Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire electorală

Cătălin Nechifor a spus, la Frătăuţii Noi, că şedinţele Consiliului Judeţean vor fi organizate şi în teritoriu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că intenţionează să organizeze şedinţe ale deliberativului judeţean în teritoriu. Nechifor a fost prezent marţi la o acţiune electorală organizată la Căminul Cultural din comuna Frătăuţii Noi, localnicii prezentându-i acestuia mai multe probleme cu care se confruntă, cum ar fi programul de îndiguire sau antenele montate în centrul comunei fără să fie consultaţi de actualul primar. De asemenea, oamenii au pus întrebări despre modernizarea infrastructurii din zonă şi din judeţ, dar şi despre acordarea de subvenţii.

Cea mai importantă cerere a localnicilor din Frătăuţii Noi a fost de a se face publice atât şedinţele Consiliului Local, cât şi cele ale Consiliului Judeţean.

De asemenea, Cătălin Nechifor le-a sugerat crescătorilor de animale veniţi la această întâlnire să înfiinţeze o asociaţie, astfel încât să poată accesa mai uşor fonduri europene şi să li se faciliteze achiziţionarea de utilaje agricole. „Vă văd oameni gospodari şi ştiu că puteţi realiza asta în condiţii optime”, a fost mesajul lui Cătălin Nechifor pentru crescătorii de animale

În ceea ce priveşte şedinţele cu consilierii judeţeni, Nechifor a arătat că întâlnirile cu cei care candidează pentru Consiliul Judeţean Suceava se fac deja în teritoriu, „cât mai aproape e oameni, astfel încât încercăm să răspundem cât mai eficient necesităţilor fiecărei zone”.

La întâlnirea din Frătăuţii Noi au mai fost prezenţi candidatul USL pentru funcţia de primar Gheorghe Ştreangă, vicepreşedintele PSD Suceava, Mihai Reman, precum şi candidaţii pentru funcţiile de consilier judeţean Constantin Boliacu, Brânduşel Nichitean, Gheorghe Iacob şi Ilie Niţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor a spus, la Frătăuţii Noi, că şedinţele Consiliului Judeţean vor fi organizate şi în teritoriu.
 Vizualizări articol: 1120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cătălin Nechifor a spus, la Frătăuţii Noi, că şedinţele Consiliului Judeţean vor fi organizate şi în teritoriu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nichifor...Lipan!! trimis de
(31 mai 2012, 14:45:49
Adevart va graiesc voua... Sedintele Consiliului Judetean Suceava, cand stiimabilul...si deja uitatul....candidat USL, care pune afise cu portetul sau si sigla PSD- uitand si de scaiul PNL=C, are matre dreptate cand spune ca dupa ce va piaerde alegerile in judet, va fi eliberat dinfunctia de sef de PSD, si nu va mai aparea pe listele din toamana a parlamantului...tot PSD, va face simulari..timp de [patru ani( sedinte terapeutice)...in comunele Todiresti( via Costana)...si Cornul Luncii ( via Sasca ). iar daca acolo nu va fi primiot ...mai stim noi un ...locsor...l;a Mitoc...plin de " nebunii "..!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei