Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Ioan Ţaran: „Municipiul Câmpulung Moldovenesc trebuie să devină atractiv pentru mediul de afaceri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PDL pentru funcţia de primar în Câmpulung Moldovenesc, Ioan Ţaran, consideră că acest municipiu trebuie să devină atractiv pentru mediul de afaceri. Ioan Ţaran a subliniat că prioritatea numărul unu pentru el şi pentru Câmpulung Moldovenesc este crearea de noi locuri de muncă.

„Investiţiile trebuie încurajate, iar cei care creează locuri de muncă trebuie încurajaţi şi sprijiniţi. Crearea de locuri de muncă este prioritatea numărul unu pentru Câmpulung Moldovenesc, pentru că trebuie să ne aducem copiii, prietenii şi vecinii acasă, aici, în Bucovina. Iar pentru aceasta uşile la primărie vor fi larg deschise pentru cei care creează locuri de muncă”, a declarat Ioan Ţaran. Candidatul PDL spune că dezvoltarea mediului de afaceri în Câmpulung Moldovenesc trebuie să fie strâns legată de dezvoltarea turismului în acest municipiu.

„Trebuie să valorificăm potenţialul turistic al zonei, tradiţia şi obiceiurile. Mai mult, îmi propun că extindem utilităţile în zona Izvorul Alb, să atragem fonduri europene şi să încurajăm investiţiile în turism”, a spus candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

El a subliniat că proiectul pentru construcţia pârtiei de schi în masivul Rarău a fost obţinut cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat.

Ioan Ţaran a mai spus că, în calitate de primar al acestui municipiu, confortul populaţiei la un preţ cât mai mic va constitui o altă prioritate.

„Nu este normal să plătim impozite la nivel de municipiu şi să ducem dorul utilităţilor. Am ajuns în pragul falimentului public datorită unui management defectuos, care nu a avut nici o viziune şi care a făcut mereu aceleaşi greşeli, dar a aşteptat rezultate diferite”, a spus Ţaran. El a arătat că lista sa de priorităţi cuprinde o piaţă agroalimentară, un serviciu de termoficare performant, anveloparea şi mansardarea blocurilor, colectarea selectivă a deşeurilor şi rezolvarea problemelor de la staţia de epurare a municipiului.

Ioan Ţaran a arătat că cea mai importantă problemă, care trebuie rezolvată urgent, este repararea străzilor din Câmpulung Moldovenesc, „în primul rând pentru că acum avem 125 de kilometri de gropi, şi cred că suntem unici în ţară din acest punct de vedere”.

Ţaran a arătat că municipalitatea câmpulungeană dispune de două resurse extrem de importante, păşunile şi pădurile, însă administraţia locală nu a fost în stare să valorifice acest potenţial.

„Deţinem cea mai mare suprafaţă de pădure şi de păşune dintre toate primăriile din judeţ şi trebuie să o spun, aceste resurse nu au fost administrate în folosul câmpulungenilor. Consider că s-au pierdut importante fonduri, care puteau fi folosite pentru dezvoltarea municipiului”, a declarat Ioan Ţaran.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Ţaran: „Municipiul Câmpulung Moldovenesc trebuie să devină atractiv pentru mediul de afaceri”.
 Vizualizări articol: 1363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Ţaran: „Municipiul Câmpulung Moldovenesc trebuie să devină atractiv pentru mediul de afaceri”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alianta locala "Faliment SRL" trimis de
(31 mai 2012, 22:16:05
Bravo pentru articol, trebuie sa inteleaga cei de la PNL ca nu mai este monopol la primarie, trebuie sa se multumeasca doar cu chiria, administratia este libera !!!
Si despre lista de consilieri rusine !!!! Nici unul de la PSD (cu carnet de partid) ce alianta este asta??? mai lispseste un prieten vechi SERBANhappy !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei