Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2012 - Anul XVII, nr. 114 (5019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Flutur: Secretul succesului nostru în judeţul Suceava a fost echipa pe care am avut-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat din partea PDL, consideră că succesul în plan administrativ din ultimii patru ani, atât în judeţ, cât şi în municipiul Suceava a fost asigurat de echipele pe care el şi Ion Lungu le-au avut în Consiliul Judeţean, respectiv Consiliul Local.

Flutur a spus, la o întâlnire cu sucevenii din cartierul Burdujeni, că toate marile proiecte care s-au realizat în municipiul şi în judeţul Suceava au fost posibile, în primul rând, datorită majorităţii pe care PDL a avut-o în deliberativul judeţean şi cel local.

„Secretul succesului la noi în Suceava a fost că şi Ion Lungu, şi eu, am avut majoritate în Consiliul Judeţean şi Consiliul Local. Nu am avut nevoie să mă împrumut de voturi de la adversari”, a spus Flutur.

El a adăugat că un exemplu cu privire la modul în care a lucrat această echipă de consilieri a PDL este proiectul de modernizare a Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea.

„Am să dau un exemplu. Cei din Iaşi spuneau: <Flutur ne-a luat banii de la aeroport şi i-a dus la Suceava>. Nu e adevărat. Sunt bani şi pentru ei. Dar ei nu se înţelegeau în Consiliul Judeţean, pentru că Simirad nu avea majoritate. Şi se certau cât de lungă să fie pista şi nici azi nu au proiectul făcut, pentru că nu trecea în Consiliul Judeţean. În Suceava, mulţumesc lui Dumnezeu, am avut majoritate în Consiliul Judeţean şi am putut să facem aceste proiecte. Şi Ion Lungu la fel a făcut proiecte, pentru că a avut Consiliul Local”, a spus Gheorghe Flutur.

El a făcut un apel la sucevenii care îl vor vota pe el şi pe Ion Lungu să voteze şi echipele PDL de consilieri judeţeni şi locali.

 

Flutur: „Am văzut, mai nou, că unii consideră o greşeală că ai adus mulţi bani în judeţ”

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că dacă în acest mandat atât el, cât şi Ion Lungu, au fost preocupaţi de proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii, următorul mandat va fi pentru atragerea de investitori.

„Va trebui şi mai mult să ne zbatem pentru investitori, pentru a crea locuri de muncă. Am făcut-o şi până acum, dar să ştiţi că nu e uşor. Cu toate acestea, trebuie să se ştie că s-au făcut extrem de multe lucruri în Suceava, atât în municipiu, cât şi în judeţ”, a mai declarat candidatul PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Gheorghe Flutur a subliniat că valoarea proiectelor aduse în judeţul Suceava pe perioada mandatului său depăşeşte suma de un miliard de euro.

„Probabil de aici ni se trage şi invidia. Sau am văzut, mai nou, că unii consideră o greşeală că ai adus mulţi bani în judeţ. Judeţul ăsta rămăsese mult în urmă. Şi trebuie să le spun adversarilor politici că timp de 18 ani, PSD nu a adus bani aici. A adus politruci care nu erau de aici, cum ar fi Cozmâncă, Mohora şi alţii, care au venit şi au candidat pe listele de aici şi nu prea i-a interesat ce se întâmplă cu judeţul nostru”, a mai spus Flutur.

 

Ioan Bălan: „Trebuie să-i alegeţi pe cei mai buni”

Şeful de campanie al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, i-a îndemnat pe alegătorii suceveni ca pe data de 10 iunie 2012 să-i aleagă „pe cei mai buni, adică pe Gheorghe Flutur şi Ion Lungu”.

El le-a transmis simpatizanţilor PDL veniţi la întâlnirea din Burdujeni să le explice prietenilor şi cunoştinţelor că nu trebuie să-şi irosească votul, ci să-i aleagă pe cei care au demonstrat deja în timpul actualului mandat. „Vreau să vă spun o chestiune simplă, care m-a durut, şi cu siguranţă aţi simţit la fel ca mine. Cu câteva săptămâni în urmă o domniţă de pe la turism, de prin Constanţa, se întreba ea aşa, <oare ce se întâmplă în Suceava, în Bucovina, de vin atâţi turişti>? Cu siguranţă că ea nu a venit aici, pentru că dacă ar fi fost ar fi văzut că în Bucovina se întâmplă foarte multe lucruri, că sunt oameni gospodari, că sunt proiecte şi că îl avem preşedinte pe Gheorghe Flutur şi primar pe Ion Lungu”, a spus Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Secretul succesului nostru în judeţul Suceava a fost echipa pe care am avut-o.
 Vizualizări articol: 705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 6 voturi
Flutur: Secretul succesului nostru în judeţul Suceava a fost echipa pe care am avut-o1.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
(19 mai 2012, 15:22:03
ACEEASI PLACA CA SI IN 2008,CU ,,SUBIECTII PSD''.CINE SA TE MAI CREADA?ATI FOST LA PUTERE TREBUIA DOAR SA DATI LEGEA LUSTRATIEI.
NU VA ESTE CLAR CA SUNTETI O BANDA DE ACTIVISTI HOTI,INFILTRATI IN PARTIDE?
PTR VOI ,DOAR ROTATIA LA PUTERE CONTEAZA!
UN WEEK END LUSTRABIL!
1.1  RE: COMPLETARE trimis de
(20 mai 2012, 09:53:48
Iar porcimea merge pana la a musca mana care l-a hranit. Sa il intrebati pe Flutur, de ce varu-su nu scrie pe niciun afis electoral ca e PDL? Ii e rusine? In plus, s-a vopsit cu verde. Jenant. Asta e adevarata fata a clanului Flutur.
2.   INTREBARE,INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(19 mai 2012, 16:50:15
RUSIA ARE APROX.30 MLD. DE TONE DE DESURI TOXICE SI RADIOACTIVE!
NU II PUTEM AJUTA ,CUMVA,PE ,,FRATII'' NOSTRI SA SCAPE DE ELE???
AVEM ATATEA CARIERE,MINE SI PESTERI!
3.   Marili rializari... trimis de
(19 mai 2012, 19:01:44
Ati facut oua boite si tirbusoane care nu folosesc nimanui,poate doar orgoliilor voastre bolnave.Noi toti cetatenii Sucevei suntem ingroziti ca platim cea mai mare taxa de salubritate ca voi sa duceti pe banii nostri gunoiul la Botosani,sa faceti voi si Prigoana punga mare.De GROAPA DE GUNOI de la Moara nu spuneti nimic,iar ziaristii fripturisti si slugarnici nu va supara cu intrebari incomode...Lungu se lauda cu schimbarea tevilor si a canalizarii,dar avariile se tin lant,iar tot orasul miroase a rahat!Nu suntem prosti,stim ca proasta calitate a lucrarilor se datoreaza comisionului,care in vremurile astea ciudate portocalii a ajuns la 40% din valoarea lucrarii!!!!
4.   Care secret? poate succesuri! trimis de
(19 mai 2012, 19:32:55
secretul succesului?!

cum adica succes? cumva la suceava nu s-au taiat pensii, salarii?

ti se pare un succes tovarase flutur ca la suceva nu exista nici macar un executor cu sange in instalatie care sa-si faca treaba si sa execute un singur cont al statului pt banii pe care i-ati furat de la bugetari?
unde este statul de drept?
succesul este de fapt ca ati reusit sa spalati sume uriase de bani publici.
iar daca eu n-am dreptate, DE CE jurnalistii n-au acces si sunt ´´sfatuiti elegant´´ sa-si caute de treaba cand vine vorba de devizele marilor lucrari efectuate ´´cu mare succes´´ in suceava?

secretul este ca zeci de mii de metri cubi de masa lemnoasa au fost rasi de pe muntii din carlibaba pana la ciocanesti!!!!!!!!!!!

de ce nu se pot replanta zeci de mii de puieti pe muntii defrisati cu salbaticie?
pt. ca IN ACTE padurile figureaza ca sunt la locul lor!

asta este realitatea PD-L, nu gogosi ce vindeti voi oamenilor.in ultimii 3 ani romania a fost furata masiv si cu salbaticie, iar rezultatele se vad!
5.   Succesuri inconfundabile trimis de
(20 mai 2012, 00:35:15
si, apropo...tovarase flutur, cu bune si cu ne_bune...este adevarat ca ai facut o plimbare cu elicopterul cu un tovaras onofrei, cu ceva timp in urma?

se vede treaba ca ´´vizita de lucru´´ a fost un mare succes...in sensul in care padurile pe atunci virgine de pe traseul d-voastra aerian...acum au disparut...iar zona ciocanesti-carlibaba-tibau se pare ca va este foarte cunoscuta...o zona de mare succes, de altfel.

toate multe nenorociri de care se pare ca nu sunteti straini vi se vor imputa. si nu veti mai putea ascunde nimic cand doamna cu coasa o sa anunte sfarsitul.

pt ca nici nu mananca omul cu zece guri si nici nu traieste o mie de ani!
6.   GRIPA AVIARA!!!!!!! trimis de
(21 mai 2012, 18:34:11
Ce-ati facut cu puii care n-au avut gripa aviara?
Dar cu padurile ???? De ce sunt golasi Carpatii nostri?

Asta a fost rasplata d-le Flutur, Ne-ati saracuit de tot!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei