Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Demersuri

Milici îl roagă pe Flutur să rezolve problema exproprierilor la şoseaua de centură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a făcut un apel la preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, să facă toate demersurile care îi stau în putinţă pentru a rezolva problema proprietarilor de terenuri din Şcheia care vor fi expropriaţi în vederea construirii şoselei de centură a Sucevei.

Milici a precizat că proprietarii sunt nedreptăţiţi atunci când li se oferă sume extrem de mici de bani pentru terenurile care li se iau pentru construirea şoselei de centură.

„Fac un apel la preşedintele Consiliului Judeţean, la prim-vicepreşedintele PD-L, la omul care ţine în mână pâinea şi cuţitul în ceea ce priveşte politica din această ţară, şi mă refer aici la domnul Flutur. Realmente îl rog în al 13-lea ceas să intervină personal şi să rezolve problema centurii ocolitoare a Sucevei”, a spus Milici.

El a arătat că şeful administraţiei judeţene a fost unul dintre cei care a participat la inaugurarea fiecărei porţiuni a şoselei de centură, s-a interesat permanent de modul în care se desfăşoară lucrările, motiv pentru care ar trebui să se implice şi acum în rezolvarea problemelor pe care le au expropriaţii din Şcheia.

„Demersul meu nu este unul politicianist sau demagogic, şi o spun cu toată sinceritatea. Dreptatea nu are culoare politică. Domnul Flutur are influenţa pe care o are la Bucureşti, la primul ministru şi la miniştri. Aşa cum s-a reuşit ca, printr-o Hotărâre de Guvern, să se dea o lege strâmbă pentru oameni de la Şcheia, considerăm că tot printr-o Hotărâre de Guvern această nedreptate pentru oamenii poate fi corectată”, a spus Milici.

El a adăugat că problemele de la şoseaua de centură ar trebui să fie rezolvate astfel încât investiţia să poată fi realizată într-un termen cât mai scurt. Pe de altă parte, vicepreşedintele PSD Suceava a apreciat implicarea prefectului Sorin Popescu în rezolvarea divergenţelor care au apărut cu proprietarii de terenuri din Şcheia care urmează să fie expropriaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici îl roagă pe Flutur să rezolve problema exproprierilor la şoseaua de centură.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Milici îl roagă pe Flutur să rezolve problema exproprierilor la şoseaua de centură5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei