Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Candidatură

Locuitorii din Adâncata au venit să-l susţină pe viitorul primar al comunei, Viorel Cucu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii din Adâncata au venit luni să-şi susţină viitorul primar al comunei, în persoana candidatului PDL pentru această funcţie, Viorel Cucu. La întâlnirea electorală care a avut loc la căminul cultural din Adâncata, sala a fost arhiplină, câteva sute de locuitori ai comunei ascultând şi de afară mesajele liderilor PDL Suceava de susţinere a candidaturii lui Viorel Cucu. Pentru acesta au venit să gireze preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat, precum şi deputatul Ioan Bălan şi senatorul Orest Onofrei.

În faţa locuitorilor din Adâncata, Viorel Cucu a ţinut să le mulţumească tuturor celor care îl susţin pentru a prelua funcţia de primar al comunei Adâncata, spunând că „voi fi un primar pentru oameni, în mijlocul oamenilor şi nu voi avea timp de pierdut. Din 11 iunie voi fi cu raniţa în spate, fiind cătană, şi la muncă”, a spus Viorel Cucu.

 

Ioan Bălan: Sunt convins că viitorul primar din Adâncata va fi Viorel Cucu

Prezent la Adâncata pentru a susţine candidatura lui Viorel Cucu, deputatul PDL Ioan Bălan le-a transmis locuitorilor comunei că atât el, cât şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, au fost alături de ei în ultimii patru ani, chiar dacă primarul în funcţie este reprezentantul unui alt partid.

„Noi ne-am întâlnit la Adâncata de multe ori, cu diferite ocazii. Şi aţi văzut că şi actualul primar al comunei a venit lângă noi. De ce? Pentru că dumneavoastră, cei mulţi, eraţi aici. Patru ani de zile el s-a folosit de relaţia şi prietenia pe care era firesc ca şi eu şi preşedintele Flutur să o avem cu locuitorii din Adâncata. Dacă dumneavoastră aţi ales atunci un primar PSD, şi de fiecare dată, la celelalte alegeri, ne-aţi ales pe noi, înseamnă că sunteţi de-ai noştri. Şi dacă sunteţi de-ai noştri, şi noi am arătat, în aceşti patru ani, că suntem de-ai voştri”, le-a spus Ioan Bălan locuitorilor din Adâncata.

El a adăugat că, dacă actualul primar din Adâncata s-ar fi implicat mai mult în rezolvarea problemelor comunităţii, şi această comună ar fi putut să ajungă la acelaşi nivel cu altele învecinate, cum ar fi Mitocu Dragomirnei.

Ioan Bălan a subliniat că în mod sigur viitorul primar din Adâncata va fi Viorel Cucu, despre care a spus că este unul dintre cei mai buni colaboratori ai săi. Mai mult, deputatul PDL a arătat că „eu cred că de asta aveţi nevoie. De oameni care să facă parte dintr-o echipă puternică cu Gheorghe Flutur la Consiliul Judeţean, cu Viorel Cucu la Primăria Adâncata şi cu mine deputat din toamnă. Şi vreau să vă aduc aminte că acum primarul este ales din primul tur. Aşa că nu faceţi experimente. Puneţi ştampila pe Viorel Cucu şi echipa lui dacă vreţi ca Adâncata să fie acea comună care să mă facă să fiu mândru că face parte din colegiul meu”, a mai spus Ioan Bălan.

La rândul său, senatorul PDL Orest Onofrei le-a solicitat locuitorilor din Adâncata să repare greşeala făcută în anul 2008, atunci când primarul comunei a fost ales social-democratul Dorel Filip.

„Vreau să vă spun că Viorel Cucu merită votul dumneavoastră pentru că este prietenul dumneavoastră, al nostru, şi nu numai colegul nostru de partid. Eu cred că împreună cu Gheorghe Flutur putem să facem ceva în comuna Adâncata. Eu cred că ceea puteţi dumneavoastră să faceţi este ca pe 11 iunie, din primărie primarului actual să-i cânte cucul”, a declarat Onofrei.

 

Flutur: Am ajutat comuna Adâncata pentru că am vrut să fim aproape de locuitorii acestei comune

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a început discursul mulţumindu-le locuitorilor din Adâncata că au venit în număr atât de mare la această întâlnire electorală, subliniind că atât el, cât şi Ioan Bălan, Orest Onofrei şi Viorel Cucu au fost prezenţi alături de ei „şi când aţi avut necazuri şi nu v-am lăsat, şi când aţi avut nevoie de ajutor, dar şi când am dat drumul la lucrări”.

Flutur a subliniat că, deşi actualul primar din Adâncata este membru PSD, „şi timp de patru ani s-a linguşit să primească sprijin”, Consiliul Judeţean, dar şi deputatul Ioan Bălan au fost aproape de locuitorii comunei, pentru binele acestora.

„Am făcut-o pentru că m-a interesat Adâncata şi mai puţin primarul”, a spus Gheorghe Flutur. La rândul său, el i-a îndemnat pe locuitorii din Adâncata să îndrepte greşeala făcută în anul 2008, atunci când Viorel Cucu a pierdut alegerile pentru funcţia de primar.

„Închipuiţi-vă că în ultimii patru ani primarul dumneavoastră ar fi fost Viorel Cucu şi cam cum ar fi arătat localitatea dumneavoastră. Uitaţi-vă la localităţile din jur. Şi aşa aici s-au dat bani, şi am sprijinit şi eu şi deputatul Ioan Bălan lucrările pentru reţelele de apă, pentru şcoli, şi pentru drumul dintre Adâncata şi Mitocu Dragomirnei. Însă uneori să ştiţi că depinde foarte mult de primar. Am semnat şi proiecte europene care să rezolve drumurile din comuna dumneavoastră. Eu am făcut-o, împreună cu colegii mei. Poate că domnul primar în funcţie se laudă că a făcut-o el. Da, dar sub mandatul lui Gheorghe Flutur, şi e bine să ştiţi aceste lucruri, pentru că ţin mult la localitatea asta”, a declarat Flutur.

El a adăugat că în mandatul său s-a confruntat cu două perioade în care inundaţiile au produse pagube însemnate, în 2008 şi 2010, însă acum, după patru ani, când trage linie, poate să spună că în judeţul Suceava s-au realizat investiţii extrem de importante.

Gheorghe Flutur a arătat că, în ultimii patru ani, în judeţ au fost realizate proiecte de peste un miliard de euro. El a spus că modernizarea judeţului a însemnat şi finalizarea DN 17 Suceava – Cluj, reţele de canalizare şi apă potabilă, şoseaua de centură a Sucevei, modernizarea Spitalului Judeţean, reabilitarea Cetăţi de Scaun, modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, la care se adaugă multe alte proiecte de dezvoltare

 

Flutur: Mi-aş dori enorm să-l am pe Viorel Cucu primar în Adâncata

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe locuitorii din Adâncata să-l voteze pe Viorel Cucu şi echipa sa de consilieri locali. „Am venit aici ca să garantez pentru acest om şi să vă cer un vot pentru Viorel Cucu, pentru că vreau să-l puneţi la treabă şi să-l pun la treabă”, a spus Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a solicitat şi un vot pentru el, „dacă credeţi că e ceva de capul meu”, subliniind că după patru ani de mandat poate să le prezinte sucevenilor tot ce a realizat, „lucruri concrete, la care pot să mă duc şi să pun mâna şi să spun că eu le-am făcut”.

De asemenea, Flutur a spus că toţi ceilalţi zece contracandidaţi pe care îi are pentru şefia Consiliului Judeţean „dau în mine”, însă a adăugat că „ce frumoasă va fi victoria obţinută cu ajutorul dumneavoastră, atunci când am să-i bat pe toţi la un loc”.

 

Viorel Cucu îl acuză pe Dorel Filip că a ascuns banii pentru acoperişul Şcolii „Ioan Băncescu” din Adâncata

Pe de altă parte, candidatul PDL pentru funcţia de primar în Adâncata, Viorel Cucu, l-a acuzat pe actualul ocupant al acestui post, social-democratul Dorel Filip, că a ascuns banii pentru acoperişul Şcolii „Ioan Băncescu” din această comună. Viorel Cucu spune că doar cu câteva zile înainte de alegeri, Dorel Filip a reînceput lucrările de înlocuire a acoperişului, deşi le-a abandonat încă din anul 2008.

„Actualul primar se contrazice. A spus că nu a avut bani pentru şcoală, că nu i-a dat Consiliul Judeţean, şi acum i-a descoperit dintr-o dată. Oare nu ne-a minţit în toţi aceşti ani, iar acum încearcă să facă ceva electoral? Aşa s-a întâmplat şi în 2008, în ultima săptămână de campanie a asfaltat 500 de metri dintr-un drum”, a spus Viorel Cucu. El l-a acuzat pe Dorel Filip că a început aceste lucrări fără aprobarea Consiliului Local, care nu a fost convocat pentru a aproba alocarea sumelor necesare pentru continuarea lucrărilor la acoperişul acestei şcoli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Adâncata au venit să-l susţină pe viitorul primar al comunei, Viorel Cucu.
 Vizualizări articol: 1081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Locuitorii din Adâncata au venit să-l susţină pe viitorul primar al comunei, Viorel Cucu3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostii satului trimis de
( 6 iun 2012, 12:50:51
Oameni buni,cum sa votati un asemenea om?de un asemenea nivel intelectual??va dati seama ca pe el nu-l baga nimeni in seama??este un analfabet;) Trebuie sa ramana la nivelul lui,acela de pietrar..asta este rangul lui..nu vrdeti cu ce jegosi umbla prin sate si face campanie??cu cei mai prosti si nespalati oameni..LUMEEEEE DESCHIDE OCHII!!umbla prin sate si da la oameni cate o sticla de palinca si cate 50 de lei..asta nu e mita electorala??sunt niste jigodii,parveniti si niste AVARI..pe langa cucu mai candideaza 3 "DESTEPTI"..Lucaci un alt prostanac...OAMENI BUNI,CHIAR VRETI SA VA CONDUCA NISTE DOBITOCI?VRETI SA AVETI VIATA SI MAI AMARA?? VOI ALEGETI!!!E DECIZIA VOASTRA!!!!!!!..se spune cA fiecare isi alege prietenii,dar in cazul nostru primarul dupa nivelul lui..daca considerat ca sunteti la acelasi nivel cu cucu atunci e jale...pt ca v-a dat rachiu si ati baut ca porcii ,pana ce ati cazut in nas,il votati nu???inca o o intrebare;de ce nu a mers vestitul director IONITA dupa fonduri ca sa acopere scoala,ca doar era de la PDL nu?? TOTI SUNT niste AVARI !!!RUSINEEEEEEE!!!..RESPECTATI PE FILIP NUMAI PT CEEA CE A FOST SI ESTE IN PREZENT!!!
2.   Campanie electorala trimis de
( 6 iun 2012, 14:03:40
Lume o mers la spectacol mai mult, de aia ascultau "gogosii" pe afara "in numar mare"...
Girigan, Lucaci, Moise, Cucu si Filip ar trebui mai intai sa-si justifice averile si modul de dobandire al acestora. Daca fiscul si-ar fi facut treaba nu ii mai vedeam candidand la functia de primar ci, de "sefi" de celula...
3.   VA ROADE INVDIA!! trimis de
( 6 iun 2012, 22:22:32
ACTUALULUI PRIMAR DOREL FILIP II ESTE FRICA CA ISI PIERDE PUTEREA SI O SA SE AFLE TOATE NEREGULILE CARE LE-A FACUT IN PRIMARIE, SI PUNE TOTI CATELUSII SA IL APERE,PENTRU CA EL NU E IN STARE, SI SA JIGNEASCA CONTRACANDIDATII LUI LA PRIMARIE......STIE CA SUNT MAI INTELIGENTI (NU CA EL CU 11 CLASE) SI MAI GOSPODARI....FILIP VREA SA INGRASE PORCUL IN AJUN.....DACA DOMNUL IONITA NU A FACUT NIMIC, DOAMNA CRACIUNESCU CE A FACUT CAT A FOST TATICUL MARZA LA PUTERE,PE ATUNCI DUMNEAEI FIIND DIRECTOARE??????...........DAR PRIMARUL CE A FACUT IN PERIOADA AIA...NIMICCCCC....SCOALA ERA TOT INCUIATA PENTRU EL..SAU TOT NU AU VRUT SA II DEA BANI CEI DE LA CONSILIUL JUDETEAN???....NUMAI MINCIUNI....ASA E LA NOI IN ADANCATA DESPRE OMUL CARE FACE SE VORBESTE DE RAU SI DE CEL CARE NU FACE SE VORBESTE DE BINE SI ESTE LAUDAT!!....RUSINE!!!!!!!
IN LOC SA DATI SANSA UNUI ALT PRIMAR SA REPARE CEEA CE A STRICAT FILIP SAU SA FACA CEVA, VOI MAI MULT VA INGROPATI IN NOROI...STATI SI DORMITI CA FILIP "DE ANIAZA"!!
LOCUITORI AI COMUNEI ADANCATA IESITI LA VOT...SCHIMBATI CEVA...NU MAI LASATI PUTORILE SA STEA!!!
4.   Hahalero trimis de
( 7 iun 2012, 10:20:35
Cred ca esti prost informat de seful tau CUCU in ceea ce-l priveste pe D-l Filip...o compari tu pe doamna Craciunescu cu ionitaaa????pai ea este de o mie de ori mai desteapta decat el..iar referitor la scumpii tai ionita si cucu totul a fost un joc de culise strangerea de fonduri VA AIGUR EU...AR TREBUI SA NU MAI UMBLATI CU CIOARA VOPSITA SI SA PROSTITI LUMEA...pietrari avari...de unde dracu aveti atatia bani ca sa dati la oameni??plus cate o sticla de rachiu.si plus altele????o sa iasa cucu cand a zbura porcu...imbecililor!!!...ZBOAR CUCULEEE!!!om mai prost ca el nu am vazut...ce sa le ceri daca asta e nivelul lor:pietrar cu 4 clase..daca au 4 clase...tu crezi ca lumea e proasta si nu stie cine e cucu???te inseli amarnic...cui sa-i dai ba o sansa???lui cucu???cu cat te-a platit cucu sa vorbesti??ti-a dat si tie 50 de lei si o sticala de palinca sau mai mult???DOAMNE,MARE E GRADINA TA!!!!
5.   O SA CRAPATI DE CIUDA!! trimis de
( 7 iun 2012, 13:43:06
NU MA COBOR LA NIVELUL TAU...AM ZIS NUMAI ADEVARURI...AS FI VRUT SA FIE SEFUL MEU DOMNUL VIOREL CUCU....SE VEDE CAT DE INCULT ESTI...EU NU M-AM REFERIT LA UN ANUME PRIMAR...ORICARE AR FI MAI BUN DECAT FILIP!!!
SE VEDE CA TE MACINA INVIDIA SI CA AI CEVA CU DOMNUL VIOREL CUCU!!
NU E O RUSINE SA FII PIETRAR, E UN JOB CA ORICARE ALTUL...DOAR MUNCESTI NU FURI CUM FAC ALTII!!!!
MAI FURATI ACUM CAT MAI ESTE TIMP...DACA MAI AVETI CE!! DUMNEZEU VEDE!!
HA HA HA CE BINE O SA FIE PE 11 IUNIE!!!
6.   Mi-e rusine de nesimtirea ta!!! trimis de
( 7 iun 2012, 15:36:32
intr-adevar a fi pietrar e cel mai bun job din lume..oameni buni nu va mai faceti medici,informaticieni,contabil faceti-va PIETRARI:))sa stiti ca este o meserie de viitor=))..Doamne cat de incult poti sa fii..MARE E GRADINA TA DOAMNE!!!e plina de buruieni si trebuiesc eliminate ca inadusa,omra ce este bun..sa moara gipileanca ca o sa crapi pe 11 cand o sa aflii rezultatul ..cica YO2012 sunt cel mai tare dintre pietrari:))..DOAMNE IARATA-I!!!! FIRA-TI AI DRACULUI DE JEGOSI CE SUNTETI..SA DEA DOMNUL SA VA TAIE TOATE PENSIILE SI TOATE SALARIILE CA INCULTI MAI SUNTETI..V-ATI DAT ODATA CU CAPUL DE TOCUL USII VOTAND PDL,ACUM MAI VOTATI-L ODATA CA O SA TRAIM MAXIM...DACA S-AR TRATA PROSTIA AR FI ARHIPLINE SPITALELE,ITI ZIC EU...CUCULE PASARE SURA IA ZBOARA LA MATA-N SURA CU TOTII PROSTII...SUNTEM SATUI DE CRETINISM DOBITICISM..STITI CUM SUNTETI VOI??CA NISTE PARAZITI;;)inca ceva:SA TRAITI BINE SI SA AVETI MULTE "SUCCESURI"!!!ASA VORBESC PIETRARII:))sa stii ca intr-adevar ai ce invata de la un pietrar ,este un job inteligent..te invata cum sa stai cu curu pe piatra de dimineata pana seara,sa casti gura si ochii,eventual sa bagi ceva in tine si sa astepti ca poate,poate cineva se va opri si va cumpara piatra!!!!
7.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 22:10:40
pentru Adancata cel mai bine ar fi sa iasa primar Viorel Cucu, nu stiu cum a reusit performanta ca actualul primar Dorel Filip sa nu faca mai nimic pentru comuna,el si-a aparat doar propriile interese! lumea oricum nu mai e atat de incuiata mintal incat sa-l mai voteze, pentru Rox7032 si d-ul filip a organizat o petrecere in faimosul "parc" al comunei in care a dat bere si copiilor minori,cu siguranta petrecerea a fost tot din banii primariei,macar ceilalti contra candidati ai lui au facut-o cu banii partidului dar si cu banii lor personali asa ca nu-i mai lua apararea ca nu merita! Macar pietrarii despre care tot vorbesti tu muncesc cinstit nu ca altii fura din buzunarul oamenilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei