Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur, întâlnire de suflet la Botoşana

Miercuri, 6 Iunie 2012 (17:19:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat la alegerile locale din 10 iunie, a avut o întâlnire de suflet cu locuitorii comunei Botoşana, comuna sa natală. Întâlnirea s-a consumat la Căminul cultural, într-o sală arhiplină, alături de Gheorghe Flutur aflându-se candidatul democrat-liberalilor la Primăria Botoşana, primarul în exerciţiu Ioan Ghiaţă. Flutur a ţinut să le amintească oamenilor că în mandatul său lucrurile s-au mişcat bine în Botoşana şi că s-au făcut investiţii în dezvoltarea localităţii la care nimeni nu visa în urmă cu patru ani de zile.

Flutur a declarat: „Merg foarte mult prin judeţde aceea nu puteam să nu vin şi la mine acasă să vă salut. Mă uit la dumneavoastră, la prietenii, la neamurile mele, la unchii mei şi, dacă dăm timpul înapoi, acum patru ani tot cu mine v-aţi întâlnit aici, dar într-un Cămin cultural mai întunecos, cu motorină pe jos, cu lumină mai puţină. Cu ajutorul bunului Dumnezeu am putut să facem atâtea lucruri bune în Botoşana. S-au întâmplat atâtea lucruri la care acum patru ani nici nu puteam să ne gândim la ele. Îmi era greu să conving acum patru ani, dar acum îmi vine mult mai uşor. În mandatul meu de preşedinte al Consiliului Judeţean am adus cele mai multe fonduri, de peste un miliard de euro. Judeţul Suceava se află pe primul loc în ţară la fonduri atrase pentru dezvoltare. În mandatul meu, cu ajutorul bunului Dumnezeu, am adus cam un milion de euro pe zi. Am avut o perioadă grea cu inundaţii în 2008 şi 2010, dar, dacă tragem linie, vedem că s-au făcut foarte multe lucruri bune în fiecare localitate”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur, întâlnire de suflet la Botoşana.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Gheorghe Flutur, întâlnire de suflet la Botoşana1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei