Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2010 - Anul XV, nr. 131 (4422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îndemn

PD-L-iştii, îndemnaţi să nu se lase călcaţi în picioare de PSD, „căruia îi chiorăie maţele şi i s-a făcut dor de putere”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul judeţean al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, le-a recomandat oamenilor săi din PD-L să ţină piept atacurilor venite dinspre PSD şi să nu se lase călcaţi în picioare de un partid „căruia îi chiorăie maţele şi i s-a făcut dor de putere”.

„Am văzut că PSD pregăteşte un mare miting pe 11 iunie. Îi avertizez pe social democraţi la modul cel mai serios că vor avea o mare surpriză din partea PD-L şi că le vom proiecta beneficiarii tranziţiei celor 20 de ani din judeţul Suceava, să vadă lumea cine s-a bucurat de marile privatizări şi marile averi din acest judeţ. Nu vă lăsaţi călcaţi în picioare de un partid care, într-o formă sau alta, 20 de ani a condus România şi acest judeţ şi căruia acum îi este foame, îi chiorăie maţele de foame şi îi este dor de putere. Niciodată nu a vrut să o facă pe faţă şi să-şi asume răspunderea. Dacă au putut, au şantajat PNL din umbră, dar ei au condus, dacă au putut, au intrat în fel de fel de combinaţii şi ei au condus şi acum le e dor de putere?”, a declarat Flutur.

El i-a avertizat pe democrat-liberalii suceveni că nu va fi uşor, însă le-a cerut să fie demni şi fermi, pentru că adevăraţii bărbaţi politici în aceste vremuri de criză se cunosc. Gheorghe Flutur a făcut apel la unitate şi optimism în interiorul partidului.

„Apelul meu este de unitate. Nu vă lăsaţi învinşi şi incomodaţi, că abia am câştigat puterea în judeţ. Fruntea sus şi puneţi-i la punct pe acei opozanţi cărora li s-a făcut dor de putere, dar pe care nu o merită”, a încheiat liderul PD-L Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L-iştii, îndemnaţi să nu se lase călcaţi în picioare de PSD, „căruia îi chiorăie maţele şi i s-a făcut dor de putere”.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PD-L-iştii, îndemnaţi să nu se lase călcaţi în picioare de PSD, „căruia îi chiorăie maţele şi i s-a făcut dor de putere”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incredibil trimis de
( 7 iun 2010, 19:17:09
Lungu ori isi bate joc de noi, ori ne sfideaza total, ca pe niste "fapturi inexistente", ori l-a luat gura pe dinaiunte (specific celor care nu gandesc) si a recunoscut ca aceasta inversunare a lor de a se tine de putere este pentru FOAMEA LOR, nu pentru binele nostru. Sa ne spuna cati bani va cheltui pentru zilele Sucevei, cat a dat pe florile plantate in oras, etc, etc...Si tot indemnul PDL-eilor de a NE LAMURI ca trebuie sa facem sacrificiu pentru tara, e o totala NESIMTIRE. Sa incerce sa ia legatura cu MASELE ca sa le convinga...si apoi vom mai discuta, daca vom mai avea cu cine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei