Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îmbărbătare

Flutur: „Un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat ieri, la lansarea naţională a candidaţilor acestui partid pentru alegerile locale, că un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti. Flutur, care candidează pentru cel de-al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, le-a transmis candidaţilor PD-L că alegerile nu se câştigă la talk show-uri sau la simpozioane, ci prin discuţii directe cu alegătorii. El a subliniat că, deşi trece printr-un moment mai greu, PD-L este un partid care ştie să se mobilizeze în astfel de situaţii.

„După intrarea în Uniunea Europeană am câştigat toate alegerile şi am fost singuri împotriva tuturor. E adevărat, avem adversari mulţi, dar trebuie să ştiţi un lucru. Un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti, şi asta o vom vedea la aceste alegeri. Eu sunt convins de acest lucru”, a spus prim-vicepreşedintele PD-L.

 

Flutur: USL nu a preluat guvernarea legitim, în urma unor alegeri

Gheorghe Flutur a adăugat că în perioada următoare vor trebui mobilizate sutele de mii de membri ai PD-L şi i-a sfătuit pe candidaţi să iasă pe uliţă, pe scări de bloc şi în cătune pentru a vorbi cu oamenii. „Întorşi acasă, trebuie să mobilizăm sutele de mii de membri de partid, şi să vă dau un sfat prietenesc. Alegerile se câştigă mai puţin în talk show-uri sau la simpozioane. Se câştigă mai mult pe uliţe, în cătune sau pe scări de bloc. Alegerile se câştigă în discuţii cu cetăţenii”, a declarat Flutur.

El le-a mai transmis candidaţilor PD-L să aibă curajul să le explice oamenilor ce s-a făcut bine pentru oameni. Liderul PD-L a arătat că USL preia guvernarea României în urma unui accident. „Ei nu vin la guvernare legitim, prin nişte alegeri”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a arătat că USL preia guvernarea prin crearea unei „majorităţi de troc”.

„Această majoritate artificială făcută peste noapte va apăsa greu pe umerii lor. Şi dacă îmi permiteţi, eu le cer parlamentarilor noştri, în numele aleşilor locali, să intre alături de noi în tranşee. Să monitorizeze şi să nu slăbească Guvernul care a promis foarte multe, pentru că în felul acesta în noiembrie putem şi vom câştiga alegerile parlamentare, ca să putem guverna împreună. Avem nevoie de guvernări locale cât mai multe ca să putem să dăm guvernarea naţională în noiembrie în acest an”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti”.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: „Un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   3 USL-işti trimis de
( 7 mai 2012, 11:59:55
O fi, că prea le spune. probabil un pedelist fură mai mult decât 3 USL-işti la un loc.
Cred că în campanie le va spune sucevenilor, după modelul Ungureanu : "fiţi fluturii mei". Adio !
2.   Cata dreptate are!!!! trimis de
( 7 mai 2012, 13:03:49
Cunosc personal 4 oameni care locuiesc in acelasi bloc dar 3 sunt in PSD iar 1 e in PNL.Cei din PSD unul are masina mai scumpa, altul are apartament cu 4 camere ,celalalt are un magazin mic de cartier. Cel din PNL are masina scumpa , apartament cu 4 camere,un restaurant in zona ,casa la Sucevita ,restaurant in Mangalia, terenuri agricole si multe multe bijuterii de aur pe care le poarta mandru .Deci flutur are dreptate un pdlist face cat trei din USL.Am uitat sa specific ca toti lucreaza la primarie.
2.1  RE: Cata dreptate are!!!! trimis de
( 8 mai 2012, 10:38:35
Foarte frumos dar cred că ai scris greşit PNL în loc de pedele.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei