Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Mesaj

Bejinariu îi transmite şefului IPJ să facă parteneriat cu legea, nu cu PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, cere poliţiştilor suceveni să-şi facă datoria corect şi imparţial şi să sancţioneze prompt pe oricine încalcă legea electorală, indiferent de la ce partid provine. Bejinariu a criticat comportamentul părtinitor faţă de PD-L al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Nicuşor Todiruţ, spunând că i-a transmis personal să facă parteneriat cu legea, nu cu PD-L, însă el nu a înţeles acest lucru. „O să înţeleagă foarte curând, în momentul în care îi voi duce viitorului ministru dosarul cu toate plângerile noastre şi cu toate adresele pe care ni le-a trimis domnul Todiruţ, răspunsuri în doi peri. Noi îi dăm şi făptuitorii, şi locurile, şi faptele şi domnia sa ne dă răspunsuri că nu ştie, că nu a găsit, că nu a făcut, dar o să facă în continuare tot ceea ce este posibil. O să-i uşureze munca viitorului ministru de Interne ca să-l pună pe liber pe domnul Todiruţ”, a spus Bejinariu. El speră ca şeful IJP Suceava „să nu se mai ascundă după halatul medicului” pentru a-şi salva postul, aşa cum a făcut-o până acum. „Mă gândesc că nu o să reuşească să mai stea internat pe la Spitalul Militar, pe la Socola, pentru că asta a făcut în 2009. Aşa a reuşit să dribleze conducerea Ministerului de Interne şi mă gândesc eu că a dat dovadă de multă bărbăţie. Din punctul meu de vedere, când spui poliţie te gândeşti la bărbăţie, la forţă, la oameni demni. Adică un şef de poliţie care să stea ascuns după halatul medicilor un an de zile şi vrea să conducă în continuare IPJ nu mai merge. Şi vedem cum îl conduce”, a afirmat deputatul social-democrat.

 

„Băsescu pregăteşte mişcări de stradă duminică seară”

Bejinariu susţine că Traian Băsescu este pregătit să nu recunoască alegerile în cazul în care câştigă candidatul PSD, Mircea Geoană, şi să declanşeze duminică, după anunţarea sondajelor la ieşirea de la urne, mişcări de stradă. „Avem informaţii că se încearcă duminică seară, după exit poll-uri, să nu se recunoască alegerile şi să nu se recunoască votul, iar lumea să fie scoasă în stradă. A mai fost încercarea asta acum două seri, dar nu i-a reuşit, dar acum am înţeles că o vor pregăti mult mai bine şi vor face tot ce e posibil să scoată poporul în stradă şi să strige <Jos comunismul> şi alte lozinci cărora nu le înţeleg rostul. Sunt 20 de ani de la Revoluţie şi scoate în stradă tineri care au 18-20 de ani şi care la acea vreme abia se năşteau sau unii nici nu erau născuţi. Ce ştiu ei despre comunism au mai învăţat pe la şcoală, dar cu toate acestea PD-L a trecut de la violenţa verbală chiar la violenţa fizică. Cred că românii nu vor acest lucru şi vor face tot ce e posibil să iasă masiv la vot, să voteze Mircea Geoană, pentru ca lucrurile să intre pe un făgaş al construcţiilor, un făgaş de armonie”, a încheiat Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu îi transmite şefului IPJ să facă parteneriat cu legea, nu cu PD-L.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bejinariu îi transmite şefului IPJ să facă parteneriat cu legea, nu cu PD-L1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alt adjunct de prostanac trimis de
( 4 dec 2009, 14:30:59
Lacheule,in afara de ce au invatat la scoala si nu "pe la scoala" acei tineri de 20 de ani,{probabil "pe la scoala" ai fost tu,din cand in cand},nu uita ca respectivii mai au si parinti pe acasa,care,in cunostinta de cauza au putut sa le explice cat de mizerabili au putut fi slujbasii criminali ai drapelelor rosii comuniste! Poate parintii tai au fost niste alcoolici si nu au putut sa-ti dea educatie{vorbesc in deplina cunostinta de cauza),dar asta nu e motiv sa crezi ca in toate familiile lucrurile au decurs in mod identic.

Un singur lucru nu-mi pot explica:oare ce s-a intamplat cu Doina Cornea de s-a apucat sa-i cante-n struna "prostanacului",mai ales dupa ce mataluta,in timpul Revolutiei,i-ai pus patura in cap si ai expediat-o la Cluj!
2.   Pt bubulul Incapu...... trimis de
( 4 dec 2009, 16:38:41
Slujbasii criminali ai drapelelor rosii erau mici copii pe langa slujbasii si lacheii drapelelor portocalii. Amenintarea,teroarea si intimidarea tuturor celor care nu au creierul spalat ca al pedelistilor este ridicata la rang de arta in aceste zile. Sper ca Dumnezeu sa dea gandul cel bun romanilor si sa-i scoata la vot duminica si sa sanctioneze cum se cuvine impertinenta,tupeul si nesimtirea marinarului si a tuturor care-l sustin. Daca nu erai atat de magar ca cel cu care te asemeni si te aduni nu te legai de parintii ,,lacheului,, fiindca totusi au reusit sa educe un om care a ajuns undeva spre deosebire de tine care-ti pui frustrarile aici pe forum. Doamna Cornea vede foarte bine de unde vine pericolul ca l-a trait pe pielea ei!

Despre bautura ce sa zic decat ca avem deja campionul la Cotroceni dar pentru doar 2 zile ,inca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei