Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2010 - Anul XV, nr. 131 (4422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Bălan: „Avem nevoie de o discuţie sinceră în cadrul PD-L”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, consideră că democrat-liberalii trebuie să dea dovadă de unitate în această perioadă în care veniturile bugetarilor şi pensionarilor vor fi afectate de măsurile de reducere a cheltuielilor. Bălan a spus că pentru ca membrii PD-L să poată explica necesitatea acestor măsuri populaţiei, în rândul democrat-liberalilor este nevoie de o discuţie sinceră, atât cu cei din conducerea partidului, cât şi cu membrii simpli.

„Avem nevoie de o discuţie sinceră în cadrul PD-L. Cred că dacă vom avea o explicaţie foarte clară de la vârf până la ultimul membru, altfel vom explica şi noi altora ce se întâmplă în această perioadă. Cerem oamenilor noştri să explice, dar trebuie ca şi noi să vă explicăm dumneavoastră ce se întâmplă. Astăzi suntem într-o situaţie dificilă. Este foarte greu să explicăm că vi se ia şi e foarte greu să acceptaţi lucrul acesta. Asta în condiţiile în care am avut câţiva conducători care s-au erijat în acei care dau. Iar astăzi vedem efectele acelor momente în care s-a dat prea mult şi haotic”, a declarat Bălan la şedinţa Consiliului de Coordonare al Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L de sâmbătă.

El a arătat că toţi parlamentarii PD-L de Suceava vor susţine în faţa Guvernului şi a conducerii centrale a acestui partid ca măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare să nu-i afecteze pe pensionarii care au pensii mici.

Pe de altă parte, deputatul PD-L a făcut un apel la membrii acestui partid să nu se „predea” cu uşurinţă în faţa atacurilor venite din partea PSD, partid despre care a afirmat că vine cu critici la adresa Guvernului, fără a prezenta soluţii concrete pentru ieşirea din criză a României.

„Eu cred că nu trebuie cu atâta uşurinţă să ridicaţi mâinile sus şi să vă predaţi. Face parte din tactica PSD de a ne intoxica mereu şi a ne spune că va fi din ce în ce mai greu. Dar întrebaţi-i pe ei care este soluţia pe care o propun. Ori, azi nu mai suntem în campanie. Suntem în faţa unei situaţii grave în care România nu poate să ducă la capăt această povară a cheltuielilor imense. Şi dacă nu se iau hotărâri clare, nu se poate ieşi din această situaţie”, a mai declarat Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „Avem nevoie de o discuţie sinceră în cadrul PD-L”.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Bălan: „Avem nevoie de o discuţie sinceră în cadrul PD-L”2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Balan si discutia din PDL trimis de
( 8 iun 2010, 11:11:51
Domnule Balan...sunt stupefiat de ce vreti sa faceti...? Cu cine doriti sa discutati in PDL...?
Cu capusele ordinare ce si-au cumparat locurile in administratia judeteana si ce-a descentralizata...? Ce-o sa va spuna Zorojan, Ungureanu, Juravle...si-anca cati ca ei...care le au cu politica PDL...cum le are...porcul cu bostanul(...a-l de deadura)!!
Asa ca stimabile...ca fost membru de partid democrat de 20 ani, cred va a venit randul...sa va duceti dracului toti ce-ati venit si ati cotropit PD-ul, sa ne lasati la ce-i 18% cat aveam anterios...si sa nu mai spurcati lumea prin judet...dar cu un secretar de partid ca tine...ma mir cum de mai exista PDL...la sav....! Poate astept un drept la replica...?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei