Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Muşeniţa

Cătălin Nechifor a fost întrebat cum poate fi dat jos din funcţie Traian Băsescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezent la o întâlnire electorală în comuna Muşeniţa, candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a fost întrebat de oameni cum poate fi dat jos din funcţie preşedintele României, Traian Băsescu. La întâlnirea electorală din Muşeniţa au fost prezenţi peste o sută de locuitori ai acestei comune, aceştia aflând de la Cătălin Nechifor care sunt principalele puncte ale programului USL pentru judeţul Suceava. Nechifor a făcut referire la crearea de noi locuri de muncă stabile în judeţ, susţinerea şi dezvoltarea agriculturii, domeniu în care lucrează peste jumătate din suceveni, candidatul USL amintind şi despre modernizarea infrastructurii sau deschiderea punctului vamal din zonă.

Alegătorii prezenţi la întâlnire l-au întrebat pe Cătălin Nechifor cum ar putea ei să îl dea jos din funcţie pe preşedintele Traian Băsescu. În cadrul discuţiilor, locuitorii din Muşeniţa au amintit că în comună există o staţie de autobuz, însă nu au autobuze.

„Oamenii au reclamat faptul că actuala conducere a Consiliului Judeţean Suceava a uitat de ei şi doresc ca astfel de situaţii să nu se mai repete”, a spus Nechifor. De asemenea, cei prezenţi la întâlnire şi-au exprimat încrederea că o administraţie USL a judeţului Suceava nu va uita nici o comunitate, aşa cum s-a întâmplat în ultimii patru ani de administraţie PDL, şi va acţiona în interesul tuturor locuitorilor judeţului.

Participanţii la întâlnire au anunţat că îi vor acorda tot sprijinul candidatului USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor a fost întrebat cum poate fi dat jos din funcţie Traian Băsescu.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cătălin Nechifor a fost întrebat cum poate fi dat jos din funcţie Traian Băsescu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce raspuns a dat Catalin Nechifor? trimis de
(31 mai 2012, 21:50:01
Prefer sa cred ca autorul articolului, Dan Coman, a fost baiat fin. Nu vreau sa cred ca scriitura lui este lipsita de logica. Dan Coman (sau secretarul de redactie MSV) pune titlul "Catalin Nechifor a fost intrebat cum poate fi dat jos din functie Traian Basescu?" Un titlu "beton" care "vinde" produsul de presa. Ce aflam din articol? Hai sa citam: "Alegătorii prezenţi la întâlnire l-au întrebat pe Cătălin Nechifor cum ar putea ei să îl dea jos din funcţie pe preşedintele Traian Băsescu. În cadrul discuţiilor, locuitorii din Muşeniţa au amintit că în comună există o staţie de autobuz, însă nu au autobuze". In aceasta logica, presedintele Basescu poate fi dat jos din functie din cauza ca in comuna Musenita exista statie de autobuz, insa nu exista autobuze. Intrebare pentru ziaristul Dan Coman: in cazul in care ati ratat raspunsul dlui Nechifor la intrebarea satenilor (pentru ca raspunsul nu l-ati consemnat in articolul dvs.), ce credeti, cum poate fi dat jos din functie Traian Basescu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei