Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Susţinere

Flutur: Câmpulungenii au nevoie de un primar tânăr şi profesionist, iar acesta este Ioan Ţaran

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent ieri în Câmpulung Moldovenesc, acolo unde, împreună cu Ioan Ţaran, candidatul PDL pentru primăria acestui municipiu, a discutat cu alegătorii. Flutur, care candidează din partea PDL pentru al doilea mandat de preşedinte al CJ Suceava, le-a spus câmpulungenilor că municipiul în care locuiesc au nevoie de un nou primar, care să poată asigura o dezvoltare reală a oraşului.

„Câmpulung Moldovenesc este un oraş în care sunt convins că vom avea un primar nou, un primar care nu a mai fost până acum, iar acesta este Ioan Ţaran. Ceilalţi contracandidaţi ai săi au fost şi primari şi viceprimari şi părerea mea este că trebuie să stea acasă. Câmpulungenii au nevoie de un tânăr profesionist, iar acesta este Ioan Ţaran”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Gheorghe Flutur şi Ioan Ţăran au stat de vorbă cu locuitorii din Câmpulung Moldovenesc, le-au ascultat problemele şi le-au prezentat soluţiile pe care le au pregătite pentru dezvoltarea municipiului şi a judeţului Suceava.

„Vreau să le cer câmpulungenilor să vină alături de noi, pentru că dorinţa noastră este să le modernizăm oraşul, aşa cum am început în ultimii ani”, a mai spus Flutur. 

Alături de cei doi, la Câmpulung au mai fost prezenţi şeful de campanie al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, deputatul din colegiul în care se află şi acest municipiu, Dan Gabriel Gospodaru, precum şi candidaţi ai PDL pentru funcţiile de consilieri judeţeni.

La rândul său, candidatul PDL pentru funcţia de primar în Câmpulung Moldovenesc, Ioan Ţaran, le-a spus câmpulungenilor că, după ce va fi ales în această funcţie, uşa primăriei va fi deschisă investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă.

„Pe 10 iunie, municipiul Câmpulung Moldovenesc revine în mâna cetăţenilor, iar aceştia trebuie să fie atenţi cui i-l dau în administrare. Ei vor stabili cine va fi gospodarul care va administra oraşul pentru următorii patru ani. Vreau să le spun câmpulungenilor că trebuie să deschidem uşile larg la primărie pentru a crea locuri de muncă şi pentru a da o direcţie de dezvoltare oraşului, împreună cu preşedintele Gheorghe Flutur”, a spus Ioan Ţaran.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Câmpulungenii au nevoie de un primar tânăr şi profesionist, iar acesta este Ioan Ţaran.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: Câmpulungenii au nevoie de un primar tânăr şi profesionist, iar acesta este Ioan Ţaran1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(31 mai 2012, 11:20:02
E mare stresu’ , e belea ! faţa-i tumefiată
Ca un viezure peste care a trecut un tanc
Speriat şi băşicat de timpuri acide , iată
Aşteaptă ultima frază dintr-un sinistru banc

Ateul credinţei democratice e după virgulă-n sondaje
Acustica unor sunete zoologice-i sparge timpanu’
Ar trebui sp tacă , dar .. e campanie ! tre’ să dea mesaje
Ar spune ... ORICE , da’ nu-l ascultă suceveanu’
Fiindcă s-a uitat la el , în trecut , iar el l-a uitat
Azi Flutur îi vorbeşte , dar .. NU E ASCULTAT !

E , deja , o campanie cu dialoguri fracturate
Nechifor îl tot cheamă la discuţii ,el ... nu voieşte,văd
În timpurile astea-ntre ei nu-i egalitate
Unu’ fuge spre oameni,altu’ fuge de ei ..ca de prăpăd

2.   Idiotul trimis de
(31 mai 2012, 11:27:20
Idiotul asta de ABCDAR nu se potoleste.Dupa ce ca nu are talent mai face si observatii oligofrenul.Cind va veni ziua in care nu am sa-i mai vad poeziile idioate. Cei de la Monitorul ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa nu-i mai permita postarile.
2.1  RE: Idiotul trimis de
(31 mai 2012, 11:35:56
cu ce altceva poate sa vina un postac portocaliu ? indiferent de ce ar scrie acest om, e un drept al lui. iar idiot esti tu ..si cretin pe de asupra ! politica pumnului in gura, promovata de catre "zeul" basescu, atata stiti...
2.2  RE: Idiotul trimis de
(31 mai 2012, 11:49:13
daca nu-ti place ce scrie atunci de ce ma citesti ? e liber fiecare sa-si spuna parerea bine ca are si rima poezia lui asa mai vezi ca gandeste omul. E mare gradina lui D-zeu !
3.   Flutur + lungu trimis de
(31 mai 2012, 12:58:42
votezi flutur votezi udrea, ebba, base,pdl.............
4.   Ia umbrela neamule! trimis de
(31 mai 2012, 14:09:50
Campulungeni, chiar credeti minciunile lui Flutur? Oare cu umbrelele impartite ieri prin oras o sa va cumpere voturile?Daca n-a facut nimic pentru Campulung in ultimii 4 ani,dar acum cand sunt in opozitie nici atat. Guvernarea este USL si majoritatea in consiliul jutean va fi tot USL.Parerea mea este ca ar trebui sa mai stea acasa.
Il poarta toata ziua de mana pe Ioan Taran prin oras prezentandu-l ca pe un mare profesionist. Mare profesionist ca ministrul IGAS cu liceul si facultatea facute la fara frecventa si numit de Flutur director la E.ON Suceava , fara concurs.
Taran spune ca pe 10 iunie Campulungul revine in mana cetatenilor.Corect spus , deoarece pana acum a fost in mana PDL=istilor , ei nefiind cetateni.
5.   Toata stima pentru Flutur trimis de
(31 mai 2012, 14:56:26
Bravo domnule Flutur pentru ce s-a facut in tot judetul asta si am increderea k dupa 10 iunie o sa continuati sa faceti treaba buna in judetul nostru.
5.1  RE: Toata stima pentru Flutur trimis de
(31 mai 2012, 19:04:07
sa faca ce vrea in judetul nostru ...adica la Gura Humorului ...la noi in Campulung sa ne lasati ca oricum nu faceti nimic, nu ati facut nimic si ceea ce este frustrat ati pus si ceva bete in roata pentru a favoriza humorenii...si in privinta lu' Taran...este bun de consilier personal sau secretar de anticamera dar sub nici o forma de prim gospodar al urbei...
6.   Un tip mediocru garantat udrea & Co, trimis de
(31 mai 2012, 18:57:56
am mai avut un primar de genu vreo doua mandate garantat udrea & co. este un tip mediocru numit politic unde se afla, fara capabilitati reale de manager...un caracter indoielnic si foarte infumurat ...este exact varianta mai infumurata a actualului primar...
7.   Intentii ascunse trimis de
(31 mai 2012, 19:23:34
Scopul Fluturelui e sa zboare.Acum a venit momentul sa faca asta. De la Putere, nu in vazduh.Sa nu ne mai "polenizeze" cu afirmatii false a la Base, ca sa lungim domnia Fluturelui..sa mai poata sa suga ceva polen. Ca sa stie lumea cum si-a facut Flutur faima de a fi mare fauritor de Bucovina.. 90% furt, 10% faci treaba, proiecte alea alea ca sa puna fraieru de rand botu'. Are de supt grozav de la partia de ski si moare daca nu reuseste. Bafta Fluturel!big grin I kiss ukiss
7.1  RE: Intentii ascunse trimis de
(31 mai 2012, 19:32:34
Totusi, nu de fiecare data Omizile ajung Fluturi, cazul lui Taranu, care se vrea fluture in Campulung.
8.   Trupa Vranau SRL trimis de
(31 mai 2012, 22:09:00
Nu inteleg trupa Vranis, chiar nu va ajunge, ati venit iar cu cumatru Vaideanu in fata, rusine !!! Unde este Negura si ce a facut ??? Stati ascunsi in spatele lui si vreti sa distrugeti tot orasul, singurul care a facut ceva dintre voi este Ratiu, are omu credite si nu este usor ! De ce nu spuneti cum ati privatizat IPEG-ul, cum s-a privatizat IGO ....poate vreti sa spuneti de ce nu a incaput PSD-ul pe liste, NU CARMACI BA !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei