Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emisiuni tendenţioase

Plângere penală formulată împotriva conducerii TV Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Emisiunile electorale realizate de reprezentanţii postului TV Rădăuţi, controlat de actualul primar al municipiului, s-au lăsat cu plângeri atât către Parchet, cât şi la Judecătorie. Sesizările au fost depuse de Nistor Tătar, directorul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, şi îl vizează pe redactorul-şef al TV Rădăuţi, Adrian Puha, dar şi pe administratorul acestui post de televiziune.

Concret, Nistor Tătar reclamă modul denigrator în care sunt realizate emisiunile electorale. Pe 24 şi 25 mai 2012, pe post s-a spus că directorul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi ar fi cercetat de Serviciul Teritorial al DNA Suceava, dar şi că a luat credite în numele societăţii pe care o conduce, iar banii i-a încasat personal. O altă acuzaţie adusă lui Nistor Tătar era aceea că încasează sume foarte mari în calitate de director.

Directorul SC Servicii Comunale SA Suceava neagă toate aceste afirmaţii făcute la TV Rădăuţi şi le califică drept „aberaţii”.

În consecinţă, Nistor Tătar a solicitat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi să-i cerceteze penal atât pe redactorul-şef, cât şi pe administratorul TV Rădăuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de insultă şi calomnie.

„Apreciez că au fost puse în pericol relaţiile destinate asigurării unor valori sociale, şi anume cele vizând demnitatea umană, prejudiciile care-mi sunt aduse fiind de ordin moral”, se arată în plângerea înaintată de Nistor Tătar.

În paralel, directorul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi a depus o cerere de chemare în judecată şi la Judecătoria Rădăuţi. Pentru afirmaţiile nefondate şi denigratoare făcute pe postul TV Rădăuţi, Nistor Tătar cere despăgubiri de 500.000 de lei de la redactorul-şef şi de la administratorul postului local de televiziune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plângere penală formulată împotriva conducerii TV Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Plângere penală formulată împotriva conducerii TV Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Televiziune ceausista trimis de
(31 mai 2012, 15:41:35
Aceasta caricatura de televiziune ar trebui desfiintata. Doamnelor, domnilor si domnisoarelor, daca vreti sa stiti cum functiona televiziunea inainte de 89, va rog sa urmariti TV Radauti. Inainte de 89 il aveam pe ecran numai pe Ceausescu si slugoii politicii intelepte a PCR, acuma avem parte numai de distinsa prezenta a primarului Olarean si a trupei de ''meseriasi'' care-l lauda din orice pozitie si prezinta numai realizari de ei stiute. O rusine.
2.   Sobolani simt ca se scufunda corabia . trimis de
(31 mai 2012, 16:27:30
Am vazut circul din consiliul local si radauteni s-au saturat de acest ,,spectacol'' si vor ca sa destrame cuibul celor ce au realizat acest lucru .
3.   Observatie trimis de
(31 mai 2012, 16:29:39
observ ca sunteti foarte activ in a comenta pe acest site. sunteti platit la numarul de cuvinte sau la numarul de mesaje?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei