Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur despre elicopterul închiriat de Nechifor: „Este o sfidare la adresa bunului-simţ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat, consideră că gestul contracandidatului său de la USL, Cătălin Nechifor, de a închiria un elicopter pentru a merge în campanie electorală „este o sfidare la adresa bunului-simţ”.

Flutur a spus că o astfel de iniţiativă ca a lui Cătălin Nechifor i se pare un gest extrem de periculos, afirmând despre acesta şi despre USL că „nici nu ai o lună de când ai venit la guvernare şi dintr-o dată ai bani de elicopter. De unde aceşti bani? Ei pe mine m-au criticat din toate poziţiile. Şi când am făcut <Paştele în Bucovina>, şi când am adus turişti, şi când am fost la Ierusalim. Iar ei nici nu au venit la putere şi fac aşa ceva”.

Gheorghe Flutur s-a întrebat ce poate să-i spună social-democratul Cătălin Nechifor unei bătrâne din Ciumârna atunci când se dă jos din elicopter şi îi va promite anumite lucruri. „Asta deoarece a fi social-democrat înseamnă să ţii şi cu săracul. Dar asta este o judecată pe care o va da populaţia”, a mai spus Flutur, care a fost prezent luni după-amiază la o întâlnire cu câteva sute de oameni în comuna Adâncata. Gheorghe Flutur a precizat că Nechifor poate să închirieze şi elicoptere supersonice, „pentru că pe mine nu mă pot ajunge”. El a subliniat că nu s-a întâlnit cu sucevenii doar pe perioada campaniei electorale, ci în toţi cei patru ani de când este preşedinte al CJ Suceava.

La rândul său, deputatul PDL Suceava Ioan Bălan a spus, tot la Adâncata, că nu îşi putea închipui că în campania electorală din judeţul Suceava va ajunge să audă sau să vadă o astfel de situaţie ca cea în care candidatul USL Cătălin Nechifor şi-a închiriat un elicopter.

„Vă vine să credeţi asta? Campanie electorală cu elicopterul la Suceava? Asta e culmea ipocriziei. Să vii şi să te dai social-democrat, să spui că măreşti pensiile, că reduci cheltuielile şi tu nici măcar nu ai apucat o zi să ajungi să fii într-o funcţie publică şi deja îţi închiriezi elicopter. Doamne fereşte de aşa ceva”, a spus Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur despre elicopterul închiriat de Nechifor: „Este o sfidare la adresa bunului-simţ”.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur despre elicopterul închiriat de Nechifor: „Este o sfidare la adresa bunului-simţ”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte tare! trimis de
( 6 iun 2012, 12:36:58
Uite unde sta modestia...la Flutur! Ca el umbla numai cu bicicleta ca sa economiseasca pentu medicamentele babelor de la Ciumarna! Las-o balta nene ca esti ultima persoana in drept sa vorbeasca despre ipocrizie! Nu zice nimeni ca nu ai mai facut cate ceva bun pentru judet, dar la fiecare leu investit, matale si clica ta ati furat cate doi! E de presupus ca ai avea parale, daca ai vrea, sa-ti iei si Portavion Nuclear complet dotat, vopsit portocaliu - sa-ti faci campanie electorala; ca pe post de capitan, la carma, ai deja pe cine pune-numai sa-i pui destul whisky&gheta la dispozitie!
2.   Te salut dragule trimis de
( 6 iun 2012, 13:23:07
Esti ok, George? Mi se pare ca nu si sunt ingrijorata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei