Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Realism

Proiectele candidatului PDL la Primăria Siret au venit în întâmpinarea doleanţelor cetăţenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Proiectele, obiectivele, lucrările şi acţiunile pe care noi le-am prezentat siretenilor în campania electorală au fost primite cu încredere, fiind realiste şi realizabile”, a declarat candidatul PDL la funcţia de primar al oraşului Siret, Vasile Tablan, fost primar în perioada 1996-2008.

Tablan a spus că la întâlnirile electorale, cetăţenii au solicitat în primul rând modernizarea infrastructurii prin extinderea reţelelor de apă, canalizare, gaze, iluminat şi asfaltarea străzilor, precum şi crearea de locuri de muncă pentru tineret şi persoanele cu vârste între 50-65 ani. „Acest lucru este realizabil datorită proiectelor pe care le avem în vedere în acest sens pentru oraşul Siret şi pentru fiecare cartier în parte”, a menţionat candidatul PDL la funcţia de primar.

Principala durere a siretenilor, a subliniat Tablan, este asfaltarea, în primă urgenţă, a unor străzi ca Moldovei, 9 Mai, Ştefan Petriceicu Vodă, 1 Mai, 28 Noiembrie, Castanilor, Tudor Flondor, Sucevei şi extinderea reţelei de apă, canalizare şi gaz pe un număr de 14 străzi, proiecte care se regăsesc în programul său electoral.

„De asemenea, Centrul economic-comercial pe care îl propun va avea locuri de muncă şi va reuşi, prin incubatorul de afaceri, ca tinerii să-şi poată începe o afacere sprijiniţi de primărie, Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi Camera de Comerţ”, a spus Vasile Tablan.

 

„Îi rog pe sireteni să nu se lase amăgiţi de campania murdară a USL-ului vizavi de persoana mea”

Vasile Tablan consideră că actuala conducere liberală a Primăriei Siret nu a făcut nimic pentru cetăţeni, ba, mai mult, s-a îndepărtat de ei, „iar acum încearcă prin fel de fel de distracţii sau lucrări executate la foc automat să se apropie. Cred că este prea târziu, fiindcă aceasta se cheamă păcăleală”, a spus Tablan.

El a arătat că USL a încercat în această perioadă să-i creioneze o imagine proastă, dar a subliniat că sondajele efectuate în aceste zile îi dau speranţe mari.

„Dacă alegerile ar fi duminică, am avea 63% la primar şi 28% la consilieri, ceea ce denotă că siretenii au încredere în noi şi în mesajele pe care noi le transmitem”, a precizat candidatul PDL.

El a ţinut să transmită un mesaj siretenilor: „Dacă a elabora şi pune în practică 32 proiecte în toate domeniile pe care primăria le administrează (n.r. proiecte demarate în perioada în care Vasile Tablan a condus Primăria Siret), a asigura facilităţi firmelor private şi care au creat 729 locuri de muncă, a atrage circa 650 de miliarde de lei vechi la bugetul local prin proiecte europene şi guvernamentale nu înseamnă nimic după unii jurnalişti locali, îi rog să gândească bine atunci când vor pune ştampila pe buletinul de vot şi să nu se lase amăgiţi de campania murdară a USL-ului vizavi de persoana mea”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectele candidatului PDL la Primăria Siret au venit în întâmpinarea doleanţelor cetăţenilor.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Proiectele candidatului PDL la Primăria Siret au venit în întâmpinarea doleanţelor cetăţenilor1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DAA! TABLAN...LOCOMOTIVA ...CU ABURI A PDL-ULUI! trimis de
(31 mai 2012, 11:49:06
VRĂJEALĂ PREA BINE ȘTIUTĂ DE TOȚI!
2.   DAA! TABLAN...LOCOMOTIVA ...CU ABURI A PDL-ULUI! trimis de
(31 mai 2012, 12:10:11
Principala durere a siretenilor.... SUNT DATORIILE FĂCUTE PESTE CAPUL LOR CARE NU LE VOR UITA NICI NEPOȚII ACESTORA! DE CE!? FIINDCĂ VOR TREBUI SĂ PLĂTEASCĂ CEEA CE UN INCAPABIL A FĂCUT-O... PRESUPUN LA BEȚIE! STRĂZILE ARĂTAU CA DUPĂ RĂZBOI, FABRICIILE DESFIINȚATE, O CLICĂ DE NULITĂȚI CONDUCEAU DESTINELE FOSTEI CAPITALE A MOLDOVEI IAR ÎN ORAȘ DOMNEA DEZNĂDEJDEA! ASTA A FOST PERIOADA LUI TABLAN!!!! O PERIOADĂ SUMBRĂ CARE SE VREA UITATĂ!
CU PROCENTELE ....ACEAȘI MINCIUNĂ! CINE A MAI VĂZUT CA ÎNTRE PARTID ȘI CANDIDATUL ACESTUIA LA PRIMAR SĂ FIE O AȘA DE MARE DIFERENȚĂ!!! POATE JONNY BRAVO!?
SIRETENII ȘTIU ÎNSĂ ADEVĂRUL! TABLAN ȘI CIUMA PORTOCALIE SUNT SUB 10%!!!!
3.   :)) trimis de
(31 mai 2012, 13:20:43
PDL a facut un singur sondaj de opinie acum trei saptamani. dupa acest sondaj Flutur nu l-a mai bagat in seama pe Tablan si cand a avut ceva de spus despre Siret a facut-o singur. Si apropo ... daca tot are 1 milion % de ce Tablan merge prin Padureni si le spune la oameni sa-l voteze ca el vrea sa treaca la PSD ? S-a plictisit din nou Tablan de partidul in care este acum ? Duminica trecuta au fost niste copilasi care faceau sondaj pentru USL si mi-au spus ca in medie cam 2 chestionare din 3 erau cu USL ceea e inseamna undeva la 65%. Cat despre PDL rar care raspundea ca ii voteaza. Poate Tablan s-a gandit ca va fi votat de profesori carora guvernul lui le-a taiat 25% din salarii sau de angajatii spitalelor pe care si el si guvernul sau le-au dorit desfiintate. Mama ce aripi avea acum daca se desfiinta vre-un spital.
4.   Popoiu si ...Slughitele...! trimis de
(31 mai 2012, 14:26:45
N-am putut sa ma abtin...si am revenit din nou..Da sunt Siretean si ma mandresc...in parte cu acest lucru! MUltumesc celor care au sarit pe mine...tura trecuta cand am spus..ca Popoiu se foloseste de cronici ptr interese meschine...si oculte... O sa postez...filmuletele pe nettt. Ca analist si ci stidii de geopolitica stiu un singur lucru: Un ales al poporului ( primar , deputat, senator, presedinte, papa, etc)...trebuie sa reprezinte numai si numai intereselel poporului care l-a investit.. Deci pica din start marlania, inganfarea, ..si mai nou...vorba lui Popoiu..." Eu sunt Siretul"...poate la el acasa... In loc de balacareli, minciunio , manipulare, cronici, etc..etc, acest stimabil domn actul...inca Primar, trebuia sa tipareasca programul cu intentiile ptr oras,sursa de finantare...si sa-l propuna dezbaterii publice, amaratilor din siret, care sa -l dezbata pe situl Primarariei, ori unul special infiintat. In urma acestuia...se facea proiectul de management ptr perioada imediat urmatoare si ..anual...ptr ce-i 4 ani . Deocamdata...la fel ca si clica de....s-mulgatori poltici...nu face dacat sa injure, sa-si puna slugasii si slughistii la paza...IT...ptr a riposta dur, nemilos...si birjareste... Detest acest mod incult si..ingrat ...care nu face cinste nimanui...nu unui....sa zic...fost idil( de pe data de 10...care nu mai este ). Siretul va sanctiona...badarania si sujnicaria....gascutei de parveniti, si intrand numai pe mana unui gospodar ( nu obligatori tablan)..poate deveni...ceea ce-a fost...si mai mult...decat atat. Altfel...slugoii primarului vor canta...pe ...n+1 voci...prohodul de inmormantare si a democratiei...si a viitorului orasului siret...( D-le Popoiu, UE...se desfiinteaza...si nu ai facut nici un proiect eleigibil, ori te duci cu maraga...la chinesi si URSS...dupa banuti)...
5.   Este trimis de
(31 mai 2012, 15:16:18
este si program sunt si obiective sunt si surse de finantare specificate. se distribuie de trei saptamani prin oras. tu insa daca esti mercenar din china nu ai de unde sa stii. cat despre URSS mai bine te-ai informa putin cam de se intampla prin curtea protejatului tau. nu de alta dar plimbatul tigarilor dauneaza .... grav libertatii.
6.   Fomistul dedinvale trimis de
(31 mai 2012, 15:59:52
fomistu care mănâncă pe lângă litere și la rahat se pretinde cu studii de geopolitica, presupun, nu a aflat ca toată lumea își îndreaptă ochii spre China mai bine zis către banii Chinezilor. Nu știe ca programul USL înseamnă proiecte în derulare sau programe depuse, toate făcute după o dezbatere publica, după ce au fost chestionați cetatenii orașului.
7.   Gramatica este grele trimis de
(31 mai 2012, 16:07:57
Stimate domn Cristi din Vale sper ca ceea ce ati postat reflecta intru totu ceea ce ati vrut sa spuneti. Dar este elegant sa va uitati si cum scrieti si ce pune articolul cu pricina. Daca intr-adevar sunteti siretean atunci acele gogorite ale domnului fost "idil" ar trebui sa va faca greata, daca sunteti din Siret poate ati avea mai mult respect pentru tiinerii nostri care invata in conditii nu tocmai cusher din cauza ca nu a fost finantata investitia de la liceu, si as putea continua. Despre greselile dumneavoastra de scriere, ma scuzati, nu ma pot pronunat, dar as vrea sa va intreb, ca intre sireteni, cu cine votati si cum ramane cu maldarul de dosare penale despre care nu s-a spus nimic in aceasta "campanie murdara". Domnu cristi, gramatica este grele (Eba sta marturie) si nu este suficienta spaga data de tata ca sa stii sa scrii corect. Iti promit ca nu o sa raspund la comentariile tale decat dupa ce o sa iti iei bac-ul pe bune...
8.   Domnilor Vadim şi Siretean ..aveţi mare dreptate! trimis de
(31 mai 2012, 16:20:48
Expertul ăsta în geopolitică gândeşte cum ...scrie! Adică cu picioarele! Cred că nici la Gheorghiu Dej nu+l primeau! O fi citit de prin revistele vechi ale bunicul sau ale tatălui gen URSS sau Pentru Patrie nu ştiu ce teorii şi se crede deştept! UIte aşa îşi cresc progeniturile pedeliste beizadelele! Comunişti de ieri - pedeliști de astăzi! Nici nu mă miră tendințele dictatoriale ale familiei Primului Marinar al Țării! Cât despre proiecte "eleigibile " cum le spui...află, băi, telectuale, că 2 dintre proiectele în derulare de la Siret sunt pe POC. Nu ști cei aia!? Nici nu mă miră! Program Operațional Comun. Vrei să ști mai mult!? La muncă, la citit și la studiat! Și tu și Tablan al tău. Mai moale cu machiala! SAu îi dependență grea și nu se vindecă ușor!?
9.   NUMAI? trimis de
(31 mai 2012, 16:45:37
63%?la primar,hai nu mai spune!Si saptamana viitoare 99%?cred ca ai halucinatii si te vezi deja primar,in locul tau as propune sa nu mai facem alegeri si sa te numeasca direct primar, sa facem niste economii la buget
10.   Slughitele....la datorie.....!!! trimis de
(31 mai 2012, 17:19:16
Multumesc ptr aprecieri...nu's daca trebuia...insa telul..." se atinge...care este..." Chiar daca pescuitul inca este interzis....in apele colinare si de ses...slughita...trage la orice......numai sa miroase ...a politica... Inca un pic...si prindem...pestele ce-l mare si-o dorinta o vom darui la ..slughite...s-o inparta-n VUSELE-le..
La buna vedere...!!! Generalul....!!!
11.   Domnilor....i s-a urcat la cap! trimis de
(31 mai 2012, 18:25:06
V-am spus eu că excesul de băuturi alcolice îi problema! Lui ăsta dedinvale i s-a urcat la cap rău de tot! E în delirium tremens! Scrie fără noimă! Halal susținători mai are și tablan! Toți unu...ca șeful! Alambicat scris, alambicată gândire, alambicată hâc ...politica asta! Da! Da! Ai dreptate, dedinvale, ești general...mareșal....amiral ... Hai, culcăte, că-i târziu și ție somnic! Nani, nani...Nani,nani... Dormi și tu cum a dormit tablan al tău decenii...Suferinzilor!
PS. Pentru ceilalți ! Băieți, bine că totuși are o pasiune! Pescuitul. I-o fi indicat psihiatrul! Că poate se lasă de viciu. Azi nu-i nici violent tare. Acum vreo două zile făcea urât. Băga sute de mii de euro în campanii electorale, înjura mult mai mult, nu-i plăceau chitarele....DEh! Probleme și probleme...Mai rău de atât are și-a filmat și colegii! Da ăia-s cu dizabilități, dar el...Săracul!
12.   Marsh trimis de
( 1 iun 2012, 23:36:49
eu mi-as dori sa te vad mr. tablan...la ocazie ..acolo langa valea jiului ...si sa te tot duci naibii din siret. 60% aia sunt cam asa: 30% valea jiului, 29% oaza si 1 % ai de la mine, un spitz sa ai de drum lung. parazitule...pentru ala din vale... am si pentru tine ceva pprodus in bucovina...de mine dimineata... mars portocaliilor...apropouse... te mai pisi pe tine tablanel? sau nu te mai tine ficatul?
13.   Bleah trimis de
( 1 iun 2012, 23:44:26
ce penibil esti domnule tablan.hahahahaha. 60 la suta? sau 60 de grade? la ce ti-a stat gandul cand ai afirmat asta? azi mi-am plimbat copilul pe asfaltul turnat de popoiu...nui asa ca arata bine oraselul decand te-am exmatriculat? esti varza.. sper sa iei sub 10 la suta...de la dan diaconescu.. hahahaha.. tralala..iar mi-e scarba..oi fi iar gravida? noooo ma trece cacarea.. bafta la vot veneticule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei