Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Scenariu terifiant

L-au bătut şi legat de un copac, l-au lăsat să moară în grajd, după care l-au îngropat şi au ţinut secretul 13 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sorin Constantin Badale, bărbatul omorât acum 13 ani, ale cărui oseminte se bănuieşte că au fost găsite săptămâna trecută în grădina casei în care locuia ultima oară când a fost văzut în viaţă, în septembrie 1999, a avut parte de o moarte cumplită.

Sătenii din Frumosu, acolo unde s-au găsit rămăşiţele umane, povestesc că din ce au auzit ei, Badale, care avea 42 de ani în 1999, a fost bătut de fraţii soţiei sale, legat de un copac, dus apoi în grajd şi lăsat să moară în adăpostul de animale.

Între timp, criminalii au săpat o groapă în grădina din spatele casei şi l-au îngropat acolo, reuşind să ţină secretul vreme de 13 ani.

Ani la rând, poliţiştii au crezut că Sorin Constantin Badale a fugit în străinătate, mai ales că oamenii legii îl căutau pentru că pe numele bărbatului fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt.

Nimeni nu a ştiut nimic de dispărut, până acum câteva luni, când fiul său, care în 1999 avea 7 ani, a mărturisit terifiantul secret al familiei sale.

Ofiţeri de la Investigaţii Criminale şi un procuror criminalist au deschis o anchetă în acest caz şi aşa au reuşit să dea de osemintele îngropate în grădina casei în care locuia Sorin Constantin Badale.

 

Fosta soţie: “Eu nu am ştiut nimic”

Soţia lui Badale din acea vreme, Liliana Badale, mărturisea acum două zile că fraţii ei, Mihai şi Vasile Ureche, şi-au recunoscut fapta.     

“Eu nu am ştiut nimic”, ridică din umeri femeia, susţinând, nu foarte convingător, ce-i drept, că a aflat şi ea recent că soţul dat dispărut din 1999 a “plecat” la doi metri sub pământ.

Liliana Badale recunoaşte că ştia de bătaia primită de fostul soţ de la fraţii ei, însă nici vorbă de crimă. “Ei, fraţii mei, au sărit la el la bătaie, că voia să mă omoare pe mine. Mă bătea des, am fost şi prin spitale”, susţine soţia, precizând că la vremea respectivă băiatul cel mare avea doar 7 ani, iar cel mic 1 an.

“Nu avea cum să vadă nimic, că eram cu amândoi copiii în casă când s-au bătut ei pe afară”, mai spune fosta soţie a victimei, povestind că oricum fiul ei de 7 ani era prea mic să mai ţină minte ceva.

Ileana Şuhan, o fostă vecină, o contrazice: „Când o murit soţul meu, avea copila mea cea mai mică 3 ani şi ţine minte şi în ziua de astăzi cum a fost înmormântarea”.

 

„De unde să te gândeşti că bietul om zace mort de 13 ani în fundul livezii”

Ileana Şuhan se miră cum de fosta soţie a lui Sorin Constantin Badale nu ştia nimic de moartea acestuia: „Doar ea le-a arătat (n.r. - anchetatorilor) unde să sape. De unde să te gândeşti că bietul om zace mort de 13 ani în fundul livezii?! Ea (n.r. - Liliana Badale) a spus că e dus în Italia, noi aşa am ştiut până nu de mult. Că şi-a luat actele şi a fugit în Italia”.

Anchetatorii aşteaptă confirmarea că osemintele aparţin într-adevăr lui Sorin Constantin Badale, precum şi cauza morţii acestuia, pentru a putea lua măsurile legale împotriva suspecţilor.

Rămâne de văzut care dintre suspecţi şi pentru ce anume va fi pus sub acuzare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L-au bătut şi legat de un copac, l-au lăsat să moară în grajd, după care l-au îngropat şi au ţinut secretul 13 ani.
 Vizualizări articol: 1009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 13 voturi
L-au bătut şi legat de un copac, l-au lăsat să moară în grajd, după care l-au îngropat şi au ţinut secretul 13 ani3.2513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La puscarie.. trimis de
( 6 iun 2012, 11:25:57
ea cu fratii ei ar trebui sa steie la puscarie 20 de ani...caasta merita jigodii din astea...
2.   Madame Badale trimis de
( 6 iun 2012, 12:53:50
Pai daca nu intra baiatul la parnae nici nu se mai afla . Ala a turnat tot pentru a fi eliberat pentru buna purtare cat mai repede posibil . Am primit informatii ca madame Badale dupa moartea sotului , se prostitua , fiind luata in evidenta de politia locala , si de catre Spitalul Judetean Suceava figurand ca bolnava de sifilis .
3.   Puscaria trimis de
( 6 iun 2012, 14:36:54
jigodia...cica nu stia..
4.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 09:32:44
criminalii ..... cum oare au trait linistiti pana ia turnat baiatul , in zadar o scalda  ☭ rea intra si ea ptr. complicitate , tainuire

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei