Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu fără limite

Poliţist bătut în stradă, iar apoi înjurat şi ameninţat chiar în sediul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La două zile după ce un poliţist a fost lovit cu capul în gură, la Straja, de un şofer scandalagiu care nu a fost vrut să oprească în trafic, un alt agent de poliţie a fost victima unei infracţiuni de ultraj.

De data aceasta, agresiunea s-a petrecut în oraşul Siret, iar după ce poliţistul a fost luat la pumni pe stradă, agentul a fost înjurat şi ameninţat de aceiaşi indivizi chiar în sediul poliţiei.

Ambele cazuri au fost judecate de magistraţii din Rădăuţi, iar agresorii au fost lăsaţi să se întoarcă acasă, după doar o noapte în arestul poliţiei.

 

Poliţist bătut cu pumnii în cap pentru că a avut „tupeul” să amprenteze un suspect

Luni seară, poliţia oraşului Siret a fost sesizată despre faptul că un poliţist din cadrul formaţiunii de Investigaţii Criminale a fost bătut în stradă.

Agentul de poliţie era în timpul liber şi a mers la un bar din zona centrală a oraşului Siret, unde s-a întâlnit cu prietena lui. În jurul orei 21:50, a părăsit localul şi a condus-o pe prietena sa la autoturismul ei.

În acel moment, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, de autoturism s-au apropiat Samuel Beniamin Roman şi Dumitru Ştefan Buhăianu, ambii în vârstă de 18 ani, din localitate.

Au început să-l ia la rost pe agentul de poliţie, pe motiv că l-a amprentat cu ceva timp în urmă pe Samuel Beniamin Roman, acesta fiind bănuit într-o cauză penală.

În timp ce poliţistul discuta cu prietena sa, Samuel Beniamin Roman, se precizează în comunicatul poliţiei, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona capului, iar celălalt tânăr l-a înjurat pe poliţist şi l-a ameninţat.

 

Le-au „deschis” uşa la celulă

Agentul de poliţie a reuşit să scape şi şi-a anunţat colegii, agresorii fiind reţinuţi la scurt timp.

Culmea, şi la sediul Poliţiei Siret, unde au fost aduşi, cei doi tineri în vârstă de 18 ani au continuat să îl ameninţe şi să îl înjure pe poliţistul pe care l-au ultragiat. Cei doi, povesteau ieri poliţişti din Siret, râdeau chiar că nu o să li se întâmple nimic, şi că o să meargă în ziua următoare, la mall, să bea un suc.

Culmea, cei doi au avut dreptate, şi după o noapte petrecută în arestul poliţiei, cu ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, au scăpat de cătuşe.

Dumitru Ştefan Buhăianu a fost lăsat de procurori să plece acasă, cu interdicţia de a părăsi localitatea pentru 29 de zile, iar celuilalt tânăr, Samuel Beniamin Roman, i s-a „deschis” uşa la celulă chiar de către judecătorii care au respins propunerea de arestare preventivă făcută de anchetatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist bătut în stradă, iar apoi înjurat şi ameninţat chiar în sediul poliţiei.
 Vizualizări articol: 4132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 16 voturi
Poliţist bătut în stradă, iar apoi înjurat şi ameninţat chiar în sediul poliţiei4.4516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnu RUSU trimis de
( 6 iun 2012, 12:13:32
ce tzi se pare asa de iesit din comun ca la batut in sediul politiei ??? javrele astea de politisti care nu-si fac datoria trebuie batuti in strada dat cu paru in cap.ziua in amiaza mare ...ca si asa iau bani degeaba ...
1.1  RE: Domnu RUSU trimis de
( 6 iun 2012, 13:26:39
domnu' andreid, eu sper sa te prinda un dezaxat homosexual si sa-ti sparga rozeta in fata unui politist ... care sa nu-si faca treaba si sa ia vreo masurabig grin
1.2  RE: Domnu RUSU trimis de
( 6 iun 2012, 14:12:20
fii serios.avand in vedere ce poate gandi acest specimen cred ca este deja cam sparthappy
2.   NORMALITATE trimis de
( 6 iun 2012, 15:09:28
Ce sa ne mai mire ca agresorii functionarilor publici cu statut special, dar si al altor categorii de angajati ai statului raman liberi? Legi de r..t, procurori de r..t, fricosi sa emita chiar si o ordonanta de retinere de 24 h. Pentru justitia noastra, multi dintre "gingasii" faptuitori nu reprezinta un pericol social ridicat pentru a putea fi retinut. Ca sa emita un mandat de arestare de 29 de zile, un judecator se uita in 99% din cazuri la certificatul medico-legal al politistului.....daca a fost "farmat" bine, eventual injunghiat, abia atunci...poate....agresorul sa se intalneasca putin cu cei de teapa lui din subsolul IPJ urilor. In fine.....sunt dezgustat
3.   Justitie trimis de
( 6 iun 2012, 18:06:03
sa ia bataie si judecatorul respectiv sa vetem tot nu il aresteaza?
4.   Nu pot sa cred trimis de
( 6 iun 2012, 18:18:16
se intampla asta in parohia lui nea Gica? Adică cel numit "unul din cei mai buni judiciariasti radauteni" n-a reusit inca sa bage spaima raufacatorii sireteni? Măi sa fie?
5.   Rusine magistratilor din Radauti trimis de
( 6 iun 2012, 18:52:43
"Politia Romana are atributii importante in domeniul apararii drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor, avutului privat si public, respectarea ordinii si linistii publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor precum si efectuarea cercetarii penale in conditiile legii." Deci respectivii au atentat la tot ce scrie mai sus, iar niste idioti ii elibereaza dupa 24 de ore. Oare eu ca simplu cetatean la ce sa ma astept daca tot nespalatul care ultragiaza un politist (si nu ma refer la persoana ci la functia care o are) este eliberat dupa o noapte la racoare?!?!?!?
6.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 08:48:21
poate n ar trebui sa tot dam cu parerea ... sunt doi copii... ce stiu ei la varsta asta, in lumea asta? au alcool la discretie si nici o perspectiva in Romania asta...au pierdut un t

ren , altul nici nu mai apare...azi beau o bere , maine doua , internet, teribilism... pacat... dar sa stea dupa gratii , doi copii, e chiar o tampenie...procurorii chiar se uita in dosare...
6.1  RE: Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 09:18:21
Procurorii intocmesc dosare. Altii le dau drumu. Copii? Pai daca sunt copii sa raspunda parintii care i-au educat in locul lor. Sub scuza varstei hai sa dam in cap, eventual poate omoram pe cineva si apoi mergem acasa, ca doar suntem copii, nu?
7.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 10:33:34
Nu se realizeaza ca politistul era in timpul liber , si fapta celor doi ar putea fi interpretata ca simpla lovire cu s-au fara urmari . Atitudine de huligani ,merita o amenda .
8.   Pt comis008 trimis de
( 8 iun 2012, 09:30:21
domnu meu.."s-au " este de fapt "sau".iar in lege este stipulat clar ca si in "timpul liber" politistul este tot politist si are obligatii dar si drepturi.eu sper ca atunci cand un "copil " dasta ti-a trageo pe la spate ... politistul sa-ti dea un mesaj ca-i in pauza de masa de 15minute prevazuta in lege ..si atunci sa vedem daca o sa mai vezi lucrurile din aceasi perspectiva.dar pana una alta esti doar un ciumpalac care o terminat dreptul la spiru si se crede avocat.cu respect

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei