Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

PSD promite reducerea taxelor şi impozitelor cu 20 la sută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fiscalitatea va fi redusă dacă alegerile prezidenţiale vor fi câştigate de candidatul susţinut de PSD, Mircea Geoană, a declarat liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, afirmând că acest lucru a fost stabilit de Mircea Geoană împreună cu Crin Antonescu şi premierul susţinut de aceştia, Klaus Iohannis. Mîrza a declarat, în conferinţă de presă, că cei trei au schiţat un program de guvernare care prevede eliminarea impozitului minim (forfetar) şi reducerea impozitelor şi taxelor locale cu 20 la sută. „În urmă cu două, trei luni, Guvernul Boc a majorat limitele impozitelor şi taxelor locale, urmând ca autorităţile locale, în aceste limite, să le majoreze pe plan local. Noi le vom reduce cu 20 la sută”, a spus Mîrza. Alte măsuri economice pe care le-ar lua viitorul premier Iohannis, dacă Geoană ar ajunge preşedintele României, ar fi, potrivit lui Mîrza, stimularea iniţiativelor private, a celor care vor repune în funcţiune societăţi comerciale sau vor înfiinţa noi societăţi comerciale, în sensul că şase luni vor fi scutite de impozite şi alte taxe, precum şi stimularea angajatorilor care vor încadra tineri absolvenţi de facultate, prin suportarea de către stat a 80 la sută din salariu, pe termen de un an. Tot tinerilor li se adresează şi programul de 50.000 de locuinţe sociale.

 

Campania electorală degenerează în lupte de stradă

Senatorul Mîrza a mai spus că în această campanie electorală social-democraţii au fost agresaţi, atât verbal, cât şi fizic de PD-L pentru a fi împiedicaţi să-şi promoveze candidatul la preşedinţie şi programul acestuia. Liderul PSD a acuzat că, în urmă cu două zile, la Adâncata, un grup de bătăuşi au lovit tinerii PSD care făceau afişaj. „Sesizată, poliţia ne-a comunicat că lui Mihai Ungureanu şi lui Daniel Gabriel Anton li s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi a fost înaintat dosarul la Parchet”, a spus Mîrza. Acelaşi gen de acţiuni l-a acuzat şi la Frumosu şi Vatra Moldoviţei, unde grupul PSD ar fi fost agresat de democrat-liberali în maşini cu numerele de înmatriculare acoperite cu afişe ale lui Traian Băsescu, iar unul dintre militanţii portocalii s-ar fi întins pe asfalt în faţa microbuzului PSD. „Mă surprinde şi mă miră atitudinile unor primari care consideră localităţile pe care le conduc drept feude personale şi îi iau la întrebări pe cei care merg în campanie electorală. Am informaţii că pădurari şi alte categorii de salariaţi au sarcina să facă liste cu CNP-uri şi copii după buletine de identitate, ceea ce arată pregătiri pentru frauda majoră de duminică. Se mobilizează tineri cărora li se va da alcool şi bani ca să vină duminică să demonstreze alături de fruntaşii PD-L în centrul Sucevei”, a afirmat Gavril Mîrza, care a mai spus că în noaptea de miercuri spre joi au fost vandalizate şi sediile din Botoşani ale PSD şi PNL, deşi sunt amplasate ultracentral, lângă prefectură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD promite reducerea taxelor şi impozitelor cu 20 la sută.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD promite reducerea taxelor şi impozitelor cu 20 la sută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mincinosi ordinari trimis de
( 4 dec 2009, 12:39:00
La cat de mincinosi sunteti o sa scadeti si cota unica cu 20%. Ce mai, o sa ajungem sa ne plateasca noua statul impozit de 4%.
1.1  RE: Mincinosi ordinari trimis de
( 4 dec 2009, 14:23:13
Apropo de cota unica: Geoana a arata ca nici el nu stie ce vrea. Sau mai bine zis, nici el nu stie cum vrea sa minta. Acu vreo 2 luni avea o parere despre cota unica,acum are alta. Penibil si nehotarat, ca de obicei.

Pesedistii cred ca daca au visat ei azi noapte ca reduc taxele, asta se si intampla. Insa ei zic asta, pentru ca sunt multumiti daca sunt votati si de 3 oameni in plus. Ce disperati!
1.2  RE: Mincinosi ordinari trimis de
( 4 dec 2009, 22:48:13
daca scade cota unica cu 20%, desteptule, nu-ti va da statul 4%, se scade 3.2 (atat reprezinta 20% din 16) din totalul de 16% => 16-3.2=12.8%. dar la cat de idioti sunteti voi stati fara griji ca voi veti primi pensie de handicapat cu sigurantza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei