Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2012 - Anul XVII, nr. 114 (5019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Lungu i-a îndemnat pe suceveni să nu creadă în dezinformările USL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat, a făcut un apel la suceveni să nu creadă în diversiunile şi dezinformările pe care USL le va face în această campanie electorală.

Lungu a declarat, la o întâlnire pe care a avut-o cu alegătorii din cartierul Burdujeni, că are informaţii clare, chiar din „tabăra USL”, că atât liberalii, cât şi social-democraţii vor începe o campanie de denigrare a candidaţilor PDL.

„Adversarilor politici, celor de la USL nu le rămâne decât să ne denigreze şi să înceapă o campanie de dezinformare la adresa noastră”, a subliniat Ion Lungu. El a arătat că un exemplu în acest sens a fost scandalul izbucnit joi în Bazarul Sucevei între comercianţi şi echipele de control, când la un moment dat a apărut un zvon că el ar fi fost cel care a comandat verificările.

„Acolo în Bazar au fost echipe de control şi la un moment dat s-a dat acest zvon că primarul i-a trimis pe acei oameni la control în Bazar. Un lucru total neadevărat, aş spune că este un act de josnicie. Eu ca primar nu am competenţe în acest sens. Nu am făcut-o niciodată, atât timp cât am fost la putere, şi nu am cum să o fac acum, când suntem în opoziţie”, a declarat Lungu.

El a arătat că Bazarul Sucevei a reprezentat întotdeauna o prioritate, amintind de investiţiile făcute în modernizarea acestui centru comercial, dar şi de faptul că în curând vor fi făcute investiţii pentru a se asigura căldura în Bazar.

 

Lungu: Strategia USL este de a teroriza comercianţii din Bazar

Ion Lungu a făcut un apel la adversarii săi politici, în special de la USL, să nu-i folosească pe suceveni în această campanie electorală. „Să nu ne folosim de necazurile oamenilor în bătălia electorală. O spun cu toată fermitatea. Am informaţii clare din culisele USL că în strategia lor de campanie electorală există şi acest lucru, de a teroriza comercianţii din Bazar, de a închide Bazarul, în aşa fel încât să smulgă Bazarul, din punct de vedere electoral, din mâinile lui Ion Lungu. Eu sunt convins că oamenii de bună-credinţă din Bazar înţeleg exact ce se întâmplă acolo. Şi vreau să-i asigur că voi lupta până în pânzele albe pentru ca acest Bazar din Suceava să existe, în condiţii de legalitate, pentru ca oamenii de acolo să-şi poată câştiga pâinea”, a mai spus candidatul PDL pentru funcţia de primar al Sucevei.

Pe de altă parte, Ion Lungu a făcut un apel la suceveni să nu creadă în dezinformările prezentate „la postul de televiziune al familiei Băişanu”. Lungu a făcut referire la postul Plus TV, precizând că acesta este al familiei lui Alexandru Băişanu, contracandidatul său de la USL.

„De când Alexandru Băişanu este candidat la Primăria Suceava, lucrurile la această televiziune sunt prezentate tendenţios şi într-un mod jignitor la adresa mea şi a PDL. Să spunem cetăţenilor că ceea ce se spune la televiziunea Plus nu se pune. Nu se pune, pentru că este postul domnului Băişanu”, a spus Lungu, care a mai adăugat că va boicota acest post de televiziune şi nu va mai participa la emisiunile Plus TV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu i-a îndemnat pe suceveni să nu creadă în dezinformările USL.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 4 voturi
Lungu i-a îndemnat pe suceveni să nu creadă în dezinformările USL1.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 19:30:29
Da da..trebuie sa credem in continuare pacalelile lui FLutur si Lungu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei