Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comentarii

Nechifor susţine că Blaga ştie că Băsescu va pierde şi încearcă acum să-şi salveze pielea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, susţine că ministrul interimar de Interne, democrat-liberalul Vasile Blaga, ştie că Traian Băsescu va pierde alegerile şi de aceea, „pentru a-şi salva pielea”, a delegat competenţele referitoare la activitatea legată de turul doi al alegerilor prezidenţiale secretarului de stat Mihai Capră. „Am văzut că domnul Blaga, cel care era până acum ministru interimar la Interne, i-a delegat competenţe secretarului de stat Capră. Este un lucru care probează inclusiv faptul că domnul Blaga ştie că Traian Băsescu pierde, este un lucru care probează faptul că domnul Blaga vrea să se spele pe mâini de ceea ce urmează a fi făcut pe 6 decembrie şi mă refer aici la furtul electoral de proporţii pe care PD-L îl pregăteşte. Domnul Blaga încearcă să paseze în sarcina domnului Capră acea responsabilitate ca ministru de Interne cu competenţe referitoare la alegerile prezidenţiale tocmai pentru a-şi salva pielea”, a spus Nechifor.

 

„Am siguranţa că de Crăciun românii vor trăi aceeaşi bucurie ca şi în ‘89”

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava a asemănat perioada pe care o traversează România în prezent cu perioada din 1989, când a căzut regimul dictatorial al lui Nicolae Ceauşescu. „Această revoluţie, pe care cei din PD-L o fac portocalie, am sentimentul că seamănă foarte mult dar în oglindă cu ceea ce a fost în ‘89. Asistăm la o perioadă de iarnă caldă, cu vreme frumoasă, care seamănă izbitor de mult cu ceea ce a fost în ‘89. Asistăm acum la o întreagă mişcare a aparatului de stat condus de Traian Băsescu în care oamenii sunt aduşi în stradă la fel ca şi în decembrie ‘89 pentru a susţine acest tiran care este Traian Băsescu. Am sentimentul însă că şi de data asta, ca şi în ’89, românii îi vor spune <pa> lui Traian Băsescu şi vom scăpa de un dictator extrem de periculos. Iată că după 20 de ani de la Revoluţie trăim o perioadă oarecum similară. Dacă în ‘89 românii îngheţau de frig în case şi nu aveau mâncare pentru a pune de Sf. Nicoale şi de Crăciun pe mese, iată că acum românii nu au bani pentru a-şi cumpăra mâncare, pentru a plăti căldura. Probabil că vom avea, ca şi în ’89, un Sf. Nicolae mai sărăcăcios, mai trist, însă am siguranţa că de Crăciun românii vor trăi aceeaşi bucurie ca şi în ‘89 şi vor scăpa de această tiranie alegând cu siguranţă, de Sf. Nicolae, calea libertăţii, a democraţiei, către un viitor mai bun pentru România”, a spus Nechifor. El a arătat că Băsescu, în mandatul său de cinci ani, nu a fost niciodată la Timişoara „pentru a comemora Revoluţia, pentru a marca într-un fel sau altul acel eveniment din ‘89”, iar acum se comportă ca şi „confiscator” al Revoluţiei, lucru considerat deplasat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor susţine că Blaga ştie că Băsescu va pierde şi încearcă acum să-şi salveze pielea.
 Vizualizări articol: 1287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Nechifor susţine că Blaga ştie că Băsescu va pierde şi încearcă acum să-şi salveze pielea2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eternul si fascinantul prostanac trimis de
( 4 dec 2009, 12:53:29
Domnule Nechifor, aseara in vazul intregii natiuni candidatul pe care il sustii, Geoana a confirmat (pentru a cata oara?) pecetea pusa de tatuca Iliescu = PROSTANAC. Partea nasoala e ca nu s-a rezumat la a demonstra ca e prostanac (de fapt prost de-a binelea), ci a aratat in plus ca este si ipocrit si mincinos. Aproape am regretat ca din partea PSD-ului nu a candidat A. Nastase.
1.1  RE: Eternul si fascinantul prostanac trimis de
( 4 dec 2009, 14:18:49
Oricine ar fi candidat, lucrurile s-ar fi petrecut la fel. Poate doar n-am mai fi ras atat, pentru ca Nastase nu e asa de usor influentabil, si poate nu facea gafe atat de mari. In schimb tot era condus de Iliescu, caruia i-a fost aliat mult, mult timp.

Probabil PSD au vrut un candidat care sa nu inspire nici un trecut. Lor le e rusine cu trecutul lor (sper ca le e rusine si cu prezentul), si vor pe cineva care sa nu aminteasca de trecutul ala. Pacat ca e tot condus de Iliescu, taticul comunistilor si fiul lui Ceausescu
2.   Nechifor Cotcariul trimis de
( 4 dec 2009, 14:20:34
Esti si tu un purcelus mincinos,Cataline! Cum altfel,doar faci parte din armata "prostanacului"...Deci,voi,pes neprihaniti,il amenintati pe Blaga cu plangeri penale ca nu respecta Decizia Curtii de Apel Bucuresti,care a considerat abuziva numirea sa ca ministru si apoi il intrebati de ce face delegare de atributiuni! PENTRU CA BLAGA RESPECTA LEGEA SI HOTARARILE JUDECATORESTI,ADJUNCT DE PROSTANAC CE ESTI!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei