în comună, Dănuţ Gavriliuc a spus că anul acesta vor începe lucrările la asfaltarea pe o porţiune de 5,5 kilometri a drumului dintre localităţile Vereşti şi Hancea, precum şi modernizarea şi reabilitarea Căminului cultural din Corocăieşti.

„De asemenea, îmi propun ca anul viitor să facem toate trotuarele din Hancea şi Vereşti, astfel încât oamenii să circule în siguranţă”, a mai precizat Gavriliuc, care a mai spus că printre proiectele şi investiţiile în curs de derulare se mai numără şi pavarea curţii bisericilor din Vereşti şi Hancea, pavarea zonei din faţa gării şi achiziţionarea unei centrale termice la şcoala din Vereşti.

 

Una dintre cele mai importante investiţii a fost refacerea podului de peste râul Suceava

Dănuţ Gavriliuc a mai declarat că una dintre cele mai importante investiţii care a fost finalizată cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost refacerea podului de peste râul Suceava, afectat de inundaţiile din anul 2010. Făcând o scurtă trecere în revistă a proiectelor realizate în ultimii patru ani, primarul din Vereşti a amintit de puntea pietonală peste râul Siret, montarea de geamuri noi termopan la şcolile din Bursuceni şi Corocăieşti, montarea de sobe noi şi modernizarea unor clase la şcolile din Corocăieşti şi Bursuceni, modernizarea dispensarului din Corocăieşti, balastarea drumurilor comunale şi vicinale, amenajarea de canale pentru a reda circuitului agricol peste zece hectare de teren, amenajarea unor şanţuri şi podeţe în Corocăieşti şi Bursuceni, extinderea reţelei electrice, amenajarea centrului civic şi a bazei sportive în Vereşti.

Dănuţ Gavriliuc a mai declarat că la acestea se adaugă montarea unei centrale termice pentru căminul cultural, bibliotecă şi primărie, achiziţionarea unei autobasculante, asfaltarea drumului judeţean 290, dotarea bisericii din Hancea cu centrală termică, achiziţionarea unui teren pentru înfiinţarea unui cimitir pentru cultele neoprotestante în Corocăieşti, precum şi reactualizarea Planului Urbanistic General. Primarul din Vereşti a ţinut să mai sublinieze faptul că în această comună sunt două echipe de fotbal.

„Deşi a fost o perioadă de criză, aceasta m-a motivat şi mai tare. Am vrut să le arăt tuturor că şi în vremuri de criză se poate construi. Şi am vrut să arăt că deşi a fost criză, chiar se poate să faci ceva. Iar când vrei poţi. Asta e deviza mea, însă trebuie să-ţi facă plăcere”, a încheiat Dănuţ Gavriliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Vereşti către locuitorii comunei: Aveţi aceeaşi încredere în primarul dumneavoastră.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarul din Vereşti către locuitorii comunei: Aveţi aceeaşi încredere în primarul dumneavoastră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 6 iun 2012, 14:28:58
Fiti convinsi ca toate promisiunile "vor fi indeplinite" ca si pana acum! Va face ce-a facut si pana acum, adica NIMIC! Respect fata de oameni? Cine a vazut acest respect ?! VORBELE ZBOARA, FAPTELE RAMAN!
2.   MINCIUNIIIIIII trimis de
( 6 iun 2012, 22:46:33
CE TOT SE LAUDA BETIVUL ASTA CA A FACUT CA NU AFACUT NIMIK ..A FACUT PRIN VBERESTI CEVA SI SE LAUDA CA NUSTIU CE .PODUL DE LA VERESTI NU LA FACUT EL LA FACUT DIN FONDURII D ELA JUDET DE UNDE NAIBA CA EI AU INCHIRIAT PIATA DE LA CAREA PUTEA SA AIBA COMUNA BANII S AMAI FACA CATE CEVA.ORICUM SUNT CONSTIENT CA NIMENI NU AR FACE ASA CA BAGATI DRACU UN TIGAN CA MAI BN AR CONDUCE
3.   Felicitari trimis de
(12 iun 2012, 13:37:01
ignorati cele scrise mai sus de niste ,,ipocriti''...tot respectul si admiratia unor persoane intelectuale in adevaratul sens al cuvantului.fata de toti primarii care s-au perindat pe la primaria veresti ,este incomparabil cu ceea ce se vede .putin si bun,tinand cont de criza...asa ca ...acum ca tot a-ti castigat inca un mandat nu va ramane altceva de facut decat sa inchide -ti gura invidiosilor.si apoi mai este aspectul comunicarii care nu a lasat de dorit nicio clipa.
succes domnule primar!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei