Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Posibilitate

Finanţistul Dan Fîrţescu, propus pentru funcţia de prefect al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Fostul şef al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava, Dan Fîrţescu, ar putea prelua funcţia de prefect al judeţului, în locului actualului ocupant al acestui post, Sorin Arcadie Popescu. În cursul zilei de sâmbătă, numele lui Dan Fîrţescu a fost tot mai vehiculat în diverse medii politice, acesta fiind favorit în momentul de faţă pentru a prelua conducerea Prefecturii Suceava.

Faptul că Dan Fîrţescu va fi propus pentru funcţia de prefect al judeţului a fost confirmat şi de preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care ne-a declarat că fostul şef al Finanţelor sucevene este susţinut de către liberali. Băişanu a spus că Dan Fîrţescu este o propunere acceptată atât de PNL, cât şi de PSD.

Liderul liberalilor a apreciat că Fîrţescu este un specialist în finanţe care ar putea să facă faţă cu brio în postul de prefect al judeţului Suceava.

Este posibil însă ca Dan Fîrţescu să nu fie singura propunere a partidelor care fac parte din USL, o decizie cu privire la viitorul prefect al judeţului urmând să fie luată în cursul acestei săptămâni. Liderii USL au anunţat că după învestirea Guvernului condus de Ponta, actualii prefecţi ar urma să fie schimbaţi din funcţie.

În momentul de faţă, Dan Fîrţescu ocupă funcţia de director al Curţii de Conturi din Bistriţa-Năsăud. Fîrţescu a fost şef al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava, după care şef al Administraţiei Finanţelor Publice a Municipiului Suceava. Dan Fîrţescu a candidat în anul 2008 pentru un post de deputat, din partea PNL Suceava.

Fîrţescu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice – specializarea „Finanţe” din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” şi un masterat în administraţie publică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţistul Dan Fîrţescu, propus pentru funcţia de prefect al Sucevei.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finanţistul Dan Fîrţescu, propus pentru funcţia de prefect al Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Întrebare trimis de
( 7 mai 2012, 12:13:39
Cum de a rezistat pe funcţie de conducere sub guvernele pedliste? Poate PSD Suceava ar trebui să se impună mai mult în faţa liberalilor pentru a asigura echilibrul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei