Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2012 - Anul XVII, nr. 114 (5019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Neacordare de prioritate

Două tinere moarte şi încă cinci răniţi, după un groaznic accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două tinere au murit, iar alte cinci persoane au fost rănite după un groaznic accident rutier petrecut joi noapte, pe DN 17 A, în apropiere de Horodnic de Sus.

Printre răniţi se află şi doi copii, unul dintre ei, în vârstă de doar 3 ani, care se afla în braţele mamei, care a decedat, fiind în stare foarte gravă. Accidentul s-a produs în jurul orei 22.40, din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate, consecinţele tragediei fiind amplificate însă şi de viteza cu care rula cealaltă maşină. 

 

Impact nimicitor

Omul de afaceri rădăuţean Beniamin Nistor, în vârstă de 33 de ani, conducea un autoturism Audi, în maşină mai aflându-se încă cinci persoane. Este vorba de soţia sa, de doi copii minori ai acestora, dar şi de fratele şoferului, împreună cu soţia sa, însărcinată în luna a VI-a.

Conform anchetei poliţiei, şoferul de 33 de ani se afla pe drumul cu prioritate, DN 17A, iar la intersecţia cu DC 34 i-a ieşit în faţă un autoturism Ford, care era condus de Oana Elena Coroamă, o tânără în vârstă de 24 de ani, din Voitinel.

Impactul dintre cele două maşini a fost nimicitor. Motorul autoturismului Ford a zburat de sub caroserie, bucăţi din cele două maşini împrăştiindu-se pe câmp, pe mai bine de 100 de metri. Inclusiv cele două autoturisme au ajuns pe câmpul din afara drumului, cel puţin autoturismul Ford fiind distrus aproape în totalitate.

Conform unor martori, Beniamin Nistor urma să-şi lase copiii acasă şi apoi să plece cu ceilalţi înspre Bucureşti, în aceeaşi noapte.

 

Tânăra care nu a dat prioritate şi soţia omului de afaceri au murit

Echipajele medicale ajunse la faţa locului le-au găsit pe două dintre victime decedate. Este vorba de tânăra de 24 de ani din Voitinel, cea care nu a acordat prioritate la ieşirea de pe drumul comunal, şi de Daniela Nistor, în vârstă de 30 de ani, soţia omului de afaceri Beniamin Nistor, care se afla pe scaunul din dreapta faţă.

Băieţelul de 3 ani al cuplului, care se afla în braţele mamei, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Tot la Spitalul Judeţean Suceava, cu răni grave, au ajuns şi Beniamin Nistor, diagnosticat cu multiple contuzii şi cu fractură deschisă gambă dreaptă, şi Adina Nistor, de 23 de ani, femeia însărcinată, preluată de medici în şoc traumatic şi cu fractură la un picior. Ceilalţi doi răniţi, cu leziuni mai uşoare, au fost internaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi.

 

Trei dintre răniţi, transferaţi la un spital din Capitală

Ulterior, pe parcursul zilei de ieri, cei trei pacienţi ajunşi la Spitalul Judeţean au fost transferaţi la un spital din Bucureşti. Mutarea s-a făcut la solicitarea familiei, cei doi adulţi fiind transportaţi cu ambulanţele, iar copilul de 3 ani cu un elicopter.

La momentul externării din Spitalul Judeţean, Beniamin Nistor era în stare stabilă, la fel şi tânăra de 23 de ani, Adina Nistor, despre evoluţia sarcinii acesteia medicii evitând să se pronunţe.

În ceea ce-l priveşte pe copilul în vârstă de 3 ani, prognosticul era rezervat, deşi totuşi existau şi speranţe că lucrurile ar putea evolua pozitiv. Micuţul era în comă, cu leziuni cerebrale, evoluţia sa din următoarele zile urmând a fi hotărâtoare.    

 

Ancheta Poliţiei Rutiere

Din punctul de vedere al Poliţiei Rutiere lucrurile sunt clare. Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Subcomisarul Anca Iacob, ofiţer de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, care a efectuat ancheta de la faţa locului, a declarat: „Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, respectiv autoturismul marca Ford nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Audi, care circula dinspre Rădăuţi spre Marginea. Urmează ca expertiza care se va efectua să stabilească viteza şi alte posibile cauze ale producerii accidentului”.

Poliţia precizează că şoferul de 33 de ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două tinere moarte şi încă cinci răniţi, după un groaznic accident rutier.
 Vizualizări articol: 997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Două tinere moarte şi încă cinci răniţi, după un groaznic accident rutier3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Condoleante! trimis de
(19 mai 2012, 12:47:03
Viteza ucide, la fel si neatentia in condus!
Eu cred ca a fost vorba si de viteza nu numai de neacordare de prioritate , in conditiile in care in interesectia repectiva vizibilitatea este una crescuta pentru ambele artere!
2.   Jenant... trimis de
(19 mai 2012, 15:55:44
Formularea celei de-a doua propozitie din articol e de toata jena...Paiule,romana ai facut-o la FF,la fel ca primarul ISE-ul?
3.   ??????? trimis de
(19 mai 2012, 16:16:23
E tare de tot a doua propozitie din articol.
4.   Agramatul monitorului trimis de
(19 mai 2012, 16:40:09
Lasa beutura frate...........nici nu mai vezi ce scrii in campania electorala! Auzi la el......
" Printre răniţi se află şi doi copii, unul dintre ei, în vârstă de doar 3 ani, care se afla în braţele mamei, care a decedat, fiind în stare foarte gravă."

Exact ca un alt tantalau consacrat " ABCDAR " - luativa de mina...........Eminescu ar fi invidios pe voi..........macar ala bolnav fiind si tot le mai potrive " merg pe gard/de drum ma tin/ si cu subtioara in paine/ nu ma latra nici un caine........
papagali ce m,ai !!!!!!!!!!
4.1  RE: Agramatul monitorului trimis de
(20 mai 2012, 01:02:14
"luativa", "mina" ... pfuu
4.2  RE: Agramatul monitorului trimis de
(20 mai 2012, 22:14:11
de la beat carciuma vin , merg pe gard -de drum ma tin , dau cu caini in bolovani , sa ma apar de dusmani
5.   Comentariu trimis de
(19 mai 2012, 17:36:35
din fatza boului shi al shoferului roman sa te feresti cum sa vezi cand unu merge cu 200 la ora ,acu il vezi departe acu il vezi in tine la strazile noastre ne trebe 200 la ora shi apropo semaforu ii prea scump o sa ajunga crucile pana in orash pana monteaza unu !
6.   Din tara pailor trimis de
(20 mai 2012, 12:26:28
Paiule..cand iesim la o rachie ?
7.   Scaunele isofix obligatorii trimis de
(20 mai 2012, 14:54:14
nai ce cauta copilul ala in bratele femeii?....trebuia sa fie in scaunul pentru copii.....in rest ....viteza si neatentia.....
8.   Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 23:42:40
Oameni buni....noi nu suntem Dumnezeu pentru a judeca pe aproapele nostru...El e singurul care o sa ne judece pe noi... Indiferent de ce viteza a avut unul sau celalalt, trebuie sa intelegem ca fiecare dintre noi are un sfarsit, poti sta in fata pc-ului sa mori si gata, cand se apropie ceasul  ☭ ..nu te poti lupta cu el....
9.   Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 23:45:18
Ceea ce ne ramane noua, cititorilor, este sa facem o cruce pentru ei sa zicem Dumnezeu sa ii ierte, sau fiecare dupa religia sa, sa zica ce doreste, sa luam aminte la cele intamplate si sa ne incredem mai mult in Dumnezeu si sa ne rugam pentru binele nostru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei