Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Noul şef al IPJ Suceava este comisarul-şef Marcian Colman

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de aseară, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava are un nou şef, în persoana comisarului-şef Marcian Colman. Acesta a fost împuternicit prin Ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor să preia conducerea IPJ Suceava începând cu data de 5 iunie.

Până ieri, comisarul-şef Marcian Colman a îndeplinit funcţia de şef al Serviciului pentru protecţia fondului forestier şi piscicol din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei din România. Acesta venise la Suceava pentru a superviza alegerile locale din 10 iunie, iar numirea sa i-a luat prin surprindere pe toţi reprezentanţii IPJ Suceava.

Comisarul-şef Marcian Colman are 49 de ani şi lucrează în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor din 1990. Este absolvent al Academiei de Poliţie din Bucureşti, al Academiei Internaţionale de Poliţie de la Budapesta şi absolvent al Colegiului Naţional de Apărare din România.

Comisarul-şef Marcian Colman îl înlocuieşte la şefia poliţiei judeţene pe comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, detaşat prin Ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor la conducerea IPJ Călăraşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul şef al IPJ Suceava este comisarul-şef Marcian Colman.
 Vizualizări articol: 1546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 8 voturi
Noul şef al IPJ Suceava este comisarul-şef Marcian Colman3.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MM trimis de
( 6 iun 2012, 11:15:37
A STRICAT MULTE SAMBTE ACEST DOMN.SA FIE DE BUN AUGUR PENTRU SUCEVENI!
2.   Felicitari.. trimis de
( 6 iun 2012, 11:24:31
sa se promoveze oameni cu pregatire si cu experienta in domeniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cari invata sa gramatica si dupa posteaza!!!!!!!!!!!!!!!!
2.1  RE: Felicitari.. trimis de
( 6 iun 2012, 11:30:06
Cari invata sa gramatica si dupa posteaza!!!!!!!!!!!!!!!! da mai bine invata tu si nu mai da sfaturi
3.   EXCEPTIONAL trimis de
( 6 iun 2012, 11:25:34
Ma bucura enorm faptul ca domnul comisar sef a fost şef al Serviciului pentru protecţia fondului forestier şi piscicol din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei din România. deci are experienta in coruptia forestiera.Judeţul Suceava, unde suprafaţa împădurită era, în urmă cu 17 ani, de 450.000 de hectare, a fost ţinta defrişărilor masive si s-a ajuns la 200.000 hectare. Dintr-o pădure de 10 hectare care fusese retrocedată Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor şi era administrată de Protopopiatul din Rădăuţi, au mai rămas câteva pâlcuri de copaci. Restul au dispărut fără ca paznicul din zonă să vadă sau să audă ceva.Sa mentionam ca Gheorghe Flutur, a fost şef al Direcţiei Silvice Suceava, şef ocol silvic, dar şi inginer silvic al DS Suceava, ascensiunea sprijinită pe politic culminând cu numirea ca ministru al agriculturii şi pădurilor.
4.   ... absolvent al Academiei de Poliţie ... trimis de
( 6 iun 2012, 11:26:02
Dacă-i absolvent al unei instituții de învățământ SPECIFICE FUNCȚIEI atunci e de bine!
Dacă e fost student la TCM care face șuruburi din orice sau recrutat de pe marginea șanțului din rândurile Licențiaților de Ziua a Șaptea de la Spiru, atunci nu e bine!
5.   DEZASTRUL PADURILOR SUCEVENE trimis de
( 6 iun 2012, 11:32:27
PDL a gestionat "decapitarea pădurilor sucevene", iar iniţiatorul unei legi prin care 2.480 de hectare de pădure din Suceava au fost trecute la Bistriţa Năsăud pentru a fi rase este Augustin Zegrean, preşedintele CCR.In anul 2008, trei deputaţi PDL, Augustin Zegrean, actualul preşedinte al Curţii Constituţionale, Ioan Oltean şi Daniel Buda au iniţiat o lege prin care 2.480 de hectare de pădure din proprietatea comunei Poiana Stampei au fost transferate la Bistriţa Năsăud.
Defrişări masive sunt în Cârlibaba sau în Stulpicani, în zona Codrilor seculari de la Slătioara.
5.1  RE: DEZASTRUL PADURILOR SUCEVENE trimis de
( 6 iun 2012, 14:09:55
Ai perfecta dreptate. Esti foarte bine informat.
6.   Sef nou trimis de
( 6 iun 2012, 12:01:04
Domnule Colman!
Daca vreti binele sucevenilor si al institutiei,faceti curatenie in aceasta cloaca,de parveniti si imbogatiti,ramasa in urma lui Todirut!
De nu faceti asta,va vor servi ca pe un pui,la cina.
IN INSPECTORAT AVETI MULTI OFITERI CAPABILI,scapati de pseudopolitistii adusi de prin toate structurile,sunt unii de 6,7 ani pe functii,au ridicat niste case si niste averi de sta pisica in coada,de unde ?
Mult succes!
7.   E clar !! trimis de
( 6 iun 2012, 12:16:02
nu pot sa zic decat TRAIEASCA CORUPTIA TODIRUTZ FIE CU NOI..
7.1  RE: E clar !! trimis de
( 6 iun 2012, 12:23:18
e clar ! suntem o naţie absolut UNICĂ
dacă FACI , de ce faci ?! dacă nu faci ?! de ce nu ?
de câte ori să schimbi căptuşeala de la tunică
pân' să fie CU-ADEVĂRAT mulţumit cetăţeanu' ?
7.2  RE: E clar !! trimis de
( 6 iun 2012, 14:46:14
bravo ABCDAR!!!!!!!!!!!!!!!in sfarsit ti au venit neuronii la loc!!!!!!!!!!!!11sper sa te tina macar 3secunde??????????????????
8.   SUB PRIVIRILE INDIFERENTE AU MACELARIT PADURILE trimis de
( 6 iun 2012, 14:42:25
Daca sunteti atat de grijulii dupa defrisarile in masa a padurilor,de ce nu v ati sesizat acum 12 ani,sau acum 15 ani??? sub privirile voastre se transporta zilnic catre mafiotul de la eger din dornesti sute de tiruri cu lemn,de ce postati ca tampitii comentarii fara sa fi facut voi ca cetateni ceva in eradicarea mafiei forestiere?????????? acum este prea tardiv sa se ia vreo masura,deoarece padurile taiate abiziv nu se mai ridica la loc in 3 zile....aici sunt alte aranjamente cu austria si buzunarul guvernantilor...TARA ASTA NU PUTEA DEFRISA PADURILE IN LOCUL AUSTRIECILOR IN FAVOAREA NOASTRA?????????DACA TOT SAU TAIAT,PAI SA AJUTE BUGETUL CU CEVA.!!!!!!!geaba ....romanii sunt vinovati din cauza lasitatii si imbecilitatii cu acre sunt nascuti.!!!!!!!!!!!o natie pierduta si ne plangem la tv....de rasul lumii...........
8.1  RE: SUB PRIVIRILE INDIFERENTE AU MACELARIT PADURILE trimis de
( 6 iun 2012, 20:03:32
like
9.   SUCCES SI CURAJ trimis de
( 6 iun 2012, 15:23:30
Da...cu siguranta a stricat niste planuri prin Suceava acest nou si tanar comisar sef. Ii doresc succes, curaj sa infrunte mafia din judet...a lemnului, a produselor agricole, etc etc etc....dar mai ales sa inlature si sa calmeze pupincuristii din interior...sefisori mari si mici care au rezistat pana acum "carand" sute de brazi de Craciun, mii de oua incondeiate, vitei si miei, cascaval si "cascaval". Aia ne fac sa ne fie rusine, numai cand le vezi burtile pe strada, cand le vezi mandria de pe fata sau meniul de pe camasa.
10.   In sfirsit trimis de
( 6 iun 2012, 18:30:42
Todirut, locul tau este la Politia Sulina, dar nu sef, ci simplu lucrator.Ia cu tine si "specialistii" care prin "examen" i-ai intronat in diferite functii prin judet.
11.   Pt dl colman trimis de
( 6 iun 2012, 19:28:53
ar trebui pusi la punct toti cei din politie care nu fac decat sa se ocupe cu luatul spagii!suntem cu totii curiosi daca se va face curatenie in politia suceava sau se va merge in continuare pe vechea metodata a fostului sef(cel ce da din clanta e avansat).apropo:ce se mai aude cu foliile din geamurile politistilor(alea de pe fata) ca tare se mai batea in piept domnul jucan ca o sa ia masuri.l-am vazut pe onisoru ca nu si le-a dat jos si zbiera la un baietas pe care il oprise ca numai dupa ce va face si ala scoala de politie sa aiba tupeul de a pune folii pe fata .care din legi stipuleaza acest lucru?au politistii alte legi?
12.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 10:20:14
Circula o vorba ,,schimbarea sefilor bucuria subordonatilor ,, in situatia data speranta ptr. locuitorii judetului , dar fara sprijimul lor prea putin poate face seful . Cine fura , ia mita pe care tot noi o dam , face abuzuri de orice natura , daca este dat in git nu-i este bine , dar daca toti vedem si suntem nepasatori spunem treaba lor sau chiar intram in afacerile lor , pe urma ne miram de consecinte si cautam vinovati , demagogie pura . Nu este nimeni obligat sa faca treaba politiei dar neavind minim de informatii nu se poate actiona cum se zice cu metode specifice .
13.   Oare????? trimis de
( 8 iun 2012, 09:24:56
Stai sa se vindece Todirut-si vine inapoi la ciolan, iese Flutur la locale-revine si todi....mare ar fi minunea sa nu mai vina, dar......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei