Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2012 - Anul XVII, nr. 114 (5019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Olărean şi preşedintele Flutur s-au întâlnit cu cetăţenii municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a avut pe parcursul zilei de joi, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, o serie de întâlniri cu cetăţenii din Rădăuţi, întâlniri în care au fost abordate problemele cu care se confruntă cei peste 20.000 de locuitori ai urbei.

Atât la întâlnirea cu rădăuţenii care locuiesc în zona Toloacă, cât şi la cele din cartierele Hurmuzachi şi Obor, Olărean, care candidează pentru al doilea mandat de primar, a discutat despre proiectele pe care şi le-a propus în viitorul mandat, proiecte care au ca suport tocmai dorinţele şi solicitările rădăuţenilor.

Primarul rădăuţean a amintit despre reabilitarea a mai mult de o sută de străzi din municipiu, de extinderea reţelei de apă-canal în majoritatea locuinţelor din Rădăuţi, despre realizarea şoselei de centură şi de continuarea programului de reabilitare termică a blocurilor. Pentru că există multe solicitări de locuinţe din partea familiilor tinere, Olărean şi-a propus construirea în continuare a unor blocuri tip ANL şi nu a omis nici refacerea şi modernizarea centrului istoric, finalizarea lucrărilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice, realizarea de noi parcări de cartier, dar şi atragerea de fonduri externe nerambursabile. Aurel Olărean a ţinut să menţioneze sprijinul pe care l-a primit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, cât şi faptul că „rădăuţenii îl susţin pe actualul şi viitorul preşedinte de Consiliu Judeţean, Gheorghe Flutur”.

 

Flutur: Aurel Olărean a realizat multe lucruri importante pentru Rădăuţi în aceşti patru ani

La întâlnirea din zona Toloacă, unul dintre participanţi l-a întrebat pe Olărean dacă e convins că a ales cea mai bună formulă pentru lista candidaţilor pentru Consiliul Local.

„Domnule primar, eu vă aleg pe dumneavoastră, dar mă întreb dacă aţi ales cei mai buni oameni pentru Consiliul Local, pentru că ştiţi ce s-a întâmplat acolo în ultimii patru ani”, a spus Adrian Vlonga, cu referire la starea conflictuală dintre primar şi o parte dintre consilieri.

Olărean l-a asigurat că este mulţumit de listă şi crede că noul deliberativ local va funcţiona în condiţii bune.

Preşedintele Flutur a întărit cele afirmate de Olărean: „Aurel Olărean a realizat multe lucruri importante pentru Rădăuţi în aceşti patru ani. Însă s-ar fi putut face mai multe pentru că primarul a vrut, dar consilierii nu au dorit. Prin sprijinul dumneavoastră, cetăţenii municipiului Rădăuţi vor avea un deliberativ care îl va susţine pe primarul Aurel Olărean, care va avea şi tot concursul meu din partea Consiliului Judeţean”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean şi preşedintele Flutur s-au întâlnit cu cetăţenii municipiului.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Primarul Olărean şi preşedintele Flutur s-au întâlnit cu cetăţenii municipiului1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Niste idioti trimis de
(19 mai 2012, 18:26:34
Tin sa multumesc idiotilor care au asistat la aceasta mare intrunire, idioti (a se citi oameni cu multe idei >) care au parcat frumos pe strada pe ambele sensuri de mers, ingreunand circulatia, purtandu-se fix ca niste animale dresate ajunse acolo in intampinarea langarilor de la care isi primesc hrana. (multumirile nu sunt de ordin politic, ci mai degraba civic).
2.   Flutur, primarul universal, mai putin de Falticeni trimis de
(20 mai 2012, 02:39:01
Daca alegatorii ar sti cine a sustinut (si, mai ales, a initiat) proiectele de dezvoltare/investitiile din Radauti, Suceava, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc etc. (mai putin din Falticeni), mai mult ca sigur ca l-ar alege primar pe Flutur la Radauti, Suceava, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc (mai putin la Falticeni). La alegerile din 2008, exceptand Gura Humorului (un caz atipic, Ursaciuc candidand pentru PNL), singura localitate urbana in care candidatul la primarie a tras dupa el lista consilierilor PDL a fost Falticeni. Tofan a avut mai multe voturi decat consilierii lui. Deci Tofan a adus plusvaloare la imaginea consilierilor locali si, implicit, la imaginea consilierilor judeteni si, implicit, la imaginea lui Flutur. Cu toate acestea (sau, poate, din aceasta cauza!), Flutur a sprijinit mult, mult, mult mai putin Falticeni decat celelalte localitati urbane din judet (fara a mai socoti 'metro ☭ ' Dolhasca, intrata 'in cursa' pe ultima turnanta. Flutur i-a servit toate proiectele de dezvoltare primarului Ursaciuc (altfel, ce spunea lumea, pedelehumoreanul Flutur ii pune talpa primarului penelehumorean?), Flutur l-a ingropat in proiecte pe excentricul Olarean (excentric fata de centrul judetului, sa nu se inteleaga altceva!); aici, paranteza: proiectele pentru Radauti au primit finantare direct de la Guvern (reabilitare de strazi, de exemplu), nu a trebuit, ca in cazul municipiului Falticeni (tot reabilitare de strazi) sa se treaca prin nenumarate aprobari pentru finantarea cu bani europeni. Si ar mai fi, dar ideea ramane aceeasi, ce-a fost de spus s-a spus.
3.   Ceata lui Pitigoi trimis de
(20 mai 2012, 14:56:01
Te uiti la ei si te duce gandul la sfintii pictati in biserica. Spasiti si cu un dor nebun de munca, numai ca cineva trebuie sa-i si voteze iar acest lucru este mai greu. Dupa 4 ani de promisiuni, taieri de salarii, disponibilizari, pe de o parte, iar pe alta parte, imbogatitii PDL-ului pe vreme de criza, care vin acum si ne promit si luna de pe cer. Grea misiune si pentru portocalii, dar si pentru alegatori. Mai vorbim dupa alegeri cand atat Flutur cat si Olarean vor fi scutiti de atata truda la CJ sau la primaria Radauti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei