Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În USL

Băişanu vrea ca PNL să dea candidatul pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liberalii vor să desemneze viitorul candidat pentru funcţia de primar al Sucevei. Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţie Judeţene Suceava a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care a precizat că în urma sondajelor de opinie realizate în municipiul reşedinţă de judeţ, liberalii ar obţine mai multe voturi decât partenerii social-democraţi din cadrul Uniunii Social Liberale.

Băişanu a arătat că rezultatele din sondajele făcute de liberali arată că PNL devansează PSD cu aproximativ zece procente. El a arătat că, în aceste condiţii, liberalii ar putea să solicite candidatura pentru Primăria Suceava în cadrul viitoarei şedinţe a USL Suceava.

„La Primăria Suceava probabil vom cere candidatura pentru PNL, precum şi în celelalte localităţi unde avem noi primari. În PNL există foarte mulţi oameni care ar putea candida fie la Primăria Suceava, fie la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava”, a declarat Băişanu. Întrebat cine ar putea fi potenţialii candidaţi pentru CJ Suceava, Alexandru Băişanu s-a nominalizat pe el, dar şi pe fostul ministru al Educaţiei Cristian Adomniţei şi pe primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Băişanu a spus că în cursul zilei de astăzi va avea loc o întâlnire între liderii suceveni ai PNL şi PSD, în cadrul căreia urmează să se stabilească care dintre cele două partide va avea candidat pentru Primăria Suceava şi pentru şefia administraţiei judeţene, precum şi paritatea pe viitoarele liste de candidaţi pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Suceava.

Liderul PNL a arătat că în cadrul USL Suceava nu pot fi purtate discuţii cu reprezentanţii PC, pe motiv că organizaţia judeţeană a acestui partid nu există din punct de vedere juridic.

„Esenţial este că cele două partide mari ale opoziţiei se vor întâlni pentru a rezolva problemele viitoarelor candidaturi la nivelul Consiliului Judeţean şi al Primăriei Suceava, lucru absolut necesar pentru viitoarea luptă politică cu portocaliii. Considerăm că acest parteneriat între PSD şi PNL trebuie să fie unul egal cu forţele celor două partide, cu posibilităţile lor de creştere, şi considerăm că dacă în anumite localităţi avem fricţiuni între conducerile celor două partide, acestea vor lua sfârşit imediat după această şedinţă”, a declarat preşedintele PNL Suceava.

 

Băişanu spune că primarul din Vatra Dornei este atacat de PSD-istul Cezar Ioja

Liderul PNL Suceava a adăugat că, în prezent, există unele probleme în municipiul Vatra Dornei, acolo unde social-democratul Cezar Ioja vrea să fie desemnat candidat la primărie din partea USL, în defavoarea actualului primar liberal Ioan Moraru. Alexandru Băişanu a arătat că PNL nu va renunţa la candidaturi în municipiile şi oraşele în care există primari liberali.

„La Vatra Dornei, Cezar Ioja îl atacă în permanenţă pe actualul primar PNL, Ioan Moraru, dorind să candideze din partea USL la primărie. Am avut discuţii cu liderii PSD Suceava şi le-am cerut ca domnul Ioja să înţeleagă că trebuie să existe un parteneriat real între cele două partide”, a arătat Băişanu.

Liderul PNL Suceava a subliniat că în mod sigur actualii primari liberali din Gura Humorului şi Siret, Marius Ursaciuc, respectiv Adrian Popoiu, vor fi viitorii candidaţi ai USL pentru un nou mandat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu vrea ca PNL să dea candidatul pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Băişanu vrea ca PNL să dea candidatul pentru Primăria Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DA! trimis de
(24 iun 2011, 15:54:58
DACA VENITI IAR CU OAMENI DIN ASTIA SIGUR O SA IASA IAR LUNGU PRIMAR!!!
CHIAR NU AVETI OAMENI CARE GANDESC ACOLO ????
1.1  RE: DA! trimis de
(24 iun 2011, 20:28:49
Evident ca nu! Korvele au plecat la PDL si restul, au fost sicanati de Flutur de au plecat unde a intarcat nutu iapa.
O sa ia PNL primaria la SV cu tolomacul de Baisanu care pupa poala lui Lungu-Flutur, cand o sa-mi vad eu ceafa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei