Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2011 - Anul XVI, nr. 79 (4677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Luhan îi invită pe tineri să acceseze programul „Erasmus pentru tinerii antreprenori”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PD-L de Suceava, Petru Luhan, a anunţat că va sprijini programul european „Erasmus pentru tinerii antreprenori”. Vicepreşedinte al tinerilor europarlamentari PPE, Luhan a spus că programul îşi propune să stimuleze spiritul antreprenorial, competitivitatea şi dezvoltarea companiilor nou înfiinţate, precum şi ale întreprinderilor mici şi mijlocii din Uniunea Europeană. „Programul reprezintă o şansă pentru tinerii întreprinzători care doresc să lanseze sau să dezvolte o afacere. De asemenea, este o oportunitate pentru tinerii români care doresc să beneficieze de experienţa în afaceri a altor tineri europeni sau a întreprinderilor europene moderne. Sunt convins că, aşa cum programul Erasmus pentru mobilitate universitară a avut un succes enorm în rândul tinerilor din România, şi acest program european se va bucura de o largă participare din partea tinerilor români”, a declarat Petru Luhan.

El a precizat că tinerii din România se pot informa cu privire la „Erasmus pentru tinerii întreprinzători” pe site-urile de internet www.erasmus-antrepreneurs.eu sau www.luhan.ro, unde pot să aplice pentru a beneficia de schimbul de experienţă oferit prin acest program. "Voi avea mai multe întâlniri cu organizaţiile de tineri din România şi îi voi încuraja să participe la acest program. Pentru România este esenţial ca în această perioadă să valorifice fondurile structurale pe care le primeşte de la Uniunea Europeană şi să încurajeze participarea cetăţenilor la acest gen de programe", a mai spus europarlamentarul PD-L.

 

Tinerii pot munci până la şase luni alături de un antreprenor din UE

Luhan a explicat că programul "Erasmus pentru tinerii antreprenori" este o iniţiativă a Comisiei Europene şi a Parlamentului European, prin care tinerilor antreprenori li se oferă şansa unui schimb de experienţă transfrontalier la nivelul Uniunii Europene, în vederea acumulării de experienţă în domeniul afacerilor. De asemenea, antreprenorii experimentaţi pot aplica pentru a-şi diversifica afacerea, pentru a-şi dezvolta activitatea şi pentru formarea unor noi legături la nivel european.

Petru Luhan a precizat că acest program le va permite tinerilor antreprenori europeni să petreacă până la şase luni de muncă alături de un antreprenor experimentat dintr-un alt stat al Uniunii Europene, pentru a învăţa cum să îşi dezvolte şi să îşi îmbunătăţească propria afacere. La acest program pot aplica tinerii care doresc să iniţieze o afacere sau care au iniţiat-o în ultimii trei ani, indiferent de domeniul de activitate al firmei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan îi invită pe tineri să acceseze programul „Erasmus pentru tinerii antreprenori”.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luhan îi invită pe tineri să acceseze programul „Erasmus pentru tinerii antreprenori”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 apr 2011, 11:14:01
Ne trebuie proiecte ? evident că DA
Dar programele sifilitice cu ce ne-ajută ?
Preocuparea pare’n ordine .. da-i anapoda
Oare fiindcă e ... contrafăcută ?

Face valuri nenea ăsta (Luhan )
Dar ... concret ... ( că tot aştept ) ... face ceva ?
Se preface inclusiv că-i sucevean
Pe la Bruxelles (sau pe unde umblă domnia sa )

2.   Zero trimis de
( 5 apr 2011, 14:35:31
Vorbe goale,spuse la...
3.   Bv Luhane trimis de
( 7 apr 2011, 08:12:28
ca nu ai fost prins luand spaga pe la Bruxelles. in rest, nu stii imnul si multe multe..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei