Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2012 - Anul XVII, nr. 114 (5019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rocadă

Direcţia Silvică Suceava are o nouă conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai mare structură silvică din ţară, Direcţia Silvică Suceava, are de ieri un nou director, Sorin Ciobanu, care s-a mai aflat la conducerea acestei instituţii şi în 2009.

Postul de director general al DS Suceava a devenit vacant în urma demisiei lui Mihai Miheţiu, care s-a aflat la conducerea instituţiei din noiembrie 2009 şi până în prezent.

Ceremonia de învestire a noului director a avut loc vineri după-amiază, în prezenţa directorului general al Regiei Naţionale a Pădurilor, Valerian Solovăstru.

Acesta a precizat că a acceptat demisia “din politeţe” a fostului şef al Direcţiei Silvice Suceava, Mihai Miheţiu, şi a numit cât se poate de rapid un nou director, deoarece ocuparea acestei funcţii era una de prioritate maximă.

“Trebuie asigurată continuitatea la conducerea acestei structuri silvice, cea mai mare din ţară, care are o importanţă vitală pentru RNP. Este nevoie de stabilitate la conducerea unei direcţii care are 1.270 de angajaţi”, a declarat Valerian Solovăstru.

Sorin Ciobanu a revenit pe postul de director după ce în ultimii trei ani a ocupat tot un post de conducere, fiind şeful Ocolului Silvic Marginea.

Acesta a precizat că intenţionează să continue lucrurile bune demarate de conducerile anterioare şi să aducă schimbări doar în sectoarele unde există eventuale deficienţe.

“Voi continua cu echipa actuală de conducere lucrurile bune începute şi eventuale schimbări vor apărea pe parcurs, dacă vor fi necesare din cauza unor disfuncţii. Nu vin cu gândul să fac schimbări radicale nici la nivelul structurilor de conducere a direcţiei şi nici la ocoalele silvice. În nici un caz nu se fac schimbări pe criterii politice, singurele criterii care se iau în calcul sunt cele ale competenţelor profesionale”, a declarat şeful Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu.

Noul şef al Direcţiei Silvice a absolvit în anul 1986 Facultatea de Silvicultură din Braşov, după care şi-a desfăşurat activitatea ca inginer şef de district la Ocolul Silvic Suceava. Sorin Ciobanu a mai ocupat funcţiile de responsabil fond forestier la Ocolul Silvic Adâncata, iar în perioada 1994 – 1996 a activat în mediul privat la o firmă care avea ca obiect de activitate exploatarea şi prelucrarea lemnului. În anul 2001 a fost numit şef al Ocolului Silvic Pătrăuţi, iar în perioada 2003 – 2005 a ocupat funcţia de director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava. Sorin Ciobanu a mai ocupat funcţia de director general al DS Suceava în perioada februarie - octombrie 2009, când a fost înlocuit în funcţie de Mihai Miheţiu, care acum va reveni la conducerea Biroului de Pază a pădurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Silvică Suceava are o nouă conducere.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 28 voturi
Direcţia Silvică Suceava are o nouă conducere4.7528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AVERTIZARE COD ROSU trimis de
(19 mai 2012, 16:24:46
MAI DOM' SOLOVASTRU,AI O PROBLEMA MARE,INCA NEREZOLVATA-ARIA PROTEJATA P.CAILOR,FD.MOLD.-,,TRANSFERAT LA BREAZA.ITI AMINTESTI ,,TROCU''???
ART 16 CONST.ROMANIEI!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei