Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vicovu de Sus

Vasile Iliuţ: Priorităţile mele vor fi construcţia reţelelor de canalizare şi asfaltarea drumurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PDL pentru postul de primar al oraşului Vicovu de Sus, Vasile Iliuţ, a anunţat că, după ce va fi ales în această funcţie, priorităţile sale vor fi construcţia reţelelor de canalizare şi apă potabilă şi asfaltarea şi betonarea drumurilor. Vasile Iliuţ a subliniat că locuitorii acestui oraş merită să aibă un primar care să le rezolve problemele, considerând că în momentul de faţă Vicovu de Sus a rămas în urma unor comune din apropiere cum ar fi Bilca, Vicovu de Jos sau Straja.

„După ce voi fi ales primar mă voi zbate zi şi noapte pentru aducerea de fonduri europene, astfel încât să aducem Vicovu de Sus măcar la nivelul unor comune cum ar fi Bilca, Vicovu de Jos sau Straja. Noi am rămas izolaţi. În toate comunele din jur există proiecte de apă şi canalizare, de modernizare de drumuri, numai Vicovu de Sus a rămas în urmă în timpul actualei conduceri a primăriei”, a declarat candidatul PDL pentru funcţia de primar în Vicovu de Sus.

El a arătat că actuala conducere a avut posibilitatea de a obţine fonduri atât pentru construcţia unor reţele de canalizare, cât şi pentru modernizarea unor drumuri, însă lipsa de implicare a actualei conduceri a făcut ca oraşul Vicovu de Sus să piardă fondurile.

„El a spus că nu a putut să obţină fondurile pentru că era de altă culoare politică decât cei din conducerea Consiliului Judeţean. Însă locuitorii din Vicovu de Sus trebuie să ştie că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, nu a ţinut cont de acest aspect atunci când i-a sprijinit pe primari pentru a obţine fonduri pentru dezvoltare. Iar un exemplu foarte bun este şi comuna Gălăneşti, unde, deşi primarul nu este membru PDL, a reuşit să facă şi canalizare, şi reţele de apă potabilă, şi să modernizeze drumuri. Nu există o scuză că eşti de altă culoare politică. Dacă voi ajunge primar nu cred că mă va împiedica vreodată culoarea politică să mă lupt pentru a obţine fonduri europene”, a spus Vasile Iliuţ.

 

Locuitorii din Vicovu de Sus merită un primar care să muncească pentru ei

Vasile Iliuţ consideră că, în momentul de faţă, oraşul Vicovu de Sus are nevoie de un nou primar care să muncească pentru ei. Iliuţ a spus că problema principală pe care vrea să o rezolve este cea a canalizării şi a apei potabile.

„Într-o localitate care este oraş nu există nici un metru de canalizare, motiv pentru care pânza freatică este compromisă”, a spus Vasile Iliuţ. El a mai precizat că o altă prioritate va fi şi modernizarea infrastructurii, prin asfaltarea şi betonarea drumurilor.

„După ce voi ajunge primar vreau să încep lucrările de reabilitare a celor opt unităţi de învăţământ pe care le avem în oraş. Investiţiile în şcoli au lipsit cu desăvârşire şi consider că elevii noştri merită condiţii mult mai bune decât cele care sunt în prezent”, a declarat candidatul PDL pentru Primăria Vicovu de Sus.

El a subliniat că pe lista sa de priorităţi se află şi piaţa din Vicovu de Sus, la care, a spus Iliuţ,  de 50 de ani nu s-a făcut nici o investiţie în modernizarea ei. Vasile Iliuţ consideră că investiţiile care ar trebui făcute pentru modernizarea pieţei nu ar fi foarte mari, însă sunt absolut necesare pentru „a aduce comerţul la nivelul secolului XXI”. Iliuţ a mai spus că va susţine şi înfiinţarea unei echipe de fotbal în Vicovu de Sus.

„Construirea unei baze sportive la Vicovu de Sus şi a unei zone de agrement va fi o altă preocupare pe care o voi avea ca primar. Vreau să avem un teren de fotbal şi să înfiinţăm o echipă de fotbal. Vicovu de Jos, cu de 5.000 de locuitori, are echipă, iar noi cu, 15.000 de locuitori, nu avem. Şi sunt tineri talentaţi care ar putea să joace în această echipă a oraşului”, consideră candidatul PDL. El a mai spus că pentru copii vrea să amenajeze spaţii de joacă, acestea lipsind cu desăvârşire în momentul de faţă. Nu în ultimul rând el a arătat că pentru fluidizarea traficului pe drumul naţional care trece prin Vicovu de Sus, dar şi pentru reducerea accidentelor rutiere vrea să amenajeze două drumuri, „şosele de centură”, astfel încât tractoarele şi căruţele să nu mai fie nevoite să meargă pe drumul principal.

„Sunt câteva proiecte care cred că pot fi realizate dacă ai voinţă, dorinţă de muncă şi o echipă bine închegată care să te sprijine. Şi cred că împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, voi reuşi să duc la bun sfârşit ceea ce mi-am propus”, a spus Vasile Iliuţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Iliuţ: Priorităţile mele vor fi construcţia reţelelor de canalizare şi asfaltarea drumurilor.
 Vizualizări articol: 3084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vasile Iliuţ: Priorităţile mele vor fi construcţia reţelelor de canalizare şi asfaltarea drumurilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce nu spuneti adevarul... trimis de
( 6 iun 2012, 13:48:11
Bate dl. Flutur din gura aiurea ca la Vicov nu s-a facut nimic! Ar trebui sa aiba demnitatea sa recunoasca ca dl. primar Schipor l-a ranit in orgoliu atunci cand in 2008 a refuzat oferta de a se vinde pentru 35.000 de euro PDL-ului, asa cum de altfel a facut primarul din Straja si multi altii!
E rusinos ca va legati de un om care este cinstit si care a incercat sa faca ceva pentru comunitate scotand in evidenta faptul ca are doua dosare penale pentru omor din culpa! Sa nu treaca nimeni prin asa ceva!
Poate singura greseala pe care i-o pot reprosa dl. primar e aceea ca a ingaduit sa ramana in jurul sau cateva persoane care au caractere nepotrivite pentru functiile pe care le detineau in administratia locala! Insa nu cred ca i se poate reprosa ceva dl. Primar in ceea ce priveste comportamentul sau!
De ce nu spun cei din PDL ca asteapta sa ajunga la sertarul cu proiecte refuzate la finantare in mandatul 2008- 2012, sa le schimbe data si sa le depuna din nou!
Se lauda Dl. Iliut cu proiecte dar daca nu vor fi bani ce va face? Oare va dona Iepure banii castigati pe la Manastiri (Lainici) pentru a prospera Vicovul?
In randul consilierilor de la PDL sunt cativa frustrati cu tupeu, care habar nu au ce presupune un partid politic, habar nu au ce politica face PDL, insa ei stiu una si buna: vor sa schimbe primarul!
Vad ca PDL - ul a inceput sa faca cinste Vicovului! I-a purtat Iepure pe aia de la Bucovina TV pe la cele mai "reprezentative" locuri ale localitati! Oare asta inseamna Vicovul? Gunoaie? Sau poate ce se aseamana se aduna? Gunoiul la gunoi trage!
Indiferent ce rezultat vor avea alegerile, vicovenii isi vor da seama ca dl. Schipor e de meserie primar, iar Iliut si cu "echipa" lui afaceristi si oportunisti!
Rusine... Rusine... Rusine...!
1.1  RE: De ce nu spuneti adevarul... trimis de
( 6 iun 2012, 14:04:28
nota 10 pentru comentariu, sa speram ca Dzeu v-a lumina mintea oamenilor si nu se vor lasa impresionati de pachetele si de banii impartiti prin vicov de iliut si consilierii lui, si vor vota un om cu dreptate si cu demnitate!
1.2  RE: De ce nu spuneti adevarul... trimis de
( 6 iun 2012, 18:41:21
Auzi RUDY_RAD! cred ca treaba ta ar trebui sa fie cu totul alta. Nu e nimeni prost! Oricine isi poate da seama ca faci parte din "gasca nebuna" de la primarie, (unde toti sunt rude, mai apropiate sau mai indepartate) care se leaga de orice pentru a mai ramane inca 4 ani in "raiul" de acolo. Iti inteleg frustrarea, dar GATA, lumea incepe sa priceapa ca sunteti penibili!!! Ati vazut ca nu puteti iesi in fata cu realizararile si acum umblati ca disperatii cu toate marsaveniile si minciunile impotriva dl-ui Iliut, dar, cum spuneam, ma bucur ca lumea incepe sa deschida ochii si cred ca pana duminica numarul lor se va mari.
Ai tupeul sa te legi de echipa dl-ui Iliut, in loc sa te uiti la leprele din curtea voastra? Dl Poleuca, caruia tu ii zici "Iepure" in fata calculatorului, dar cand il intalnesti il respecti cu "Nea Gica" a muncit pentru banii lui si a facut cinste Vicovului prin tot ceea ce a realizat. Intrati toti pe site-ul Manastirii Lainici si o sa vedeti ce lucruri a facut, daca nu mergeti la culicu, la florin bolotau, la martin sau la cenusa si vedeti si daca vreti ca tot Vicovul sa fie gospodarit asa, duminica puneti stampila unde trebuie!
Cat priveste filmarea de la Bucovina Tv - din pacate pentru noi vicovenii - asta e realitatea cruda. Cum zici ca au filmat numai ce e urat? Nu ai vazut ca s-a filmat si "izolatia" aia jalnica de la caminul din centru, facuta la foc automat, ca sa vada lumea ca se investesc bani??? In locul vostru mi-ar fi rusine sa mai deschid gura cand stiu ca nu am facut NIMIC! P. S. Rusine... Rusine... Rusine!!!
2.   Cata nerusinare !!!!!!! trimis de
( 6 iun 2012, 14:19:39
"După ce voi fi ales primar mă voi zbate zi şi noapte pentru aducerea de fonduri europene, astfel încât să aducem Vicovu de Sus măcar la nivelul unor comune cum ar fi Bilca, Vicovu de Jos sau Straja.

Bai infractorule, tu ai fost pe ulitele din Bilca, Vicov de jos sau Straja ????? sa dai o tura sa faci comparatie cu ulitele si strazile asfalatate din vicov din bani din buget propriu, nu se compara nicidecum, arata mult mai bine astea pietruite DIN BANI PROPRII din vicov decat altele asfaltate, acuma ca stii toate ulitele din vicov pe unde ai umblat cu mita electorala si cu minciuni la oameni poti face comparatie...... . RUSINE .... RUSINE ... RUSINE . Nu a putut face nimic Schipor din cauza lui Flutur, esti consilier si stii de cate ori s-a facut rectificarea in minus cu miliarde de lei grei , de ce nu ai luat atunci masuri???? rusine .... nu avem nevoie de un om ca tine la primarie, locul tau e la puscarie !!!!!!
3.   Vasilica Vasilica.... trimis de
( 6 iun 2012, 15:15:01
Tot ce se intampla in vicov este din vina lui COCIOABA, care este mana in mana cu Vasile Iliut, el este in control, este un fel de MASON pentru vicoveni.
face parte din reteaua masonica a lu Iliut.
DOMNULE VASILE, CHIT CA IMI ESTI UNCHI MA PIS PE TOATA CAMPANIA TA DE DOI LEI,
CERSESTI PE TOATE ULITELE VOTURI CA UN MILOG LA COLT DE STRADA,
CREZI CA DACA IESI PRIMAR FACI MARE LUCRU.
4.   De ce nu spuneti adevarul... trimis de
( 6 iun 2012, 15:43:27
Sunt foarte curios in cei patru ani in care dl. Iliut si Ie ☭ si cu restul "echipei" lor au fost consilieri ce proiecte au adus in discutie in cadrul consililui local care sa fie in folosul Vicovului!? Iliut a fost reprezentantul consililui local la Liceul Ion Nistor! Nu a nvazut niciodata mizeria din spatele liceului si toaletele pe care le-au filmat sclavii lui Flutur? De cate ori a pus aceasta problema in consiliu, cu ce solutii a venit el care e pregatit sa lucreze zi si noapte pentru binele vicovenilor pentru a rezolva aceste probleme?
Oare drumurile betonate din Vicov in toamna anului trecut si insta primavara cine le-a executat? Nu cumva firma cuscrului dl. Iliut, TEST PRIMA? De ce se arunca cu noroi tot in primar? Firma aceasta mareata trebuia sa faca lucrarea bine si la tim. Nu cumva s-au folosit cei din PDL de relatia lor cu TEST PRIMA pentru a mai pune o bila neagra primarului?
Oare ideile "geniale" pe care le are Iepure pentru a schimba vezi doamne fata
Vicovului nu ar fi bine sa i le platim in natura? Nu cu morcovei si varza ci cu beep-uri...aideti sa deschidm ochii si sa vedem realitatea, nu sa credem in mciunile pe pun aceoameni fara scru ☭ pe toate drumurile pentru a ajunge sa ne conduca!
Stiu ca multi vicoveni vor sa schimbe ceva, insa nu putem scapa de rau cu unul "mai rau" si si cu multa minciuna !
4.1  RE: De ce nu spuneti adevarul... trimis de
( 6 iun 2012, 19:31:49
Cui sa-i zici de proiecte?! Hai sa fim seriosi si realisti in acelasi timp! La fiecare sedinta de la primarie auzeai numai "Noi nu avem bani"! E usor sa pozezi pe victima! Trebuie sa stie toata lumea adevarul: terminati-o o data cu minciunile astea ca nu a dat flutur bani. Proiectele care s-au facut, s-au facut prost si nu aveau cum sa fie aprobate. Si vorba aia, ca sa primesti niste bani europeni, trebuie sa umblii un pic. Exemple de primari de la PSD sau de la alte partide politice avem din localitatile vecine, cu singura deosebire ca ei si-au dat silinta..chiar au vrut sa faca ceva si au reusit, pe cand dl. Schipor cu "echipa" s-au multumit cu fondurile proprii (numai de la piata se strang in medie, 100 de milioane pe sambata. Cam ce piata ar fi trebuit sa avem noi azi???) Intr-adevar si-au facut "proiecte" bune pentru locuintele lor (stiute si nestiute). Daca observati pavajul de la primarie seamana izbitor cu pavajele de la casa primarului si a unora din "echipa" lui. Sa fie asta o coincidenta???
Asa ca, oameni buni TREZITI-VA si haideti sa scapam de "victima" Gh. Schipor!
5.   Comentariu trimis de
( 6 iun 2012, 15:52:56
Läsati nul mai plingeti pe Vasile Schipor cä are cu ce träi sia pus destui bani deoparte din bani nostri in loc sä facä ceva pentru populatie ce a fäcut a pietruit sträzile din vicov cu bolovani cit capu asta a facut ? si tot adusi dela balastiera lui din est nul mai plingeti va veni si timpul ästa sä dea socotealä toti din primärie !!!!!
6.   Aoleu trimis de
( 6 iun 2012, 16:19:25
Bai vicoveanu vad ca esti in tema tare de tot! Nici nu stii cum il cheama pe primar, insa stiica are balastiera si cred ca esti unul dintre cretinii care stit si adresele de la apartamentele pe care le are primarul prin mai toate orasele tarii!
7.   Digul trimis de
( 6 iun 2012, 18:28:21
digul de pe ulita popii cea mai tare lucrare din Bucovina.Mai lipsesc canalizarea

santurile de garda,accesele in curti,inundatiile siprostimea care sa-l voteze pe tov .ghe. schipor.Rusine FOST primar.
7.1  RE: Digul trimis de
(10 iun 2012, 22:23:46
bai vicovanule....sau ce plm esti...ia mai veziti u de tr si nu te mai lega de digu dp ulita popii...k ce puii mei?mergi u p el si te der cumva??eu stau akolo si eu merg p akolo si imi place...ia mai dute u si mergi p ulitele asfaltate de iliut...daca nuti konvine si nu te mai lega de ulita mea k trec prin tn....si nu te inunda p tn la urma urmei...ai inteles???
7.2  RE: Digul trimis de
(10 iun 2012, 23:02:42
ahh si ink cv...daca ai de mers pe ulita aia si nu.ti place digul poti sa mergi si p ulita crasnei care nu e asfaltata si o sa ti.o asfalteze d iliut tie personal...de fapt poate ti.o paveaza sa mergi mai usor...
8.   Bravo vicoveanule trimis de
( 6 iun 2012, 22:46:40
domnule RUDY, ti-a cazut piuitul? sau poate digul trece si prin fata casei tale?! in cazul asta ar fi bine sa-ti vinzi sharan-ul si sa-l rogi pe marius bolotau sa-ti dea tie jeep-ul lui ala rosu(asta daca nu a ramas abondonat buctisit de tigari saptamana asta)
8.1  RE: Bravo vicoveanule trimis de
(10 iun 2012, 22:30:19
doamna realista;))ce te roade invidia k nai si u un dig in fata portii......e probl celor de p ulita care locuiesc acolo nu a ta..asa ca veziti de tr ta si nu mai comenta atatta....ahh si daca din greseala stai si u p ulita aia as vrea sa te cun...si daca o sa iasa pdl la putere..ce?o sa vina flutur sati dea aripile lui sa zbori sa nu mai mergi p dig??
9.   Da... frumoasa presupunere... trimis de
( 6 iun 2012, 23:02:44
Daca tot te autointitulezi REALISTA, atunci ar fi minunat sa si gandesti cat de cat real!
10.   Pt RUDY.. trimis de
( 6 iun 2012, 23:16:49
iti dau un sfat..lasa minciunile astea sfruntate si vezi-ti de functia respectabila pe care o ai in Laura. Data viitoare nu o sa se mai intample ca la Constanta, cand ti-a luat altcineva apararea si a stat in arest pentru tine!
11.   Adevarul despre vicov !! trimis de
( 6 iun 2012, 23:29:29
toate proiectele au fost blocate de dl Flutur .....la toate manifestatiile care merge pomeneste despre primarul nostru ...ii este ciuda ca nu a trecut de partea lui in 2008 !! poate ca macar acum cand va cadea Flutur sa poata face ceva primarul nostru !! diferenta dintre vasile iliut si gheorghe schipor este mare, nu vedeti ce mandru este nu respecta pe nimeni pe cand domnul primar este smerit cu capul plecat !! votati ce este drept
11.1  RE: Adevarul despre vicov !! trimis de
( 7 iun 2012, 00:00:19
as putea sa iti pun si eu multe intrebari !! de ce au fost sterse dosarele penale ale dl iliut ? nu cumva au fost sterse de flutur pentru a putea candida ..?
12.   Pentru RUDY, AVERTISMENT SI PARIZIANUL..... trimis de
( 6 iun 2012, 23:38:25
Din cate observ sunteti oamenii de baza ai primarului criminal, tovarasul Gh. Schipor...am o intrebare pentru voi: cum poate sa candideze Gheorghe Schipor pentru functia de primar fiind acuzat de omor din culpa, ca urmare a accidentelor pe care le-a produs, stiind ca are pe constiinta doua suflete nevinovate?
Sunt foarte curios sa aflu ce instanta judecatoreasca i-a dat acordul actualului primar Schipor Gheorghe sa candideze pt a ocupa o functie publica?!
cer organelor abilitate sa ia masuri!
12.1  RE: Pentru RUDY, AVERTISMENT SI PARIZIANUL..... trimis de
( 7 iun 2012, 08:18:13
CER ORGANELOR ABILITATE SA IA MASURI CU vasile iuliu, a dat in cursul zilei de ieri cate 3000 de lei la consilieri, sa cumpere cate 60 de voturi, imparte pungi electorale la oameni, UNDE~S ORGANELE???? Dl Iliut aia 50 de lei se termina, si pungile cu alimente la fel ...... si vor merge toti la tine la primarie si iti vor mai cere ....., o sa-ti vinzi si mercedezul, nu numai loganul sa ai bani si pentru perioada de dupa campanie, RUSINE, MACAR TINETI GURA SI NU TE CACA pe tine ca : "daca stiam ca voi cheltui atata nu ma bagam", trage tare mai 2 zile, trebuie sa iesi primar sa-ti poti scoate ce ai bagat, daca nu scoti te-ai dus pe p.....
13.   Bravoo... trimis de
( 7 iun 2012, 00:00:12
Sunteti dementiali de-a dreptul! Cat de simplu e pentru voi sa descoperiti pe cei care au curajul si bine inteles si nesimtirea sa va infrunte! Cred ca aveti un algoritm foarte exact! multumesc in modeosebit pentru "sharan" si "functia respectabila" pr care mi le-ati facut cadou!
Puisori de PDL, mai asteptati putin sa va creasca penele ca sa puteti zbura impreuna cu FLUTURASUl vostru drag!
13.1  RE: Bravoo... trimis de
( 7 iun 2012, 00:11:29
nu avem cu ce sa zburam...in schimb zboara nichifor si baisanu cu elicopterul pentru a face campanie din milionul de euro imprumutat de ponta de la banca mondiala, din care motiv cursul euro a luat-o razna si promisiunile lor vis -a vis de cresterea salariilor sunt zadarnice. Oricum in toamna o sa revenim noi PDL-ul sa facem ordine, ca daca continuati voi, in putin timp ajungem mai rau ca grecii.
aa, inca ceva...nu-ti fa iluzii, raman la parea mea legat de sharan si de functiewinking
13.2  RE: Bravoo... trimis de
( 7 iun 2012, 00:14:54
Imi place ca esti de nedaramat in idei! Tine-o tot asa!
13.3  RE: Bravoo... trimis de
( 7 iun 2012, 00:21:54
mie imi place ca esti optimist...sa vedem cum o sa fii pe 10 iunie seara.
pana la urma iti iei jeep sau iti faci lift??laughing
13.4  RE: Bravoo... trimis de
( 7 iun 2012, 00:24:51
Cred ca pana la urma merg pe prima varianta, aia cu jeep-ul! Cred ca e mai simplu mai ales ca mi-ai recomandat si sursa...
13.5  RE: Bravoo... trimis de
( 7 iun 2012, 00:28:47
caz rezolvat!
14.   Pt PARIZIANUL, scuze...PARAZITUL trimis de
( 7 iun 2012, 00:02:09
PAPAGALULE (Adi) ti-e frica cumva ca-ti pierzi scaunelul de la primarie si iesi la inaintare cu minciuni de doi lei??? spune-mi ce proiecte sa vi se aprobe daca in 4 ani ati fost o singura data la CJ? De ce nu ati facut nimic pe timpul lui Marza ca doar a fost presedintele CJ Suceava 12 ani? Mi se pare ca totusi ati facut ceva...credite de miliarde la toate primariile din Jud. SV cu reteaua de gaz despre care nimeni nu mai spune nimic...Inca ceva: Schipor al "nostru" te saluta, iti zambeste in fata, dar cand ai o problema de rezolvat iti arata spatele...martori sunt zeci de persoane din Vicovu de Sus, carora primarul actual Gheorghe Schipor le-a luat abuziv terenurile si le-a dat "baietilor" lui.
15.   Minciuni peste minciuni ... trimis de
( 7 iun 2012, 00:08:57
In primul rand nu am nici o functie in primarie ,in al doilea rand abtineti-va de la asemenea minciuni inaintea alegerilor !! o recomandare ar fi sa le tineti pentru dv ...spuneti-le copiilor ...numai ei va pot crede !!
15.1  RE: Minciuni peste minciuni ... trimis de
( 7 iun 2012, 00:19:02
la IQ-ul tau care coincide cu numarul meu de la pantof nici nu ma asteptam la alt comentariu ieftin si tipic slugilor din primaria voastra( ca a noastra nu mai e de 16 ani)...ia analizeaza mai bine cine spune minciuni dintre noi doi?
16.   Vise placute... trimis de
( 7 iun 2012, 00:45:13
Gata ati cazut la datorie?
17.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 00:51:58
doamna va este somn? ....culcati-va !
18.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 01:19:18
ce atit stres pe voi cätelusilor vä temeti cä pierdeti ciolänelu inpreunä cu tovaräsu gheorge schipor? cine face mitä electoralä cine dä de bäut si mici la RESTAURANT MARTIN CINE?? vä spun gheorghe schipor !!!! Eu nu sustin pe nimeni cä numai am incredere dar nici actuali hoti nu mai vreau sama fure incontinuoare de ex domul buruian din bani colectati dela piata dela comercianti sia luoat Audi A4 exemple sunt multe .Nau fost instare sa tina un post de politie Vicov de jos poate sa facä sä fie sediu central al politie si masini cu radar RUSINE SÄVÄ FIE !!!!!!!!
18.1  RE: Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 11:10:59
Bah! Dupa ce ca nu stii bine romaneste, esti si prost informat.
Aia care colecteaza bani de la piata au alte nume. Afla tu care are Audi!

19.   Intrebare pentru Realista trimis de
( 7 iun 2012, 01:59:41
Nu sunt din Vicov si mi se rupe-n paispe cine iese primar, pe care il votati pe ala il aveti! Nu fac parte din nici un partid si nu simpatizez cu nici un candidat! Vreau doar sa o/il intreb pe REALISTA : daca ponta a imprumutat 1 MILION de euro de la Banca Mondiala si din cauza asta a crescut moneda euro in raport cu leul, poate imi spui ce s-a intamplat cu cele 20 de MILIARDE de euro imprumutate de base de la fmi !!!! Ca s-au topit de parca nici n-au fost! Cat de prost poti sa crezi pe cineva sa-i spui dume de astea? Ca a imprumutat ponta 1 milion de eu de la Banca Mondiala? L-a luat pe persoana fizica sau pe societate? De fapt ce sa ma mai mir, doar asta este publicul vostru tinta, si daca l-au votat pe base a doua ora nu ar fi de mirare sa mai voteze si pdl-ul inca odata... In acest caz...Vesnica pomenire Romaniei...!
20.   TRUBADUR trimis de
( 7 iun 2012, 08:59:25
Nu a iprumutat sumele enorme pe care le vissezi tu! si a reusit sa tina cursul euro stabil.Nu ca PONTA care e cu promisiunele infecte ,si face campanie cu elecopterul, mai stam de vorba noi ,daca euro continua sa creasca ajungem mai rau ca Grecia !
21.   ...GeryUsulean trimis de
( 7 iun 2012, 12:49:30
A luat-o abuziv pe maicata ...(baterie)
22.   Va lamuresc eu trimis de
( 7 iun 2012, 14:32:50
La piata taxeele se patesc la CIUPER SI LIVIU circa o suta de milioane in fiecare sambata ,va las pe voi sa calculati cati bani sau strans in 16 ani sau va spun aproximativ 2 milioane de euro unde sunt banii astia ca piata e la fel ca acup 20 ani sau poate mai rau . Sunt necajiti PRIMARUL 2 MASINI MERCEDES CLASA E AN 2010 SI AUDI A4 2009 VALOREA LOR CAM 400000EURO VICELE NISAN MOTOR 3000 CMC,MERCEDES,BMW 530 DIN 2010 VALOAREA LOR 50000 EURO CIUPER MERCEDES CLASA E MOTOR 2700CMC SI LIVIU AUDI A6 MOTOR 2500 CMC AMANDOI AU VENIT LUNAR DE CATE 700 RON PE LUNA DE UNDE AU BANI SA LE INTRETINA VA LAS PE VOI SA COMENTATI
23.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 14:42:31
Apropo cum lucreaza sotia actualului Primarului George Schipor la Primaria Orasului Vicovului de Sus stiind ca acest lucru este interzis comform legii in vigoare
24.   Bine zis sagetatorule trimis de
( 7 iun 2012, 18:13:14
cel mai probabil au divortat, cel putin in acte( ca deh, scopul scuza mijloacele). Iti spun eu cum isi intretin masinile pe care fara greseala le-ai enumerat: ai vazut tu vreodata vreun "mogul" de la primarie sa alimenteze la peco??? NU, pt ca ei au "rezerva" acolo (bineinteles, rezerva care ar trebui folosita in alte scopuri). Pt toate astea exista o singura rezolvare: DUMINICA SCAPAM DE DICTATURA!!!
25.   Chiar asa...? trimis de
( 8 iun 2012, 00:25:23
Oare chiar o sa scapam de dictatura PDL?
Asta chiar ar fi minunat...
26.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 01:41:14
Da o sä scäpäm de PSD cä nea supt destul o sä mai sugä alt ceva de luni
27.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 16:23:57
Daca nu stiati RUDY_RAD e peot la vicov si preotii nu au voie sa faca politica ,daca este necesar o sa_i dau numele sa va faceti o parere,cu referire la cuvintele scrise mai sus.
28.   Pt RUDY trimis de
( 8 iun 2012, 16:57:16
RUDY RUDY nici nu stii cat de mic incepi sa fii!!!
29.   Opa... trimis de
( 8 iun 2012, 19:44:09
Mai da sunteti grozav de bine informati...
Daca tot cunoasteti picanteriile astea, de ce nu le dezvaluiti ca sa dovediti inca o data cat de redusi sunteti in gandire!
Oare ce treaba ar avea popa ala, indiferent care o fi el cu porcariile astea pe care le debitati voi?
Dar oricum tineti-o tot asa!
30.   Tu ai vrut-o parinte trimis de
( 8 iun 2012, 20:19:40
Daca ai ajuns sa te autointitulezi "popa" e destul de grav...daca eram in locul tau, de prima data de cum as fi observat ca sunt "ginit" ma retragean usor.. da vad ca tu ai continuat cu speranta ca e doar o simpla banuiala. NU domnule RUDY(alias malos), tu imi confirmi ce am auzit, cum ca la bis din laura s-a facut campanie electorala. Asa ca linisteste-te pana nu e prea tarziu!!!!!!!!
30.1  RE: Tu ai vrut-o parinte trimis de
(11 iun 2012, 01:37:42
Mihaita, zilele tale sunt numarate la biserica la laura, ar fi bine sa te cari singurel pana nu te scot oamnenii din biserica ...., ne-am cam saturat de tine... poate te iau dascal pocaitii:))))))))))ce ati luat-o prin gura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.   Bravoo... trimis de
( 8 iun 2012, 21:12:41
Raman fara cuvinte...
Ma asteptam la ceva mai tragic dar m-am linistit...
32.   Mai nu iti este rusine ...Sagetator trimis de
( 8 iun 2012, 21:18:02
bai lingaule a lu iliut ce esti cum poti sa zici ca se face campanie la biserica in laura ? nu spui ca la voi la adunare dupa rugaciune incepeti sa il prealaudati pe iliut parca ar fi Dumnezeu ! rusine ba rusine ...
33.   ,.... trimis de
( 8 iun 2012, 21:23:18
Mai omizilor ,mai aveti mult pana sa deveniti fluturasi sa mergeti alaturi de Flutur !!
34.   Pt parizianul si... "rudy" trimis de
( 8 iun 2012, 21:47:43
Pe tine te inteleg parizianule, esti si tu un amarat de sustinator a lui Schipor, se vede ca nu ai primit un ciolan prea mare pe la primarie, dar pe "RUDY" nu prea il inteleg: de ce s-a bagat in jocul asta?! I-am zis frumos de la inceput ca treaba lui e cu totul alta dar s-a incapatanat si nu m-a inteles! chiar vrei RUDY sa intram in detalii????? Te sfatuiesc sa pui punct aici!
35.   Mai sagetator realis ce esti... trimis de
( 8 iun 2012, 22:33:54
In ce detalii sa intrii? Pune-ti intai problema daca esti la subiect, apoi intra in detalii!
Dar pana la urma, vorba ta poate e mai bine sa o inchei, ca pana la urma urmei te legi de demnitatea unui om care poate nici nu are habar de toate scarboseniile astea...

Asa ca indiferent de parile voastre nu mai faceti afirmatii gratuite si calomnioase...!
36.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 22:59:57
Parizianul ,di.Baterie de ce nu zici la personele nevoiase ca ajutorele de la inundatii (materiale de constructii) cre trebuiau distribuite la oameni zac in est la prund unde ai banzegul si cine vrea sa se convinga sa treaca pe acolo.
37.   Jeguri psd-iste trimis de
( 8 iun 2012, 23:33:39
jegurile rosii din vicov sunt infometate DATI_LE O  ☭  VICOVENI!!!!!!!
38.   Schimaria vicov trimis de
( 8 iun 2012, 23:42:05
campanie electorala,2012,nemai intalnit de violenta,cu un iz patriotic iesit din comun.16 ani de domnie a unui singur primar,Schipor Gheorghe,care a facut vicovul oras,iata intradevar, o realizare,demna de cartea recordurilor.Ne-a civilizat,ne-a adus la statutul de oras,un oras in care se mai fac capite in centrul lui,unde orasenii cresc vaci,oi,capre,unde strada =este un profesionist teren de enduro.Un primar pt vicoveni,te iubim la fel cum te iubeste familiile celor trecuti in nefiinta,urmare a accidentelor mortale facute cu onestitate,aceeasi onestitate de pe afisele electorale.Ai sacrificat,domnule Schipor,15000 de locuitori ca sa ce?sa fie oraseni, cei de la care azi cersesti voturi,si care platesc impozite a la oras.Dupa parerea multora,vei avea o diferenta de 2 voturi,adica cele 2 victime trimise sub brazda in timp ce ne reprezentai ca primar.Am sa cer public,daca vei iesi sau nu,sa fii tras la raspundere pt toate magariile construite de tine si clica ta.Cu nimic nu ma incalzeste,daca tu,maine parasesti primaria,si traiesti mai departe bine merci,din agoniseala de 16 ani.Va intreb pe voi,cei cu capu pe umeri,prin absurd,daca ar fi o lege care sa sune cam asa:nerespectarea promisiunilor din campania electorala,trage dupa sine condamnarea la moarte ,cate afise ar fi in tot vicovul,cu candidati care fac minuni?dar la nivel de tara?Din punctul meu de vedere,asta nu e campanie electorala,e sperjur in toata regula.Genetic,noi ca natie nu putem fi cinstiti.
Cinstea si omenia nu stau afisate pe garduri,alaturi de un intreg sirag de minciuni si promisiuni electorale.Votati pe cine vreti,oricum de ce are nevoie vicovul,nu sa gasit si nu se va gasi in buletinele de vot
39.   Furtuna dinaintea linistii! trimis de
( 9 iun 2012, 10:04:04
Eu zic ca toata lumea sa inceteze cu comentariile de doi bani! Primar peste Vicov va fi cel ce merita si asta o sa se vada dupa numararea voturilor! Nu va mai revoltati voi,echipa lui flutur, oamenii deja stiu cu cine o sa voteze...si normal ca nu refuza nimeni un baton de salam,o sticla de vodca sau cateva pixuri dar votul este secret asa ca v-ati cam cheltuit degeabalaughing .Vicovul nu vrea ca si la conducere sa fie doar contrabandisti,traficanti.,bar din cauza carora au murit atatia tineri care plecau drogati fara voia lor din club,sau alti consilieri care indeamna oamenii la vot printr-o expresie de genu:"Votati Iliut ca daca nu o sa aveti o p**a" ...Nu stiu ce votati voi,echipa lui flutur,dar cu siguranta o sa primiti ceea ce ati urat la lume!
Degeaba distrugeti afisele,faceti nopti albe pentru asta,va haladiti pt o hartie...omul voteaza cu sau fara afise! Cata propaganda urata,cata bataie de joc adusa la adresa primarului actual si al viitorului primar indeosebi,cate minciuni si cate promisiuni desarte ati facut,se vor narui asupra voastra,luni...Ce veti face atunci,ce veti mai promite?Sau..unde va veti ascunde?:)
Acele mici"revolutii" de acum cateva luni nu v-au trezit la realitate pdl-istilor? Lumea nu mai vrea dictatura voastra!!!!!!! Hai USL-oameni pt oameni!
39.1  RE: Furtuna dinaintea linistii! trimis de
( 9 iun 2012, 12:59:57
Tot ceea ce ai zis se intampla in curtea voastra! Imi place ca inca visezi, pana la urma e dreptul tau( acela de a visa), numai ca de luni, din pacate pt voi, o sa inceapa cosmarul! Ati incercat pe toate caile, da nu v-a iesit nimic! Cine a pus azi-noapte bannere si s-a ales cu dosar penal?! Marionetele fostului primar Gh Schipor, bineinteles! Dar dupa fapta si rasplata!!!!!
39.2  RE: Furtuna dinaintea linistii! trimis de
(11 iun 2012, 01:42:11
Marionete primarului vor fi in continuare in primarie, hai, bagati capul in fundulet... ca a-ti luat-o rau de tot .....
40.   :)))) esti penibila! trimis de
( 9 iun 2012, 14:20:01
Dosare penale gasiti doar in autobiografia domnului iliut!:) Citeste legislatia realisto si ai sa poti constata,bineinteles daca ai sa fi capabila,ca nu exista fapt pentru intocmirea unui dosar penal.Campania electorala s-a incheiat in dimineata asta la ora 07:00. Nu ai argumente,TACI si fi in continuare catelus corupt si PDL-isthappy
40.1  RE: :)))) esti penibila! trimis de
( 9 iun 2012, 18:04:35
Pun pariu ca tu esti "ceva" mai penibila.. mai bine te-ai uita la dosarele penale ale lui schipor(doua la numar, ambele pt omor din culpa... si aici vorbim de fapte concrete, nu de fictiuni sau presupuneri)
da nu mai e mult pana maine...;))
40.2  RE: :)))) esti penibila! trimis de
( 9 iun 2012, 23:01:53
Chiar asa,nu mai este mult!happy oricum,de cativa ani incoace v-ati antrenat,ma gandesc ca n-o s-o luati prea tragic ( sau da )laughing . Sper ca stiti sa pierdetihappy o seara cat mai linistita!
40.3  RE: :)))) esti penibila! trimis de
(10 iun 2012, 00:51:32
Razi tu razi, da nu e rasul tau;)
41.   Un sfat trimis de
(10 iun 2012, 08:55:44
Unsfat pentru idioti...Votati psd.!!!
42.   Un sfat trimis de
(10 iun 2012, 10:38:16
VOTATI REVECA JURAVLE NISTOR UN CANDIDAT INDEPENDENT DESTEAPTA SI CU COLOANA VERTEBRALA VOTATI SCHIMBAREA DRAGILOR DE DRAGUL COPIILOR NOSTRI SCOATETI AFARA JEGURILE DIN PRIMARIE!!!!!!!!!!!
43.   Canalizari;)) trimis de
(10 iun 2012, 22:38:01
domnule iliut,vreti sa ne faceti canalizare????;)):))de cand vati nascut vati c....t la wc...aku vroiati sa mearga p tub??e mai bun asa k se fertilizeaza si pamantu...k orasul vicovu de sus e un oras rural nu urban sa fie doar blocuri si apartamente...si oamenii nu doresc sa mai plateasca taxe si mai mari decat sunt...majoritatea se ocupa cu pamantu si isi fac nevoile pe camp si daca va tr canalizare faceti.va una personala:))
43.1  RE: Canalizari;)) trimis de
(10 iun 2012, 22:40:31
ahh si apa avem deja...nu ne mai tr si dl d-voastra;)
44.   VICTORIE USL trimis de
(11 iun 2012, 01:47:21
ILIUT, ai supt-o de la vicoveni, ti-au luat banii si l-au votat pe schipor, mor de ras, ......, bravo VICOVENILOR USL, V-ATI molipsit de dreptatea lui schipor, bravo , FELICITARI DLUI PRIMAR SCHIPOR GHEORGHE,
45.   Pt REALISTA si ECHIPA LUI FLUTUR trimis de
(11 iun 2012, 09:05:52
Domnul Iliut,este cazul sa-ti indrepti prioritatile spre un curs al vietii mai legal,eventual spre educarea si civilizarea personala! REALISTA,tind sa cred ca esti mai mult optimista decat realista,dar nu e un lucru rau!Uite ca nu a inceput cosmarul nici pt noi dar nici pt voi nu o sa inceapa si asta datorita faptului ca primarul Vicovului ,domnul Schipor Gheorghe,este impartial,nu face discriminari si...este OM ! ufff,nu stiu cum o sa scoateti capul in lume dar aveti timp inca 4 ani de zile sa va civilizati si sa va pregatiti un discurs mai bun.
Mi-a facut o deosebita placere sa dezbatem aceste subiecte inutile de altfel,Vicovul avea primar doar ca legea prevede ca alegerile sa se repete din 4 in 4 ani,aceste alegeri desemnand din nou,acelasi primar !
Multumim pt vot,bat pariu ca si tu Realisto ai votat USL,nu pari a fi prea proasta!:))
46.   Comentariu trimis de
(11 iun 2012, 12:10:17
uite asa s-a dus iliut cu toata mafia ......se vede ca vicovenii au cap si au votat ce este bn ....catalin la suceava (usl) primarul a iesit (usl ) acum poate se va face ceva in vicov ....nu poate ca sigurwinking ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei