Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Drumul Grigoreşti- Feteşti a fost pietruit la solicitarea candidatului PDL la Primăria Adâncata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a pietruit drumul judeţean Grigoreşti-Feteşti din comuna Adâncata pe o porţiune de doi kilometri, ca urmare a solicitării făcute de consilierul local PDL Viorel Cucu, candidatul democrat-liberalilor la funcţia de primar al comunei Adâncata la alegerile din 10 iunie.

Viorel Cucu a declarat că drumul arăta jalnic, fiind distrus pe porţiuni mari, iar oamenii îşi stricau des maşinile. Candidatul PDL la funcţia de primar a aruncat o săgeată spre primarul PSD al comunei Adâncata, Dorel Filip, pe care l-a acuzat că în mandatul său i-a marginalizat pe locuitorii satului Feteşti. Viorel Cucu a spus că drumul respectiv va fi asfaltat în final, aceasta fiind una dintre promisiunile sale şi ale preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

„Proiectul iniţial prevedea ca drumul să fie balastat până la intrarea în Feteşti, însă, în urma intervenţiilor mele, s-a considerat că lucrările trebuie continuate şi în acest sat. Ţin să-i mulţumesc domnului preşedinte Gheorghe Flutur pentru că s-a implicat şi i-a ajutat pe cetăţenii din Feteşti, care au fost marginalizaţi tot timpul pe nedrept de actuala conducere a primăriei din Adâncata. Îi mulţumesc şi pentru faptul că drumul comunal Adâncata-Feteşti, în viitorul apropiat, adică în maximum o lună-două, va intra în lucrări de modernizare, va începe asfaltarea lui cu fonduri europene, bani alocaţi pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din 2010 ca urmare a intervenţiei domniei sale în forurile europene”, a spus candidatul PDL la Primăria Adâncata, care deţine şi funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a PDL.

Viorel Cucu a ţinut să infirme zvonurile lansate în comună de Gheorghe Spătaru, care candidează ca independent pentru un mandat de consilier local, potrivit cărora drumul Grigoreşti-Feteşti a fost pietruit la intervenţiile sale.

 

Viorel Cucu acuză administraţia locală PSD că nu s-a ocupat de modernizarea drumurilor

Viorel Cucu a criticat actuala conduce a Primăriei Adâncata, despre care a spus că nu s-a ocupat de modernizarea drumurilor din comună. Potrivit candidatului democrat-liberal, singurul proiect promovat de administraţia locală pe acest segment este cel pe măsura 125 „drum de acces spre exploataţiile agricole”, pe care nu l-a finalizat şi pentru care se pregăteşte să angajeze un credit bancar de şapte miliarde de lei vechi pentru terminarea lucrărilor.

„Creditul a fost aprobat în Consiliul Local, însă consilierii PDL s-au opus. Noi am considerat că primăria nu mai trebuie îndatorată, iar primarul trebuia să găsească surse proprii de finanţare”, a precizat Viorel Cucu.  

Modernizarea infrastructurii, a spus candidatul PDL, reprezintă una dintre priorităţile din programul său electoral. Viorel Cucu a amintit de proiectul vizând construirea unui cămin cultural nou în satul Călugăreni, de reabilitarea şi modernizarea căminului cultural din comuna Adâncata, de reabilitarea dispensarului uman, de continuarea proiectului „alimentare cu apă”, de modernizarea drumurilor comunale Cimitirul Vechi, Poieniţei, Portăreni, Moraru, Beldea, Voinea, Rusu şi Ţărincă, de amenajarea de baze sportive în satele Adâncata şi Călugăreni, de finalizarea lucrărilor la Şcoala Feteşti şi de construirea unei grădiniţe noi în satul Adâncata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul Grigoreşti- Feteşti a fost pietruit la solicitarea candidatului PDL la Primăria Adâncata.
 Vizualizări articol: 1954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Drumul Grigoreşti- Feteşti a fost pietruit la solicitarea candidatului PDL la Primăria Adâncata2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei