Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Peste două sute de alegători din Zamostea au spus că susţin candidatura lui Cătălin Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste două sută de persoane din comuna Zamostea au participat, marţi, la o întâlnire electorală cu liderul PSD Suceava şi candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul Cătălin Nechifor. Oamenii i s-au plâns acestuia că în ultimii ani de guvernare PDL la nivel central, dar şi de administraţie PDL la nivelul judeţului nu au fost sprijiniţi, astfel încât produsul agricol din zonă să fie cel care să ducă la creşterea nivelului de trai şi la dezvoltarea localităţii.

În discuţiile cu locuitorii comunei Zamostea, candidatul USL pentru preşedinţia CJ Suceava le-a răspuns că USL îşi doreşte dezvoltarea agriculturii, aceasta fiind şi principala preocupare a sucevenilor.

Nechifor le-a sugerat localnicilor să se constituie într-o asociaţie din care să facă parte fermieri şi agricultori din mai multe localităţi, astfel încât să poată atrage cât mai multe proiecte cu fonduri europene şi guvernamentale pentru înfiinţarea de silozuri.

„Noi, USL, nu ne-am propus să facem telegondole la Zamostea, ci trebuie să facem agricultură”, a spus Nechifor, care le-a reamintit locuitorilor din Zamostea că „noi nu am tăiat din pensii, noi am dat pensii. Noi nu am dat oameni afară, noi am făcut angajări. USL susţine agricultura şi ştim că o altă şansă nu avem.  Suntem foarte buni gospodari, ştim să facem agricultură, însă nu avem cui vinde recolta. De aceea trebuie să facem o lege ca în Polonia, prin care magazinele mari sunt obligate să aibă pe rafturi cel puţin 40 la sută din produsele alimentare naţionale”.

La această întâlnire electorală, candidatul USL pentru funcţia de primar din Zamostea, Vasile Al. Haliuc, le-a explicat locuitorilor importanţa administraţiei publice pentru fiecare cetăţean şi în special cât de important este ca administraţia publică judeţeană să fie corectă şi să sprijine echilibrat toate zonele judeţului.

Alături de Cătălin Nechifor au participat la dezbatere candidaţii USL pentru funcţiile de consilier judeţean Brândușel Nichitean, Gheorghe Iacob și Constantin Boliacu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste două sute de alegători din Zamostea au spus că susţin candidatura lui Cătălin Nechifor.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste două sute de alegători din Zamostea au spus că susţin candidatura lui Cătălin Nechifor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari zamostea! trimis de
(31 mai 2012, 14:52:01
Ati avut onoarea deosebita sa-l primiti pe Brandusel...7 voturi....onoare unica...caci sarcul electrician ...urca...tot urca pe stalpi...si cand sa pune becul..sa faca si el ...lumina...pica cu funduletul mic...in codul penal. Si ca o ultima precizare..nespusa si nestiuta de nimeni ptr ca va fi bomba....imediat premergatoare zilei alegerilor...
Domnul; Haliuc Vasile- candidat PSD, a promis ca va aduce in noaptea de 9 spre 10 iunie...orele 23, cate un petic nou fierbinte cu trei trandafiri, ptr a fi aplicat pe cizmele...de cauciuc...primite acum 4 ani.Cine nu mai are cizme...poate aplica pe...maini, limba si ...chiar direct pe ...bodolane...daca nu are tenisi. ( grija mare...caci peticul are cod de bare...care se citesc si se voteaza singure...cand intrati in sala de vot...) Asa ca...la vot-ca cu voi!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei